Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je PR správa spoločnosti Voyo.
Čas čítania 21:23
Sponzorovaný obsah

Takto môžeš mať Voyo na 7 dní zadarmo. Sleduj seriály ako Ruža pre nevestu, Farma, či Mama na prenájom

Takto môžeš mať Voyo na 7 dní zadarmo. Sleduj seriály ako Ruža pre nevestu, Farma, či Mama na prenájom
Zdroj: Voyo
TECH TELEVÍZIA MARKÍZA VOYO
Uložiť Uložené

Od svojich začiatkov VOYO postupne rozširuje svoj obsah. Okrem streamovania živého vysielania TV Markíza si diváci môžu pozrieť množstvo seriálov, reality show, zábavných programov, spravodajstva a ďalšieho obsahu na požiadanie.

Voyo je vašou bránou k nekonečnému svetu zábavy a televíznych zážitkov. S touto kvalitnou online platformou získate prístup k bohatej ponuke obsahu od vedúcej slovenskej televízie, TV Markíza. Sledujte obľúbené relácie, seriály, zábavné programy a spravodajstvo na požiadanie, kedykoľvek vám to vyhovuje, na všetkých vašich obľúbených zariadeniach.

Čo je Voyo?

Voyo.sk je špičkovou online platformou, ktorá vám umožňuje sledovať televízny obsah, vrátane populárnych relácií TV Markíza, na vašich obľúbených zariadeniach. Vo svojom komplexnom rozhraní kombinuje Voyo.sk výhody televízneho vysielania s pružnosťou online sledovania a prináša do vašich domovov zábavu na vysokom úrovni.

Vďaka moderným technologickým riešeniam a aplikáciám pre smartfóny a televízie je VOYO stále na dosah ruky. Vyskúšajte ich služby ešte dnes a začnite si užívať svetovú kvalitu televízie, ktorá sa prispôsobí vašim potrebám. S Voyo zažijete zábavu, ktorá vás nudiť nebude!

Vyskúšasjte voyo na 7 dní úplne zadarmo

VOYO vzniklo ako reakcia na rastúcu popularitu online video obsahu a potrebu televízií prítomných na internete. TV Markíza, jedna z vedúcich slovenských televízií, sa rozhodla vytvoriť svoju vlastnú online platformu, ktorá by divákom umožnila sledovať ich obľúbené programy a seriály na internete. Týmto spôsobom mohla televízia rozšíriť svoje publikum a umožniť divákom prístup k obsahu kedykoľvek a kdekoľvek.

Odporúčané
KVÍZ: Si dieťa 90. rokov? Otestuj sa, ako dobre si pamätáš veci zo svojho detstva KVÍZ: Si dieťa 90. rokov? Otestuj sa, ako dobre si pamätáš veci zo svojho detstva 27. apríla 2024, 10:00

Od svojich začiatkov VOYO postupne rozširuje svoj obsah. Okrem streamovania živého vysielania TV Markíza si diváci môžu pozrieť množstvo seriálov, reality show, zábavných programov, spravodajstva a ďalšieho obsahu na požiadanie, ktorého prehľad si môžete pozrieť nižšie v článku. VOYO je známe aj tým, že často ponúka exkluzívny obsah, ktorý nie je dostupný na iných platformách.

freepik, par, gauc
Zdroj: Freepik

Ako sme už spomenuli, dd svojho vzniku sa VOYO neustále vyvíja a vylepšuje. S rozvojom technológií, ako sú aplikácie pre smartfóny a televízie, môže si divák ľahko stiahnuť VOYO na svoje zariadenia a sledovať obsah v HD kvalite. Týmto spôsobom sa platforma prispôsobuje moderným potrebám divákov.

Dnes je VOYO jednou z najdôležitejších online platforiem pre slovenských divákov.

Ponúka široký výber obsahu TV Markíza, pričom umožňuje sledovanie televíznych programov a seriálov na viacerých zariadeniach. Platforma je významným aktérom na slovenskom televíznom a mediálnom trhu.

História Voyo

Služba Voyo bola oficiálne spustená v roku 2012. Bola to pionierska iniciatíva na slovenskom televíznom trhu, keďže ponúkala prístup k obsahu TV Markíza prostredníctvom internetu (zdroj).

S vývojom technológií a rastúcou popularitou smart zariadení sa stalo Voyo stále dôležitejšou súčasťou mediálneho ekosystému.

Služba Voyo vznikla so zámerom poskytnúť divákom nový spôsob prístupu k televíznemu obsahu.

Jej jedinečnosť spočíva v tom, že je úzko spojená s renomovanou slovenskou televíziou Markíza, čo znamená, že ponúka bohatý a rozmanitý výber slovenského obsahu vrátane archívov relácií a programov z TV Markíza. Voyo tak vytvára most medzi tradičným televíznym vysielaním a moderným digitálnym svetom streamovania obsahu na vyžiadanie.

Unikátne aspekty

Voyo je exkluzívny prístup k predpremiéram a exkluzívnym reláciám, ktoré sú dostupné iba pre jeho predplatiteľov.

To znamená, že užívatelia môžu byť medzi prvými, ktorí si pozrú nové slovenské seriály, talk-show a zábavné relácie. Týmto spôsobom je Voyo schopné prilákať fanúšikov televíznych programov a divákov, ktorí chcú mať prístup k aktuálnemu obsahu.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec 20. apríla 2024, 9:00

Ďalšou výnimočnou vlastnosťou služby Voyo je možnosť sledovania archívov relácií, ktoré diváci mohli zmeškať počas pôvodného vysielania. Tento faktor robí platformu atraktívnou pre tých, ktorí chcú si pozrieť staršie epizódy obľúbených relácií a programov na vyžiadanie.

Získajte exkluzívny prístup k VOYO ešte dnes!

Okrem toho poskytuje Voyo možnosť stiahnuť si obsah na offline sledovanie. Toto je veľkou výhodou pre tých, ktorí cestujú alebo nemajú neustály prístup k internetu, čím zvyšuje pružnosť a prístupnosť pre svojich užívateľov.

Služba Voyo je dostupná na rôznych zariadeniach vrátane smartfónov, tabletov, počítačov a televízorov, čo umožňuje divákom sledovať svoj obľúbený obsah na akomkoľvek zariadení, ktoré majú k dispozícii.

voyo
Zdroj: Freepik

Nakoniec, Voyo ponúka možnosť sledovania programov bez reklám vo vybraných predplatných plánoch, čo je veľkou výhodou pre tých, ktorí hľadajú nepretržité sledovanie obsahu bez prerušení.

Vďaka týmto unikátnym vlastnostiam a spojeniu s TV Markíza sa služba Voyo stala významným hráčom na trhu streamovacích služieb v Slovensku a ponúka bohatý a zábavný zážitok pre všetkých svojich užívateľov.

Ako zaplatiť VOYO?

Voyo ponúka rôzne tarify, aby sa prispôsobilo potrebám a preferenciám rôznych typov divákov.

Výber tarifu môže zahrňovať bezplatné možnosti s obmedzeným obsahom, ako aj platené tarify, ktoré umožňujú prémiový obsah, viac funkcií a kvalitnejšie sledovanie. Tieto tarify dávajú divákom flexibilitu v tom, ako chcú využívať službu VOYO.

Kompletný prehľad služby voyo.sk

Voyo.sk je dôsledne integrované s TV Markíza, jednou z popredných slovenských televízií. Táto synergia umožňuje divákom prístup k množstvu relácií, seriálov, a programov, ktoré boli vysielané na TV Markíza.

Bez ohľadu na to, či máte radi seriály, reality show alebo aktuálne  spravodajské relácie, Voyo.sk vám ponúka komplexný prístup k tomuto obsahu.

Ako funguje Voyo

Ako sme už spomenuli, voyo je populárna slovenská online platforma na streamovanie videa, ktorá ponúka široký výber obsahu z oblasti televízie, filmov, seriálov a ďalších programov. Táto platforma je prevádzkovaná televíziou Markíza, jednou z najväčších televízií na Slovensku.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024, 8:00

Užívatelia môžu vyhľadávať obsah podľa kategórií, žánrov a viac. Po výbere obsahu môžete obsah priamo streamovať na svoje zariadenie, aké je napríklad počítač, smartfón, tablet alebo televízor.

Ponúka kvalitné streamovanie vo vysokom rozlíšení, takže si môžete vychutnať obsah vo vynikajúcej kvalite.

Samozrejme, okrem bezplatného obsahu Voyo ponúka aj prémiové obsahy, Tv archív Markíza, Voyo filmy či Markíza doma, ku ktorým môžete získať prístup prostredníctvom predplatného. Prémiový obsah môže zahŕňať ďalej exkluzívne seriály, predpremiéry a obsah bez reklám.

Voyo je ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú sledovať slovenskú televíziu a iný obsah na rôznych zariadeniach a vtedy, keď im to najviac vyhovuje. Táto platforma ponúka široký výber obsahu a možnosť prispôsobiť si svoje sledovacie preferencie.

Voyo štart: Základná Verzia

Pre tých, ktorí si chcú vychutnať obsah službu Voyo zadarmo bez toho, aby platili predplatné, existuje možnosť Voyo štart. Táto bezplatná verzia poskytuje obmedzený, ale stále zaujímavý výber programov TV Markíza, čo zahŕňa populárne seriály a reality show. Voyo štart je však dostupné len pre zákazníkov DIGI SLOVAKIA či Telekomu v rámci ich paušálnych balíčkov.

Odporúčané
Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca 10. apríla 2024, 12:00

Ak máte teda predplatené služby jedného či oboch týchto operátorov, určite sa informujte na možnosť využívania službu Voyo štart zadarmo. Voyo štart umožňuje prehrať 5 videí každých 30 dní. Môžete sledovať všetky tituly knižnice Voyo okrem Prémiového Voyo obsahu (Voyo Originál, Voyo Špeciál, Voyo Film), športu,  živého vysielania a funkcie Sťahovania do offline režimu. Voyo telekom je napríklad tak skvelý spôsob, ako si vychutnať svoje obľúbené programy bez akéhokoľvek mesačného poplatku.

Voyo predplatné: Rozšírené možnosti

Pre ešte väčšie zážitky z Voyo.sk môžete zvážiť predplatné. S predplatným získate prístup k širšiemu výberu obsahu, množstvu sérií a relácií a možnosti sledovania bez reklám. Týmto spôsobom si môžete vychutnávať vaše obľúbené programy s maximálnym komfortom.

Voyo.cz od Nova.sk

Voyo.cz od spoločnosti Nova je v podstate česká variácia služby voyo, kde nájdete aktuálne epizódy populárnych seriálov a exkluzívny obsah, vrátane doposiaľ neodvysielaných epizód programov z produkcie TV Nova. Ďalej tu nájdete špeciálnu sekciu s obsahom pre deti, športové prenosy aj záznamy z kanálu Nova Sport 1 a Nova Sport 2, živé vysielanie kanálov televízie Nova, vrátane prémiových kanálov Nova Sport 1 a 2, Nova International, Markíza International a Voyo Special podľa aktuálnych vysielacích práv, a archív produkcie TV Nova.

Filmy a programy na Voyo sú k dispozícii online s českým dabingom alebo v originálnom znení českými titulkami. Rozsah ponúkaných titulov aj titulov v českom dabingu sa môže v čase meniť. Aktuálnu ponuku nájdete po prihlásení sa do svojho profilu v rámci služby Voyo.

Voyo ZADARMO?

Ako pozerať Voyo zadarmo? Vo všeobecnosti aj keď je predplatné skvelou voľbou, niektoré programy a epizódy sú občas dostupné na Voyo.sk zadarmo. Týmto spôsobom môžete ochutnať obsah Voyo a rozhodnúť sa, či je pre vás táto služba to pravé.

Ak sa do služby Voyo registrujete po prvýkrát, máte možnosť si vyskúšať predplatné Voyo na skúšku, a to na 7 dní zdarma. 

Pri aktivácii skúšobného obdobia sa Vám v priebehu prvých 7 dní (168 hodín od aktivácie) platba za službu Voyo nestrhne. 

Čiastka 0,01 € bude zablokovaná pre overenie správnosti platobných údajov, ktoré budú pripravené pre prípadné budúce predplatné.

Skúste VOYO bezplatne počas 7 dní!

Následne je na vás či budete voyo využívať aj naďalej, alebo ho ešte pred vypršaním skúšobnej doby ukončíte.

Pokiaľ naplánovanú platbu predplatného nezrušíte, po vypršaní 7-dňového skúšobného obdobia (168 hodín) dôjde ku platbe 5,99 € a tým k aktivácii VOYO predplatného. S VOYO predplatným sú nastavené opakované platby a každých 30 dní dôjde k automatickej obnove predplatného.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Provokatívna oscarová komédia s Emmou Stone, Breakfast at Tiffany’s aj drsná kriminálka o rasizme Čo pozerať cez víkend? Provokatívna oscarová komédia s Emmou Stone, Breakfast at Tiffany’s aj drsná kriminálka o rasizme 6. apríla 2024, 10:00

Počas skúšobnej doby nie je možné sledovať športový obsah (vrátane Fortuna ligy), tituly Voyo Originál, Voyo Špeciál, Voyo Film a živé vysielanie staníc Markíza, Doma, Dajto, Krimi, Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Nova International.

Ďalšou možnosťou sledovania služby Voyo zadarmo je Voyo štart prostredníctvom operátorov Telekom alebo DIGI.

Voyo Live: Živé vysielanie

Voyo Markíza Live vám umožňuje sledovať živé vysielanie TV Markíza online, čo je ideálne pre tých, ktorí chcú byť v obraze pri dôležitých udalostiach, športových podujatiach a spravodajských reláciách. Voyo vám umožňuje sledovať vysielanie TV Markíza aj v reálnom čase, ako keby ste sedeli pred televízorom.

futbal, sport, sledovanie tv
Zdroj: Freepik

Voyo Doma: Sledovanie obľúbenej stanice

Pre tých, ktorí milujú najobľúbenejšiu stanicu Doma, Voyo ponúka jej sledovanie naživo. To v skratke znamená, že si môžete vychutnávať svoje obľúbené programy bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. 

Obľúbené relácie, ktoré môžete sledovať na VOYO

Poďme teraz k tým najobľúbenejším reláciám, ktoré môžete sledovať na Voyo. Zameriame sa predovšetkým na slovenské. Veľkou výhodou služby voyo je, že na platforme je možné viaceré tituly sledovať ešte predtým, ako sa objavia na obrazovkách. 

Vďaka tomu si môžete vychutnať mnoho obsahu ešte skôr.

Aké sú a boli niektoré z obľúbených relácií a reality show, ktoré si diváci mohli užiť?

Ruža pre nevestu

Ruža pre nevestu je populárna slovenská reality show, ktorú môžete sledovať na platforme VOYO Markíza. Táto relácia, známa aj pod názvom prináša do vašej TV fascinujúci pohľad na svet zábavy, romantiky, konfliktov a dobrodružstva.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Herecký debut Conora McGregora, desivá kriminálka o brutálnej vražde mladej ženy aj klasika so Seagalom Čo pozerať cez víkend? Herecký debut Conora McGregora, desivá kriminálka o brutálnej vražde mladej ženy aj klasika so Seagalom 30. marca 2024, 10:30

Ruža pre nevestu predstavuje jedinečný formát reality show, kde sa skupina súťažiacich mužov snaží získať srdce a priazeň jednej z nevestám. Táto súťaž kombinuje rôzne výzvy, úlohy a romantické rande, ktoré majú za cieľ napovedať ženíchovi, ktorá nevesta je tá pravá.

Na konci sezóny jedna žena získa "ružu" a stane sa víťazkou a partnerkou vybraného muža. Ruža pre nevestu je na Voyo známa svojou emocionálnou intenzitou a vzrušujúcimi momentmi, ktoré často vyvolávajú napätie a súťaživosť medzi ženami snažiacimi sa o srdce jedného muža. 

Tieto súťažiace musia preukázať svoje kvality, charakter a romantické gestá, aby získali dôveru a priazeň ženícha.

Markíza, vrátane jej online platformy Voyo, je miestom, kde môžete sledovať "Ružu pre nevestu" a iný obsah tohto druhu aj po odvysielaní série. Táto reality show je obľúbená nielen medzi slovenskými divákmi, ale aj medzi tými, ktorí vyhľadávajú romantický a súťaživý obsah.

Ak máte radi napínavé momenty, romantiku a súťaž, Ruža pre nevestu Voyo je pre vás skvelou voľbou. S online prístupom prostredníctvom Voyo Markíza môžete sledovať túto reláciu kedykoľvek a kdekoľvek podľa svojich preferencií.

Farma

Reality show Farma je pravdepodobne najsledovanejšia slovenská reality show, ktorú môžete taktiež sledovať na tejto platforme. Táto relácia ponúka jedinečný pohľad na svet vidieckeho života, súťaživosti a dobrodružstva.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence 23. marca 2024, 9:00

Hlavným cieľom show Farma je premeniť život mnohých účastníkov. Súťažiaci, známi ako farmári, prichádzajú na vidiecku farmu, kde musia čeliť rôznym výzvam a úlohám spojeným s poľnohospodárskym životom. Okrem toho musia budovať vzťahy, spolupracovať a prekonať vlastné limity. Farmári sú vystavení rôznym úlohám vrátane pestovania plodín, starostlivosti o zvieratá a súťaživým výzvam, ktoré testujú ich schopnosti a odolnosť.

Čaro Farmy teda spočíva nielen v samotných úlohách, ale aj v sociálnych interakciách medzi farmármi. Súťažiaci musia spolupracovať, vytvárať spojenectvá a niekedy sa ocitnú v súťaživých konfliktoch. Show tak prináša dynamiku vzťahov a emócií medzi účastníkmi.

Dĺžka každej série Farmy môže byť rôzna, ale obvykle trvá niekoľko týždňov až mesiacov. Počet epizód sa tiež môže meniť v závislosti od formátu danej série.

Reality show Farma je na Voyo obľúbená nielen pre svoje súťaživé momenty, ale aj pre to, že diváci môžu vidieť, ako sa farmári vyrovnávajú s výzvami vidieckeho života. Show prináša do obrazoviek autentický pohľad na odlišný spôsob života a odhaľuje, ako sa účastníci prispôsobujú novým okolnostiam.

Na platforme Voyo Markíza môžete sledovať reality show aj po jej odvysielaní. Tento benefit je extra výhodný pre tých, ktorí nevidia všetky epizódy vysielané v televízii. Voyo ponúka možnosť sledovať archívne epizódy a obsah na požiadanie, čo umožňuje prístup k obsahu kedykoľvek a kdekoľvek podľa vašich preferencií.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Portrét českej pornoherečky, desivá výpoveď o zneužívaní v cirkvi aj príbeh 40-ročného panica Čo pozerať cez víkend? Portrét českej pornoherečky, desivá výpoveď o zneužívaní v cirkvi aj príbeh 40-ročného panica 16. marca 2024, 10:00

Z jednotlivých sérií napríklad priniesla Farma 2022 ešte viac vzrušenia a dobrodružstva. Počas tohto roku bola aktuálna Farma 14. Známy tu bol napríklad Farma Duel," ktorí testoval schopnosti a odolnosť farmárov.

Pre tých, ktorí by chceli získať viac informácií o jednotlivých sériách show, hľadajte vo vašom vyhľadávači „Farma 14 Wikipedia“ alebo „Farma Wikipedia“. Tieto zdroje obsahujú užitočné informácie o histórii a vývoji show, ako aj o jednotlivých sériách a súťažiacich. Môžete zistiť viac o minulých a súčasných sezónach, vrátane charakteristík účastníkov a prebiehajúcich výziev.

Známou šou bola napríklad Farma 4, z ktorej vzišla napríklad mediálne známa tvár Jana Hrmová.

Ak nestíhate sledovať epizódy Farma v čase ich vysielania v televízii, nebojte sa, pretože na platforme VOYO Markíza nájdete možnosť sledovať aj uplynulé série, ako Farma 14 Online a archívne epizódy predošlých sérií. 

Týmto spôsobom môžete byť v obraze a sledovať svojich obľúbených farmárov v akcii, kedykoľvek budete mať čas.

Pre fanúšikov reality show a tých, ktorí hľadajú ešte viac súťaživosti, existuje aj Farma Xtra 14, ktorá prináša ešte náročnejšie úlohy a vzrušujúce súťaže. Táto edícia Farmy je určená pre tých, ktorí túžia po ešte väčších výzvach a dobrodružstvách.

Odporúčané
Herečka Lívia Bielovič: Sledovali ma stalkeri. Nikdy neviete, čoho sú schopní, jedno dievča som musela konfrontovať (Rozhovor) Herečka Lívia Bielovič: Sledovali ma stalkeri. Nikdy neviete, čoho sú schopní, jedno dievča som musela konfrontovať (Rozhovor) 19. februára 2024, 12:30

Rovnako tak posledné série - Farma 13 a Farma 14 priniesli nových farmárov a nové úlohy. Každá séria prináša nové prekvapenia a zvraty, čo udržuje divákov v napätí a zabezpečuje, že Farma zostáva jednou z najpopulárnejších reality show na slovenskom televíznom trhu.

Jednou z najvzrušujúcejších aspektov Farma 14 sú "Farma 14 súťažiaci. Títo odvážni účastníci prichádzajú na vidiecku farmu s cieľom prekonať výzvy a dosiahnuť významné úspechy v rámci súťaže. Farma 14 duel je ďalším zaujímavým aspektom tejto série. Duely sú súťažné momenty, kde farmári súťažia v rôznych disciplínach a úlohách. Tieto súťaže zahŕňajú fyzické a mentálne výzvy, ktoré testujú farmárov a určujú ich schopnosti. Duely sú často napínavé a prinášajú vzrušujúce súťaživé okamihy.

No a na čo sa môžete tešiť teraz? No predsa na Voyo Farma 15! Aktuálne si môžete užiť už 15 sériu tejto show, ktorú môžete sledovať práve na Voyo.

Okrem klasickej show je tu možnosť sledovať aj Farmu Xtra, čo je špeciálna edícia obľúbenej reality show Farma, ktorú môžete sledovať exkluzívne na platforme. Táto edícia je zaujímavá tým, že prináša divákom ešte viac vzrušenia a dobrodružstva. Farma Xtra často zahŕňa náročnejšie úlohy a súťaže pre farmárov, čo vedie k intenzívnym súťažiam a vzrušujúcim momentom.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Dokument o Navaľnom, westernová klasika aj súboj Jareda Leta s Jodie Foster Čo pozerať cez víkend? Dokument o Navaľnom, westernová klasika aj súboj Jareda Leta s Jodie Foster 17. februára 2024, 11:00

Farma Xtra prináša unikátny obsah a súťažné výzvy, ktoré udržia fanúšikov reality show v napätí a poskytnú im nový pohľad na farmársky život. Sledovanie Farma Xtra na Voyo Markíza vám umožní byť svedkom ešte súťaživejšieho a náročnejšieho aspektu tejto obľúbenej reality show.

Týmto spôsobom táto show pokračuje v poskytovaní zábavy, vzrušenia a dobrodružstva pre fanúšikov reality show, ktorí si túto unikátnu reláciu obľúbili.

Výzvy, dobrodružstvo a súťaživosť - to je to, čo môžete očakávať v reality show Farma. S rôznymi sériami a zmenami v obsahu a formáte ponúka tento program nekonečný zábavný zážitok pre fanúšikov reality show. Na platforme Voyo Markíza môžete byť vždy v obraze a sledovať svojich obľúbených farmárov v akcii.

Love Island

Reality show Love Island na Voyo Markíza je predovšetkým o romantike, vzťahoch a súťaži o lásku. Je to fenoménom reality show, ktorý sa preslávil svojím zameraním na romantiku, vzťahy a vzrušujúcu súťaž o lásku. Sledovatelia tejto relácie sú svedkami jedinečného experimentu, ktorý testuje, ako rýchlo a vášnivo môžu vznikať nové vzťahy.

Hlavným cieľom show Love Island je nájsť skutočnú lásku. Súťažiaci, známi ako „islanderi“, prichádzajú na krásne miesto, kde majú príležitosť spoznať nových ľudí, vytvoriť vzťahy a zároveň súťažiť o cennú odmenu. 

Cieľom nie je len vyhrať súťaž, ale tiež nájsť životného partnera.

Séria Love Island obvykle začína tým, že skupina islanderov prichádza na tropické miesto, kde sú rozdelení na mužské a ženské vily. Islanderi musia spolu bývať, získavať si pozornosť a nadväzovať romantické vzťahy. 

V rámci súťaže môžu islanderi meniť svojich partnerov, a to v závislosti od ich osobných preferencií a súťažných úloh.

Najzaujímavejšou časťou Love Island je možno hlasovanie divákov. Diváci môžu mať aktívnu úlohu v rozhodovaní o osude islanderov tým, že hlasujú za svojich obľúbených a za tých, ktorých chcú vidieť, ako pokračujú vo vzťahu. To dodáva súťaži ešte viac napätia a neistoty.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Parádne česko-slovenské sci-fi, kultový Big Lebowski aj najnovší Spider-Man Čo pozerať cez víkend? Parádne česko-slovenské sci-fi, kultový Big Lebowski aj najnovší Spider-Man 10. februára 2024, 11:30

Love Island tiež zahŕňa rôzne výzvy a úlohy pre obyvateľov vily, ktoré môžu testovať ich vzťahy a odhaľovať ich pravé emócie. Okrem toho sa v relácii vyskytujú emocionálne momenty, hádky a náhle zvraty, čo ju robí ešte zaujímavejšou a dynamickou.

Dĺžka každej série Love Island sa môže líšiť, ale obvykle trvá niekoľko týždňov až mesiacov. Počet epizód a trvanie súťaže závisia od konkrétnej série a formátu.

Na platforme VOYO Markíza môžete sledovať Love Island online a získať prístup k archívnym epizódam, ako aj k aktuálne odvysielaným sériám. To vám umožňuje byť v obraze a sledovať romantiku a súťaž o lásku na Love Island kedykoľvek a kdekoľvek podľa vašich preferencií.

Love Island sa stalo jedným z obľúbených programov pre fanúšikov reality show, ktorí hľadajú zábavu, romantiku a vzrušenie. Relácia je známa svojím jedinečným konceptom a dynamikou, čo ju robí jednou z najpopulárnejších reality show v súčasnej dobe. S Love Island CZ/SK online na VOYO Markíza môžete sledovať romantiku a vzťahy, ktoré sa vyvíjajú v tejto súťaži o lásku. Táto show má rôzne verzie, ako je napríklad Love Island Slovensko či Love Island cz sk online.

Mama na prenájom

Seriál "Mama na prenájom" je dojemný a napínavý príbeh, v ktorom sa dve rodiny spoja vďaka náhode a túžbe malého dievčatka nájsť svoju mamu. 

Úspešný gynekológ Martin Toman a jeho otec Ed vychovávajú škôlkarku Hanku, ktorej mama odišla z domu tak dávno, že si ju Hanka vôbec nepamätá. 

Martin neuvážene sľúbil Hanke, že na jej šieste narodeniny príde mama, a teraz sa snaží splniť tento sľub. Neočakávanú pomoc nájde v osobe nespútanej a trochu bláznivej Nadi Vernerovej, ktorá prevádzkuje rodinnú reštauráciu spolu so svojím otcom Dušanom a súrodencami Beátou a Jurajom. 

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Strach a hnus v Las Vegas s Deppom, drsná romanca pre zvrhlých milencov aj fínsky John Wick Čo pozerať cez víkend? Strach a hnus v Las Vegas s Deppom, drsná romanca pre zvrhlých milencov aj fínsky John Wick 3. februára 2024, 10:00

Aj v Nadinom živote chýba jej matka, čo spája Hanku a Naďu. Stretnutie Nadi a Martina spustí sled nečakaných udalostí, ktoré prepletú obe rodiny, odhalia temné tajomstvá minulosti a dajú Hanke nádej, že jedného dňa naozaj nájde svoju vysnívanú mamu.

Masterchef Markíza

Masterchef je populárna slovenská reality show, ktorá testuje kulinárske schopnosti a súťaživý duch jej účastníkov. Formát relácie je založený na tom, že skupina súťažiacich, známych ako kuchári, sú umiestnení do kuchárskej súťaže, kde musia variť a pripravovať rôzne jedlá pod dohľadom profesionálnych kuchárov.

Hlavným cieľom relácie Masterchef je identifikovať najlepšieho kuchára, ktorý preukáže najväčšie kulinárske zručnosti a schopnosti. Súťažiaci musia čeliť náročným výzvam a súťažiam, ktoré zahŕňajú prípravu rôznych jedál, od predjedla a polievky po hlavné jedlo a dezert.

Jedným z charakteristických rysov Masterchef je časový tlak, ktorý kuchári zažívajú. Musia dokončiť jedlo v obmedzenom čase, pričom kvalita, chuť a presnosť sú kľúčovými faktormi hodnotenia. V rámci súťaže sú tiež hodnotení odborným porotcom, ktorí posudzujú výsledky a rozhodujú, ktorý kuchár bude pokračovať v súťaži a kto bude odstránený.

Masterchef nie je len o kulinárskych zručnostiach, ale aj o súťaživosti a vášni pre varenie. Súťažiaci majú príležitosť ukázať svoju kreativitu, inovácie v kuchyni a schopnosti riešiť náročné výzvy. Zároveň sa dozvedajú od profesionálnych kuchárov a zlepšujú svoje zručnosti.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Krásky z Dubaja, Spielbergov nedocenený klenot aj šialená jazda vlakom s Bradom Pittom Čo pozerať cez víkend? Krásky z Dubaja, Spielbergov nedocenený klenot aj šialená jazda vlakom s Bradom Pittom 27. januára 2024, 10:00

Relácia sa stala obľúbenou voľbou pre fanúšikov kulinárskych súťaží a reality show. Diváci môžu sledovať, ako sa súťažiaci snažia zvládnuť náročné úlohy a čelia kulinárskym výzvam v snahe stať sa najlepším kuchárom v súťaži.

Na nože

Na obrazovky TV Markíza sa vracia populárna gastronomická reality šou "Na nože," známa aj pod názvom "Áno, šéfe!" v Česku a na Slovensku, kde ju popularizoval šéfkuchár Zdeněk Pohlreich. Tentokrát v slovenskej verzii bude divákom predstavený renomovaný šéfkuchár Martin Novák, ktorý je ocenený viacerými prestížnymi oceneniami a nebojí sa byť prísnym kritikom.

V tejto reality show sa snaží pomôcť reštauráciám, ktoré sa dostali do krízových situácií, či už z rôznych dôvodov. Zatiaľ čo majitelia týchto reštaurácií budú mať možnosť počúvať rady skúseného odborníka, bude sa aj skrýta kamera vracať, aby overila, či došlo k zlepšeniu. "Na nože" je formát plný emócií a zaručene diváci TV Markíza sa pri jeho sledovaní rozhodne nebudú nudiť.

S hlavou v oblakoch

Seriál "S hlavou v oblakoch" sleduje príbeh dvoch odlišných jedincov, Sanem a Cana, ktorí majú kontrastné životné skúsenosti, ale nakoniec nachádzajú lásku a jeden druhého v srdci Istanbulu. 

Sanem, žijúca v tichej štvrti pri mori, sa ocitne uprostred chaotického sveta firemných intríg a podvodov vo veľkom meste. V tomto prostredí stretne Cana, svetobežníka, ktorý je neochotný opustiť svoj cestovateľský život kvôli firmám svojho otca. Spolu sa vydajú na horskú dráhu, ktorá je plná romantiky, zábavy, ale aj žiarlivosti a nespútaného dobrodružstva.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Horúce letné noci s Chalametom, erotické sci-fi so Stylesom aj strhujúci western od Tarantina Čo pozerať cez víkend? Horúce letné noci s Chalametom, erotické sci-fi so Stylesom aj strhujúci western od Tarantina 19. januára 2024, 15:00

Seriál "S hlavou v oblakoch" sa zdá byť emocionálnym a dobrodružným príbehom dvoch odlišných ľudí, ktorí objavia lásku uprostred záhad a vzrušenia veľkého mesta Istanbulu.

Návod na registráciu

Krok 1: Otvorenie webovej stránky Voyo Markíza

Začnite tým, že otvoríte váš internetový prehliadač a zadáte do adresného riadku webovú stránku VOYO Markíza. Stačí zadať "www.voyo.markiza.sk" do adresy prehliadača.

Krok 2: Prechod na registráciu

Po otvorení webovej stránky VOYO Markíza budete mať prístup k rôznym obsahom a programom. Ak ste novým užívateľom a ešte nemáte účet, hľadajte možnosť registrácie. Táto možnosť by mala byť obvykle umiestnená v hornej časti stránky alebo v menu.

Krok 3: Vyplnenie registračného formulára

Po kliknutí na možnosť registrácie budete presmerovaní na registračný formulár. Tu budete musieť poskytnúť niektoré osobné informácie, ako je váš e-mailový kontakt, heslo, meno a iné údaje. Uistite sa, že všetky údaje, ktoré zadáte, sú presné.

Krok 4: Potvrdenie hesla

Okrem zadania hesla je obvykle potrebné ho potvrdiť. Uistite sa, že heslo je silné a bezpečné, aby ste ochránili svoj účet.

Krok 5: Overenie e-mailu

Po vyplnení registračného formulára obvykle dostanete e-mail s overovacím odkazom. Kliknite na tento odkaz, aby ste overili svoju e-mailovú adresu. Overenie e-mailu je dôležité pre bezpečnosť a fungovanie vášho účtu.

Krok 6: Prístup k obsahu

Po úspešnej registrácii a overení e-mailu budete môcť prihlásiť sa na svoj účet. Po prihlásení budete mať prístup k obsahu na platforme Voyo Markíza, ktorý môžete sledovať a využívať.

Krok 7: Platobný plán (voliteľné)

Ak si želáte prístup k plateným obsahom alebo premium funkciám, môžete si vybrať platobný plán a postupovať podľa pokynov na platbu.

To je v podstate celý proces registrácie na platforme VOYO Markíza. Dôležité je mať na pamäti, že registrácia je zvyčajne bezplatná, ale pre prístup k niektorým obsahom môže byť potrebný platobný plán. Nezabudnite si uchovať prihlasovacie údaje (e-mail a heslo) pre budúce prihlásenie. V prípade problémov s registráciou alebo prihlásením je vhodné konzultovať zákaznícku podporu VOYO Markíza pre pomoc a riešenie problémov.

Voyo prihlásenie

Tu je stručný návod, ako sa prihlásiť na platformu Voyo od Markíza:

Krok 1: Otvorenie webovej stránky Voyo Markíza

Začnite tým, že otvoríte váš internetový prehliadač a zadáte do adresného riadku webovú stránku VOYO Markíza. Stačí zadať "www.voyo.markiza.sk" do adresy prehliadača.

Krok 2: nájdenie možnosti prihlásenia

Po otvorení webovej stránky Voyo Markíza by ste mali hľadať možnosť prihlásenia. Táto možnosť by mala byť obvykle umiestnená v hornej časti stránky alebo v menu. 

Krok 3: Vloženie prihlasovacích údajov

Kliknite na možnosť „Prihlásenie“ a budete presmerovaní na prihlasovaciu stránku. Tu budete musieť zadať svoje prihlasovacie údaje, ktoré môžu zahŕňať váš e-mail alebo používateľské meno a heslo.

Krok 4: Kliknutie na „Prihlásiť sa“

Po zadaní svojich prihlasovacích údajov kliknite na tlačidlo „Prihlásiť sa“alebo ekvivalentnú možnosť. Po úspešnom prihlásení budete mať prístup k obsahu na platforme Voyo Markíza.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Romanca s Tomom Cruisom, Harry Potter so zbraňami a najlepšia gangsterka všetkých čias Čo pozerať cez víkend? Romanca s Tomom Cruisom, Harry Potter so zbraňami a najlepšia gangsterka všetkých čias 13. januára 2024, 10:00

To je základný postup prihlásenia na platformu Voyo Markíza. Dôležité je, aby ste mali svoje správne prihlasovacie údaje a starostlivo s nimi zaobchádzali. V prípade straty alebo zabudnutia hesla existujú možnosti obnovy, ktoré vám umožnia obnoviť prístup k vášmu účtu. Pre ďalšie informácie alebo technickú podporu sa môžete obrátiť na oficiálnu webovú stránku Voyo Markíza alebo zákaznícku podporu tejto platformy.

Ako zaplatiť Voyo? Rýchly návod

Tu je je stručný návod, ako zaplatiť za prémiový obsah na platforme Voyo Markíza:

Krok 1: Prihlásenie na váš účet

Na začiatku budete musieť byť prihlásení do svojho existujúceho účtu na platforme Voyo Markíza. Ak nemáte účet, budete musieť vytvoriť jeden podľa predchádzajúceho návodu o registrácii.

Krok 2: Prechod do sekcie platby

Po prihlásení sa do svojho účtu prejdite na webovej stránke Voyo Markíza do sekcie platby alebo prémiového obsahu. Túto možnosť obvykle nájdete v hornom menu alebo v dolnej časti stránky.

Krok 3: Výber platobnej možnosti

Nasledujúcim krokom je výber žiadanej platobnej metódy. Voyo Markíza zvyčajne poskytuje viacero možností, ako je platba kreditnou kartou, bankovým prevodom alebo inými elektronickými platobnými metódami. Vyberte si tú, ktorá vám najviac vyhovuje.

Krok 4: Zadanie údajov o platbe

Zadajte potrebné údaje o platbe vrátane čísla kreditnej karty, dátumu vypršania platnosti a iných informácií, ktoré sú požadované pre vašu zvolenú platobnú metódu.

Krok 5: Overenie platby

Pred dokončením platby sa uistite, že ste zadali všetky údaje správne. Potom môžete dokončiť platbu kliknutím na tlačidlo „Zaplatiť“ alebo ekvivalentnú možnosť.

Krok 6: Potvrdenie platby

Po úspešnej platbe by ste mali dostať potvrdenie o transakcii. Týmto spôsobom budete mať prístup k prémiovému obsahu na platforme Voyo Markíza.

Je dôležité mať na pamäti, že platba za prémiový obsah na platforme Voyo Markíza môže byť závislá od vášho zvoleného plánu a platobnej metódy. Uistite sa, že získate potrebné informácie o cenách a podmienkach pred vykonaním platby. V prípade problémov s platbou alebo otázok sa môžete obrátiť na zákaznícku podporu platformy Voyo Markíza pre pomoc a riešenie problémov.

Dá sa služba zrušiť - Ako zrušiť Voyo?

Tu je stručný návod, ako zrušiť svoj účet na platforme VOYO Markíza:

Krok 1: Prihlásenie do vášho účtu

Na začiatku budete musieť byť prihlásení do svojho existujúceho účtu na platforme Voyo Markíza. Ak nie ste prihlásení, zadajte svoje prihlasovacie údaje, ktoré ste používali pri registrácii.

Krok 2: Prechod do sekcie nastavenia účtu

Po prihlásení sa prejdite na webovej stránke Voyo Markíza do sekcie „Nastavenia účtu“ alebo ekvivalentnú možnosť. Táto možnosť by mala byť obvykle nájdená v hornom menu alebo v dolnej časti stránky.

Krok 3: Výber možnosti zrušenia účtu

V sekcii „Nastavenia účtu“ hľadajte možnosť „Zrušiť účet“. Kliknite na túto možnosť, aby ste začali proces zrušenia.

Krok 4: Potvrdenie zrušenia účtu

Budete požiadaní o potvrdenie zrušenia účtu. Uistite sa, že ste si to dôkladne premysleli, pretože zrušenie účtu bude nevratné a všetky vaše dáta a prístup k obsahu budú odstránený. Po potvrdení zrušenia budete môcť dokončiť proces.

Krok 5: Dokončenie zrušenia účtu

Po potvrdení zrušenia účtu budete požiadaní o dokončenie procesu. Dodatočné informácie môžu zahŕňať zaslanie potvrdzujúceho e-mailu alebo ďalších krokov na overenie totožnosti. Postupujte podľa pokynov, ktoré budú zobrazené na obrazovke.

Krok 6: Potvrdenie zrušenia

Po dokončení procesu zrušenia účtu by ste mali dostať potvrdenie o úspešnom zrušení. Váš účet na platforme Voyo Markíza bude teraz zrušený a nebudete mať ďalší prístup k obsahu ani vašim údajom.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Gangsterka s Johnnym Deppom, horor o nakrúcaní porna aj poľská čierna komédia, ktorá potrápi tvoju bránicu Čo pozerať cez víkend? Gangsterka s Johnnym Deppom, horor o nakrúcaní porna aj poľská čierna komédia, ktorá potrápi tvoju bránicu 6. januára 2024, 9:00

Dôležité je mať na pamäti, že zrušenie účtu na platforme Voyo Markíza je trvalé a nevratné. Pred vykonaním tohto kroku sa uistite, že ste si to dôkladne premysleli, a že neexistujú žiadne nepoplatené poplatky alebo záväzky. V prípade nejasností alebo problémov s procesom zrušenia môžete konzultovať so zákazníckou podporou platformy Voyo Markíza.

Koľko stojí Voyo? Aké sú výhody predplatného?

Platforma Voyo Markíza mesačný cenový plán pre svojich užívateľov, a to s rôznymi výhodami a prístupom k obsahu.

Cena a výhody predplatného na Voyo Markíza môžu byť atraktívnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú prístup k kvalitnému obsahu a výhody on-demand televízie. Aktuálna cena predplatného je 5,99 Eur / mesačne.

Výhody predplatného:


Neobmedzený prístup k obsahu: Predplatitelia majú neobmedzený prístup k obsahu, vrátane archívov relácií TV Markíza a exkluzívnych programov na Voyo Markíza.

Bez reklám: S predplatným sa môžete tešiť z obsahu bez reklám alebo reklám v obmedzenom množstve.

Počet zariadení: S predplatným môžete sledovať obsah na rôznych zariadeniach, vrátane smartfónov, tabletov, počítačov a televízorov.

Exkluzívny obsah: Predplatitelia môžu získavať prístup k exkluzívnemu obsahu, vrátane predpremiérových epizód a špeciálnych relácií.

Možnosť offline sledovania: Mnoho predplatných plánov umožňuje aj stiahnutie obsahu pre offline sledovanie, čo je výhodné pre cestovanie alebo sledovanie mimo internetového pripojenia.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš významné udalosti z 2. svetovej vojny a 40. roky vo svete a na Slovensku? KVÍZ: Ako dobre poznáš významné udalosti z 2. svetovej vojny a 40. roky vo svete a na Slovensku? 27. decembra 2023, 14:00

Ceny a výhody predplatného na Voyo Markíza sa môžu meniť a aktualizovať v čase. Pred zakúpením predplatného je vhodné skontrolovať aktuálne cenové plány a dostupné funkcie na oficiálnej webovej stránke Voyo Markíza. Predplatné môže byť atraktívnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú prístup k kvalitnému obsahu a výhody on-demand televízie od TV Markíza.

Cena voyo za rok je teda 71,88 € (ku dňu publikácie článku).

Porovnanie služby Voyo a konkurencie

VOYO Markíza je slovenská streamovacia služba prevádzkovaná televíziou Markíza. Je výnimočná tým, že poskytuje obsah vrátane archívov relácií TV Markíza, slovenských seriálov, športových programov a ďalších slovenských televíznych relácií. Ak máte radi slovenský obsah a chcete mať prístup k aktuálnym reláciám a reláciám, ktoré ste mohli zmeškať, Voyo Markíza môže byť skvelou voľbou. V kategórii Voyo film však nájdete tiež množstvo skvelých titulov.

Poďme si teda ešte zhrnúť najdôležitejšie benefity služby:

Rozmanitý slovenský obsah: Voyo Markíza ponúka veľký výber slovenského obsahu vrátane archívov relácií z TV Markíza. Toto je ideálne pre tých, ktorí majú radi slovenské relácie, talk-show, a relácie zábavy.

Exkluzívny obsah: Služba Voyočas od času uvádza exkluzívny obsah a predpremiéry, ktoré sú dostupné iba pre predplatiteľov. To znamená, že môžete byť medzi prvými, ktorí si pozrú nové seriály a programy.

Odporúčané
Si tak trochu Grinch a nemáš rád klasické rozprávky? Tieto filmy ťa cez Vianoce pobavia viac než Popoluška či Sám doma Si tak trochu Grinch a nemáš rád klasické rozprávky? Tieto filmy ťa cez Vianoce pobavia viac než Popoluška či Sám doma 23. decembra 2023, 10:30

Archív relácií: Voyo vám umožňuje sledovať relácie a programy, ktoré ste mohli zmeškať. Týmto spôsobom si môžete prezrieť staršie epizódy alebo relácie na vyžiadanie.

Offline sledovanie: Niektoré obsahy na Voyo je možné stiahnuť a sledovať offline. Toto je skvelé pre tých, ktorí cestujú alebo majú obmedzený prístup k internetu.

Prispôsobenie na rôznych zariadeniach: Voyo je kompatibilné s rôznymi zariadeniami vrátane smartfónov, tabletov, počítačov a televízorov. To znamená, že môžete sledovať obsah na akomkoľvek zariadení, ktoré máte k dispozícii.

Možnosť sledovania bez reklám: Predplatné umožňujú sledovanie obsahu bez reklám, čo je veľkou výhodou pre tých, ktorí sa snažia minimalizovať prerušenia.

Možnosť zrušenia kedykoľvek: Predplatné na Voyo je pružné, takže si môžete zrušiť službu kedykoľvek bez viazanosti na dlhodobé zmluvy.

Celkovo vzaté, Voyo ponúka veľké množstvo výhod, najmä pre tých, ktorí hľadajú slovenský obsah a relácie. S rozsiahlou knižnicou archívov relácií, exkluzívnym obsahom a možnosťou sledovať obsah offline, sa jedná o službu, ktorá uspokojí mnohé požiadavky televíznych fanúšikov.

Netflix

Oproti tomu je Netflix jednou z najpopulárnejších a najrozšírenejších streamovacích služieb na svete. S celosvetovou knižnicou obsahu a viac ako 200 miliónmi predplatiteľmi je Netflix známy svojím obrovským výberom športových filmov, seriálov, dokumentov a originálnych obsahov. Ponúka možnosť sledovať obsah v rôznych kvalitných rozlíšeniach vrátane 4K. Jeho výhody zahŕňajú rozsiahlu knižnicu, originálny obsah a možnosť sledovať obsah bez reklám. Netflix však nie je špecializovaný na slovenský obsah.

HBO

HBO, na druhej strane, sa preslávilo svojimi kvalitnými seriálmi a filmami. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí majú radi temnejší a výnimočný obsah. S exkluzívnym prístupom k seriálom, ako je "Hra o tróny," a kvalitným obsahom, HBO si získalo veľkú fanúšikovskú základňu. Jeho hlavné výhody zahŕňajú exkluzívny prístup k populárnym seriálom a kvalitné originálne obsahy. Avšak cena predplatného môže byť vyššia v porovnaní s niektorými inými službami a ponuka filmov nie je taká široká.

Disney+

Disney+ je skvelou voľbou pre fanúšikov Disneyho značiek vrátane Disneyho, Pixaru, Marvela, Star Wars a National Geographic. Táto služba ponúka obľúbené klasické Disneyho filmy a nový obsah, a je veľmi vhodná pre rodiny a deti. Cena predplatného je pomerne prístupná, čo ju robí príťažlivou pre širokú škálu užívateľov. Avšak Disney+ nie je špecializovaný na obsah mimo Disneyho značiek a jeho knižnica nie je tak veľká ako Netflix.

Záver

Vo voľbe medzi týmito službami závisí od vašich osobných preferencií a potrieb. Ak hľadáte slovenský obsah, Voyo Markíza je ideálnou voľbou. Pre rozsiahlu celosvetovú knižnicu obsahu a vlastný originálny obsah je tu Netflix. HBO je ideálne pre tých, ktorí majú radi kvalitné seriály a filmy. Disney+ je skvelou voľbou pre rodiny a fanúšikov Disneyho obsahu. Vaša konečná voľba by mala zohľadňovať vaše osobné preferencie a záujmy.

voyo
Zdroj: freepik

Voyo od TV Markíza je pionierska online televízna platforma na slovenskom trhu. Vzniklo v reakcii na rastúcu potrebu sledovať televízny obsah online a na požiadanie. Od svojho založenia sa stalo dôležitou súčasťou mediálneho ekosystému, ponúkajúc divákom možnosť prístupu k obsahu TV Markíza v rôznych formátoch a na rôznych zariadeniach. S rozvojom technológií a neustálym rozširovaním svojho obsahu má VOYO stále významnejšiu úlohu v oblasti mediálneho vysielania a online televízie.

Domov
Zdieľať
Diskusia