Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2020, 16:08
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. definitívne potvrdzuje, že sa do Marvelu nevráti. Iron Man je mŕtvy a bodka

FILMY A SERIÁLY IRON MAN
Uložiť Uložené

Downeyho kariéra sa bude uberať iným smerom.

Robert Downey Jr. s Marvelom skončil pred pár rokmi, keď natočil posledné scény pre Avengers: Endgame. Jeho Iron Man vo filme zomrel po tom, čo sa obetoval, aby zachránil všetkých ostatných.

Šlo o silný, emotívny moment a úžasnú scénu. Hrdinský Iron Man nemohol zo sveta odísť lepšie, a tak by bola škoda, keby sa postava nejakým spôsobom vrátila a jeho smrť „pokazila“.

Odporúčané
High Score ti ukáže, ako začínali videohry, ich prvá grafika a problémy, ktoré museli riešiť prví vývojári High Score ti ukáže, ako začínali videohry, ich prvá grafika a problémy, ktoré museli riešiť prví vývojári 3. septembra 2020, 8:35

Mnohí fanúšikovia aj webstránky špekulovali o tom, že sa Downey vráti. Mohlo by ísť o flashbackové scény s Iron Manom ukazujúce udalosť pred Infinity War a Endgame. Do úvahy pripadal aj hlas Tonyho Starka v rámci nejakej umelej inteligencie (tu sa dosť hovorilo o jeho účasti v minisérii Ironheart. Ide o Iron Manovho nástupcu, dievča menom Riri Williams, ktorú mohol práve Tony ako AI usmerňovať a učiť, ako byť správnym hrdinom).

Zdá sa však, že sa ničoho takého nedočkáme. Robert Downey Jr. sa totiž objavil v podcaste Smartless, ktorý len v júli spustili Will Arnett (Arrested Development), Jason Bateman (Arrested Development) a Sean Hayes (Will & Grace). Na otázku, ako zvláda život po Marvel a ako to balancuje s rodinou, rázne odpovedal, že to všetko už skončilo.

Dlho sa špekulovalo aj o tom, že sa v cameo role objaví aj v očakávanej sólovke Black Widow. Posledné správy však hovoria o tom, že šlo o nepoužité scény z Civil War, takže Downey reálne nenatočil nič nové.

Anketa:
Chcel by si, aby sa Iron Man vrátil, či už vo flashbackoch alebo ako hlas AI?
Áno
Nie
Áno
75 %
1716 Hlasov
Nie
25 %
587 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia