Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
19. septembra 2023, 9:00
Čas čítania 3:54
Richard Balog

Vybrali sme 10 najlepších čiernych tenisiek, s ktorými zvládneš sychravú jeseň bez akýchkoľvek problémov

Vybrali sme 10 najlepších čiernych tenisiek, s ktorými zvládneš sychravú jeseň bez akýchkoľvek problémov
Zdroj: New Balance
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Pozri si sezónne novinky od značiek Adidas, New Balance, Nike a Puma. Doma ich môžeš mať do 24 hodín od objednania.

V módnej sekcii pravidelne predstavujeme výber tých najzaujímavejších, cenovo najdostupnejších či najviac fresh tenisiek, ktorými upútaš pozornosť na každom kroku. 

Tentoraz sme venovali pozornosť čiernym sneakers, ktoré sú veľkou a obľúbenou klasikou. Množstvo ľudí ich dokonca preferuje viac ako biele vyhotovenia, a to z dôvodu, že sa menej zašpinia, a teda si vyžadujú menej starostlivosti. Toto je TOP 10 čiernych tenisiek. 

Pri hľadaní sme zohľadňovali nielen samotný vzhľad tenisiek, ale aj to, aby udržali tvoje nohy v suchu. Pozri si sezónne novinky z dielní Adidas, New Balance, Nike a Puma. Vyber si správne. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Queens akcia do výšky 30 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Pozri si celú ponuku tenisiek, oblečenia a obuvi v online obchode Queens
Odporúčané
Privítaj jeseň v novom páre tenisiek. V kurze je najmä vintage, ale sú to aj futuristické línie Privítaj jeseň v novom páre tenisiek. V kurze je najmä vintage, ale sú to aj futuristické línie 13. septembra 2023, 13:00
New Balance 530
Zdroj: Queens

New Balance 530    117,50 €

Ak hľadáš tenisky, ktoré ti umožnia vyčnievať z davu a dodajú tvojim outfitom jedinečný charakter, model New Balance 530 je ideálnou voľbou. Ide o výraznú siluetu, ktorá je kombináciou retro bežeckého štýlu s moderným športovým dizajnom a technológiami, ktoré sú zárukou maximálneho pohodlia pri chôdzi. 

Tenisky New Balance 530 pôvodne vyšli v deväťdesiatych rokoch a vedenie spoločnosti ich vrátilo na pulty obchodov v odľahčenej verzii zo syntetických materiálov, s technológiou ENCAP na odpruženie a s odolnou gumovou podrážkou. Dodaj svojmu kroku šmrnc za skvelú cenu.

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: Queens

Adidas Originals Samba OG    119 €

Najväčšia legenda v produktovom portfóliu Adidas Originals je veľkým trendom a inak to nebude ani túto jeseň. 

Vedenie spoločnosti so sídlom v meste Herzogenaurach v Nemecku predstavuje jedno skvelé vyhotovenie modelového radu Adidas Originals Samba za druhým. Medzi najčerstvejšími novinkami sme našli viacero atraktívnych kusov vrátane OG siluety v nadčasovej čierno-bielej schéme so zlatými fóliovými detailmi. Klasickú kožu dopĺňa ikonická semišová špica a odolná gumová podrážka.

Obľúbenú obuv celebrít kúpiš za približne 120 eur vrátane doručenia v online obchode Queens

Adidas Response CL
Zdroj: Queens

Adidas Response CL    119 €

Bad Bunny, Pusha T či Rita Ora. To je len krátky zoznam celebrít, ktoré sme videli v teniskách Adidas Response CL. 

V ponuke online obchodu Queens nechýba ani čierno-sivá verzia so zvrškom z kombinácie semišu, textílie a syntetických tkanín. Tenisky Adidas Response CL sú inšpirované outdoorovým aj bežeckým štýlom, sú nabité funkčnými technológiami a udržia ťa v pohodlí pri každej príležitosti. Cena je 120 eur. 

Nike Air Force 1 '07 Fresh
Zdroj: Queens

Nike Air Force 1 '07 Fresh    139 € 

Model Nike Air Force 1 debutoval v roku 1982 a bol prvou basketbalovou obuvou Nike so vzduchovou bublinou v medzipodrážke a spôsobili revolúciu v hre a rýchlo si získali popularitu po celom svete. V súčasnosti zostávajú tenisky verné svojim koreňom s rovnakým mäkkým a pružným odpružením, ktoré zmenilo históriu športovej obuvi.

Legenda žije ďalej v podobe vyhotovenia Nike Air Force 1 '07 Fresh – prináša nový štýl toho, čo poznáš najlepšie, vrátane odolného prešitia jednotlivých panelov, čistej povrchovej úpravy a množstva detailných prvkov, vďaka ktorým zažiariš. 

Puma RS-X Efekt PRM
Zdroj: Queens

Puma RS-X Efekt PRM    139 €

Tenisky Puma RS-X sú späť v hre. Vedenie spoločnosti vrátilo svoju future-retro siluetu s progresívnou estetikou a hranatými detailmi, doplnenú o nubukové a semišové prekrytia. 

Návrhári Puma prepracovali model RS-X tak, aby prekonával hranice. Táto silueta narúša negatívny priestor svojimi prehnanými dizajnovými prvkami a odolnými prekrytiami, a to všetko na medzipodrážke s najpohodlnejšou technológiou RS. Čierna schéma týmto teniskám náramne pristane a v zbierke ich môžeš mať za 140 eur. 

Adidas Originals Oztral
Zdroj: Queens

Adidas Originals Oztral    143 €

Odvážne tenisky s obsahom recyklovaných materiálov. Približne takto by sme opísali modelový rad Adidas Originals Oztral, ktorý nájdeš v ponuke online obchodu Queens.

Koncom deväťdesiatych rokov štýl nepoznal hranice a nepoznajú ich ani tieto tenisky. Návrhári pri ich tvorbe čerpali inšpiráciu z rebelského postoja typického pre túto éru a vďaka ostrým tvarom sú pripravené odniesť ťa do budúcnosti. Vďaka kombinácii sieťoviny, semišu, kože a materiálu TPU dodajú tvojmu každodennému štýlu modernú energiu, zatiaľ čo patentované tlmenie Adiprene+ zabezpečuje nefalšované pohodlie. 

Puma Velophasis Technisch
Zdroj: Queens

Puma Velophasis Technisch    146,50 €

Predstavujeme ti model Puma Velophasis Technisch – tenisky, ktoré sú inšpirované dedičstvom spoločnosti a berú si príklad z bežeckých siluet zo začiatku tisícročia. S plynulými líniami a zmesou textúr na sieťovinovom zvršku majú jedinečný progresívny vzhľad, ktorý skvelo doplní tvoje outfity.

Z nášho pohľadu ide o dokonalú ódu na módny trend Y2K. Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky na jeseň. Cena je necelých 150 eur vrátane doručenia.

Adidas Originals Samba Decon
Zdroj: Queens

Adidas Originals Samba Decon    154,50 €

Okrem klasických Adidas Originals Samba OG sme do zoznamu pridali aj siluetu s prívlastkom Decon, ktorá sa pohráva s dekonštruovanou estetikou, čo jej ani trochu neuberá na jedinečnom štýle.

Dizajnéri zachytili v nadčasovom vzhľade bohatú históriu tenisiek, počas ktorej sa z nôh futbalistov dostali až na prehliadkové móla a stali sa symbolom uvoľneného štýlu a sebavyjadrenia v uliciach veľkomiest. Kultové detaily v podobe troch prúžkov a téčkovej špice zo semišu hovoria samy za seba a pomôžu ti prejaviť sa naplno, nech ich skombinuješ s čímkoľvek.

New Balance 1906
Zdroj: Queens

New Balance 1906    154,50 €

Všetky tenisky s logom spoločnosti New Balance sú v kurze a výnimkou nie je ani modelový rad s označením 1906, ktorý si získal naše srdcia. 

Ikonické tenisky New Balance 1906 prinášajú svieži štýl a maximálne pohodlie. Podrážka N-ergy tlmí nárazy a je vybavená systémom Stability Web na podporu klenby, zatiaľ čo medzipodrážka ABZORB a odpruženie päty ABZORB SBS poskytujú stabilitu. Čierne vyhotovenie s kontrastnými bielymi líniami na sieťovinovom zvršku s odolnými technickými prekrytiami vyzerá božsky. 

New Balance 990v6
Zdroj: Queens

New Balance 990v6    269,50 €

Aj záver zoznamu patrí obuvi z portfólia spoločnosti New Balance, a to konkrétne modelovému radu s označením 990v6, ktorý môže byť tvoj za 270 eur. 

Prémiová športová, respektíve lifestylová obuv, ktorú budeš milovať. Tenisky New Balance 990 sú jedným z najvytrvalejších štýlov značky, pričom na pultoch sa objavili v roku 1982 a odvtedy sú stále na vrchole popularity. Verzia s označením V6 je vyrobená z panelov zo sieťoviny, z kože a zo semišu a je vybavená technológiami FuelCell a ENCAP v medzipodrážke, ktoré poskytujú odpruženie a podporu. Čierna týmto teniskám veľmi pristane.

Pozri si celú ponuku tenisiek, oblečenia a obuvi v online obchode Queens
Odporúčané
10 tenisiek, ktoré ti v škole budú závidieť. Neodolali sme novým kúskom od značiek Asics, Adidas či Nike 10 tenisiek, ktoré ti v škole budú závidieť. Neodolali sme novým kúskom od značiek Asics, Adidas či Nike 30. augusta 2023, 12:00
Domov
Zdieľať
Diskusia