Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. augusta 2019, 11:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režiséri Avengers: Endgame vedeli, že zabijú Iron Mana už 5 rokov dozadu. Najťažšie natočenou scénou filmu bola jeho smrť

Režiséri Avengers: Endgame vedeli, že zabijú Iron Mana už 5 rokov dozadu. Najťažšie natočenou scénou filmu bola jeho smrť
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Joe a Anthony Russovci sa o zabití Tonyho Starka nerozhodli pri písaní scenára.

Režiséri Avengers: Endgame Joe a Anthony Russovci sa nedávno zúčastnili AMA na Reddite, kde odpovedali na mnohé otázky ohľadom filmu a celého MCU. Jednou z tých najzaujímavejších bola otázka, kedy sa rozhodli, že zabijú Iron Mana. Odpoveď siaha až do roku 2014, kedy prebiehala 2. Fáza MCU. V tom roku vyšiel aj Captain America: The Winter Soldier. 

Spoločne so scenáristami Christopherom Markusom a Stephenom McFeelym (Winter Soldier, Civil War, IW a Endgame), Kevinom Feigem a producentmi MCU sa rozhodli, ako uzatvoria príbehový oblúk Tonyho Starka. Mali teda dosť priestoru na to rozšíriť niektoré dejové línie a pohrať sa s postavou tak, aby ničoho neľutovali. My síce ľutujeme, že sme Iron Mana nevideli viac, ideálne v jeho štvrtej sólovke, ale teraz sa už nič zmeniť nedá. 

Odporúčané
Šialení Santa Clausovia, ktorým by si na kolienko vyliezť nechcel Šialení Santa Clausovia, ktorým by si na kolienko vyliezť nechcel 13. decembra 2013, 18:14


Iron Man dostal skvelý koniec, príbeh úžasne zahranej postavy Robertom Downeym Jr. sa uzavrel v emotívnom konci Endgame a my môžeme byť spokojní s tým, ako to dopadlo. A môžeme ďakovať, že za tých 5 rokov táto informácia nikdy neunikla. Smrť Iron Mana mala ešte jeden významný faktor.

Pre režisérov išlo o vôbec najťažšiu scénu z natáčania celého Endgame. Dlho museli premýšľať nad tým, ako mu dajú zbohom tak, aby to slúžilo filmu a zároveň, aby nenahnevali fanúšikov a nesklamali samých seba. Musíme uznať, že im to vyšlo na jednotku.

Domov
Zdieľať
Diskusia