Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. decembra 2023, 9:41
Čas čítania 1:03
Radka Klučárová

Rivalky z Ruže sa nepobijú: Priscilla zrušila boxerský zápas s Terezou iba deň pred vážením. Toto je dôvod

OSOBNOSTI BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ešte pre pár týždňami sa zdalo, že Priscilla je favoritkou zápasu. Deň pred vážením však zápas s Terezou zrušila.

Účastníčky markizáckej reality šou Ruža pre nevestu Priscilla a Tereza sa nestretnú v ringu na bratislavskom turnaji FNC 5. Prvá z menovaných zápas zrušila iba deň pred vážením. Na Instagrame to oznámila organizácia Fight Night Challenge (FNC).

„Žiaľ, s poľutovaním vám musíme oznámiť, že zápas Priscilla vs. Tereza na FNC 5 v Bratislave neuvidíte. Ide o veľmi neštandardnú situáciu vzhľadom na to, že nám Priscilla len dnes dopoludnia (deň pred vážením) oznámila, že pre zdravotné problémy nemôže nastúpiť,“ priblížila organizácia. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Ešte pre pár týždňami sa zdalo, že Priscilla je favoritkou zápasu. „Staredown bol fajn, no všimla som si, že Terka bola trošku nervózna. Vidím, že trénuje, maká, no mám pocit, že má z toho zápasu mierne obavy,“ uviedla na margo súperky Priscilla v rozhovore pre Refresher. 

Zatiaľ nie je zrejmé, aké zdravotné problémy Priscillu prinútili zápas zrušiť. FNC už oznámila, že Tereza inú súperku nedostane. „Pre Terezu sa nám nepodarilo nájsť adekvátnu súperku. Je nám to veľmi ľúto, ale veríme, že si to ešte v budúcnosti v ringu rozdajú,“ vyjadrila sa organizácia. 

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

Nejde o prvé komplikácie v „zápase ruží“. Pôvodne sa proti Priscille v ringu mala postaviť víťazka šou Petrana. Tá si však údajne pýtala privysoký honorár. „Vypýtala si 10-tisíc eur za zápas. Povedala, že ona nebude zápasiť za drobné a gastráče. Nechápem, čo si o sebe myslí. Bola v jednej reality šou a myslí si, že všetci budú teraz tancovať tak, ako ona bude pískať,“ prezradila na adresu Petrany Priscilla.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia