Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
5. októbra 2023, 11:30
Čas čítania 3:59
Richard Balog

Kožené tenisky ako ideálny typ obuvi do jesenných dní. Pekné páry kúpiš aj za 100 eur

Kožené tenisky ako ideálny typ obuvi do jesenných dní. Pekné páry kúpiš aj za 100 eur
Zdroj: Puma
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V zozname tentoraz nájdeš legendárne modely, ale aj futuristické vyhotovenia spod rúk návrhára Yohjiho Yamamota. Rozhodni sa správne a zvládni sychravé počasie.

Kožené tenisky sú povinnou výbavou v každom šatníku, a to bez ohľadu na pohlavie či vek nositeľa. Vďaka spolupráci s online obchodom Footshop dlhodobo sledujeme aktuálny vývoj trendov v obuvi a tentoraz sme sa pozreli práve na najlepšie verzie kožených tenisiek od značiek ako Adidas Originals, New Balance, Nike, Puma a Y-3, vďaka ktorým zvládneš sychravé jesenné počasie so suchými nohami a navyše v bezkonkurenčnom štýle. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 30 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Vybrali sme 10 najlepších čiernych tenisiek, s ktorými zvládneš sychravú jeseň bez akýchkoľvek problémov Vybrali sme 10 najlepších čiernych tenisiek, s ktorými zvládneš sychravú jeseň bez akýchkoľvek problémov 19. septembra 2023, 9:00
Adidas Originals Stan Smith
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Stan Smith    110 €

Legenda, ktorá obstála v skúške času. To sú tenisky Adidas Originals Stan Smith, ktoré výrobca športových potrieb s tromi prúžkami vyrobil pre tenistu Stana Smitha v roku 1973 a odvtedy ide o jeden z najpredávanejších modelov.

Tenisky sú známe vďaka svojmu čistému vzhľadu s perforovanými tromi prúžkami a s kontrastným panelom na päte, ktorý je v tomto prípade netradične z denimu vo svetlomodrom vyhotovení s logom.

Namiesto tenisových kurtov sú dnes ich prirodzeným prostredím ulice svetových metropol a v ponuke online obchodu Footshop ich nájdeš v rôznych farebných aj materiálových úpravách. Kúpou týchto tenisiek neurobíš krok vedľa za žiadnych okolností. Obzvlášť za cenu 110 eur.

Puma Slipstream LTH
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream LTH    115 €

Vedenie spoločnosti Puma v roku 2022 oživilo modelový rad Slipstream, ktorý bol pôvodne určený na basketbalové palubovky a vďaka veľkej popularite medzi mladou generáciou dnes predstavuje jeden zaujímavý variant za druhým.

Medzi novinkami nás najviac zaujala čierna verzia s koženým zvrškom, ktorá má robustnú konštrukciu a odolnú gumovú podrážku. Nízka silueta s retro nádychom je ideálnou voľbou pre nadšencov minimalistického štýlu, ktorí vedia, čo chcú nosiť každý deň do práce aj večer do mesta. Cena 115 eur pred zľavou v online obchode Footshop je férová ponuka, ktorá stojí za úvahu.

Nike Dunk Low
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low    137,95 €

Minimálne rovnako ikonický vnímame aj modelový rad Nike Dunk, ktorý je na pultoch obchodov od roku 1985 a v nízkej verzii získal popularitu najmä vďaka skateboardingu a raperovi Travisovi Scottovi. 

Dizajnérsky tím spoločnosti Nike v tomto prípade zahalil klasické línie do odolnej kože s perforáciou v oblasti špice, pričom ako farebnú schému zvolil kombináciu čiernej, sivej, bielej a oranžovej v podobe malých prvkov (swoosh alebo štítok).

Preskúmaj všetky detaily siluety Nike Dunk Low a objav tenisky, ktoré v posledných sezónach veľmi úspešne formujú povedomie o tom, čo znamená byť cool.

Nike Air Force 1 Low Retro
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low Retro    140 €

Tenisky, ktoré milujeme dlhé roky a považujeme ich za klenot v produktovom portfóliu spoločnosti Nike.

V online obchode Footshop nájdeš Nike Air Force 1 Low Retro v nadčasovom bielom vyhotovení z kože, ktoré návrhári doplnili o kontrastný zelený swoosh a logo Nike na päte, zatiaľ čo o pohodlie zabezpečuje odolná gumová podrážka s odpružením Air.

Dopraj si maximálne pohodlie počas športovania alebo každodenného nosenia. Tenisky Nike Air Force 1 v nízkom vyhotovení si môžeš vybrať v rôznych farebných schémach za cenu na úrovni 140 eur.

Adidas Originals Samba
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba    150 €

Možno najkrajšie samby okrem OG modelu, ktoré sme zatiaľ videli.

Tenisky Adidas Originals Samba stále zanechávajú dojem. Táto moderná verzia vychádza z klasického minimalistického dizajnu, zdobia ju nenápadné detaily a dotvárajú ju takmer neviditeľné tri prúžky, ktoré vystupujú z koženého zvršku vo svetlohnedej farbe. Zaviaž si šnúrky a reprezentuj jedinečný štýl, ktorý sa zapísal do histórie športu aj streetwearu.

Ak hľadáš originálnu alternatívu ku klasickým vyhotoveniam modelového radu Adidas Originals Samba, ide o skvelú voľbu. V predaji je aj čierna verzia so zlatými prvkami. V oboch prípadoch je cena rovnaká, a to rovných 160 eur.

Puma Avanti VL, FENTY
Zdroj: Footshop

Puma Avanti VL x FENTY    160 €

Rihanna oživila svoju spoluprácu so spoločnosťou Puma pod hlavičkou vlastnej značky FENTY a prvým novým produktom sú tieto vintage futbalové halovky s prešívaným koženým zvrškom a obrovským jazykom s logom mačkovitej šelmy a nápisom FENTY.

Prešívané telo v minimalistickej čierno-bielej schéme je doplnené o zlaté prvky a gumovú podrážku, ktorá presahuje až k päte tenisiek. Zlaď ich s rifľami alebo nohavicami v širokom strihu, so štýlovou vrchnou vrstvou a ovládni ulice. 

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R    160 €

O siluete New Balance 2002R sme toho napísali už veľa a ide o jeden z našich obľúbených modelov tenisiek od spoločnosti so sídlom v Bostone.

Za vzhľadom týchto štýlových mestských tenisiek stojí kreatívny riaditeľ japonskej divízie spoločnosti New Balance Japan menom Tetsuya Shono. Klasickú športovú estetiku upravil do modernej verzie a tá ovládla chodníky svetových metropol. Obuj si ich v koženom vyhotovení vo farebnej schéme s prívlastkom Burgundy a vychutnaj si neopísateľné pohodlie a sexy vzhľad, ktorý doplní tvoje outfity. 

Y3 Nizza Low
Zdroj: Footshop

Y-3 Nizza Low    280 €

Japonský návrhár Yohji Yamamoto je ikonou odevného priemyslu, ktorý okrem tvorby vlastných ready-to-wear kolekcií spolupracuje so spoločnosťou Adidas pod hlavičkou vlastnej línie s názvom Y-3.

Tieto informácie si už pravdepodobne vedel/-a, ale veľkou novinkou sú tenisky Y-3 Nizza Low, ktoré vychádzajú z kultovej siluety Adidas Originals Nizza, avšak Yamamoto im dodal futuristické tvary a prémiové materiály, ktoré sú hodny ceny 280 eur. V online obchode Footshop nájdeš aj čierne vyhotovenie.

New Balance 991
Zdroj: Footshop

New Balance 991    294,95 €

Spoločnosť New Balance má v zozname dvojnásobné zastúpenie, keď modelový rad s číselným označením 2002R dopĺňa silueta 991, ktorá dlhé roky patrí medzi najpredávanejšie tenisky zo série New Balance 99X.

V tomto prípade sme zvolili verziu vo svetlom farebnom vyhotovení z prémiovej kože, ktorá stojí na vysoko komfortnej podrážke s tlmiacou gélovou zložkou na päte. Cena 295 eur zodpovedá kvalite zvolených materiálov aj precíznej úprave.

Y-3 Kaiwa
Zdroj: Footshop

Y-3 Kaiwa    350 €

Masterpiece v podaní Yohjiho Yamamota. Takto by sme charakterizovali tenisky Y-3 Kaiwa, ktoré považujeme za jednu z najkrajších siluet obuvi v posledných rokoch, a to nielen od spoločnosti Adidas.

Futuristický model si nás získal ihneď po uvedení na trh v roku 2018 a rovnako skvelé pocity z neho máme aj o päť rokov neskôr. Nadčasový kúsok, ktorý obohatí každú zbierku tenisiek a strhne pohľady všetkých okoloidúcich kdekoľvek na svete.

V predaji je aj biela verzia, ktorá je vo výraznej zľave.

Pozri si celú ponuku obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Privítaj jeseň v novom páre tenisiek. V kurze je najmä vintage, ale sú to aj futuristické línie Privítaj jeseň v novom páre tenisiek. V kurze je najmä vintage, ale sú to aj futuristické línie 13. septembra 2023, 13:00
Domov
Zdieľať
Diskusia