Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2023, 9:55
Čas čítania 0:43
Radka Klučárová

Magazín Forbes označil Bad Bunnyho za kráľa popu. Nahneval tým fanúšikov Michaela Jacksona

HUDBA HUDBA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Podľa Forbesu je hudobník stelesnením moderného popového idolu, tento názor však rozdelil verejnosť.

Magazín Forbes tituloval portorického rapera a speváka Bad Bunnyho za kráľa popu. V rebríčku úspešných osobností 30 pod 30 Forbes ocenil jeho hudobný prínos. Podľa magazínu je hudobník stelesnením moderného popového idolu, tento názor však rozdelil verejnosť. 

„Bad Bunny, vlastným menom Benito Antonio Martínez Ocasio, využil silu streamovania hudby a sociálnych médií, aby sa stal jedným z najznámejších hudobníkov na planéte. Po spolupráci so spoločnosťami ako Gucci, Adidas a WWE sa stal svetovou značkou,“ píše Forbes.

Fanúšikovia Michaela Jacksona sú nahnevaní

Pobúrení sú najmä fanúšikovia zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona. „To má byť vtip? On ani pop nerobí,“ konštatuje nahnevaná čitateľka. „Toto je smiešne!“

„Bad Bunny nie je ‚kráľ popu‘. Tento chlapík nevie spievať, prosím, zvážte, koho ste do rebríčka umiestnili. Toto je urážka hudby a všetkých ľudí, čo počúvajú pop music,“ odkázal nahnevaný Jean Paul. 

V tohtoročnom rebríčku streamovacej aplikácie Spotify Wrapped sa jeho album Un Verano Sin Ti umiestnil na prvej priečke. O prvenstvo z minulého roku v kategórii najstreamovanejší interpret Bad Bunnyho tentoraz pripravila country-popová diva Taylor Swift.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Forbes (@forbes)

Domov
Zdieľať
Diskusia