Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2023, 15:42
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Kravaťáci budú mať pokračovanie. Nový seriál robia tvorcovia originálneho hitu

Kravaťáci budú mať pokračovanie. Nový seriál robia tvorcovia originálneho hitu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SUITS
Uložiť Uložené

Seriál Suits bude pokračovať s novými príbehmi a zrejme aj úplne novými postavami.

Obľúbený seriál Suits (Kravaťáci) bude mať pokračovanie. Nenadviaže však na uzatvorený príbeh deviatich sérií pôvodného seriálu. Namiesto toho pôjde o akýsi spin-off na štýl kriminálok CSI.

Odporúčané
Videli sme prvé 2 časti 7. série Ricka a Mortyho týždeň pred ostatnými. Ako sa seriál zmenil po výpovedi kľúčovému tvorcovi? Videli sme prvé 2 časti 7. série Ricka a Mortyho týždeň pred ostatnými. Ako sa seriál zmenil po výpovedi kľúčovému tvorcovi? 13. októbra 2023, 9:00

Nový seriál Kravaťáci sa podľa magazínu Deadline bude odohrávať v rovnakom svete, avšak s inými postavami a v inom meste (hovorí sa o Los Angeles). Na novom projekte pracuje Aaron Korsh, tvorca pôvodných Kravaťákov. Zatiaľ nie sú známe žiadne ďalšie podrobnosti a ani to, kedy seriál vyjde.

Suits sa skončil v roku 2019, no nedávno sa seriál dostal na Netflix, kde sa tešil veľkej popularite a stal sa jedným z najsledovanejších seriálov na streamingovej službe. Tvorcovia a štúdiá tak zrejme chcú nadviazať na tento úspech, a práve preto začali robiť na pokračovaní až teraz. 

Suits
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia