Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
30. augusta 2023, 12:00
Čas čítania 3:50
Richard Balog

10 tenisiek, ktoré ti v škole budú závidieť. Neodolali sme novým kúskom od značiek Asics, Adidas či Nike

10 tenisiek, ktoré ti v škole budú závidieť. Neodolali sme novým kúskom od značiek Asics, Adidas či Nike
Zdroj: Queens
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Vybrali sme 10 párov tenisiek, v ktorých zažiariš aj v upršaných dňoch.

Aktualizuj svoju zbierku tenisiek pred začiatkom nového školského roka 2023/2024, ktorý začne 4. septembra, o novinky od značiek Adidas Originals, Asics, New Balance či Nike. 

V spolupráci s online obchodom Queens sme vybrali 10 najlepších vyhotovení, ktoré využiješ nielen počas letných dní, ale aj v priebehu sychravej jesene. Ak nemáš problém s experimentovaním, krok vedľa neurobíš žiadnou voľbou.

Hlavne buď sám/sama sebou a nájdi si pár tenisiek, v ktorých sa budeš cítiť štýlovo a pohodlne. Naším favoritom sú najmä bežecké tenisky New Balance 530, ktoré má v obľube aj Kendall Jenner, Nike V2K Run a Asics Gel-1130 v nadčasovom vyhotovení.

V deň publikovania článku bola v online obchode Queens akcia do výšky 30 % na vybrané produkty. Ceny tenisiek sú uvedené pred zľavou.
Pozri si všetky novinky v online obchode Queens
Odporúčané
Samby od Pharrella, nadupaný model Asics aj Nike s rukopisom Billie Eilish. Toto sú najlepšie teniskové novinky za posledné týždne Samby od Pharrella, nadupaný model Asics aj Nike s rukopisom Billie Eilish. Toto sú najlepšie teniskové novinky za posledné týždne 23. augusta 2023, 10:00
Adidas Originals Stan Smith
Zdroj: Queens

Adidas Originals Stan Smith    115 €

Fresh letná verzia jedného z najikonickejších modelov tenisiek v portfóliu spoločnosti Adidas Originals doplní skvelo každú zbierku, a to bez ohľadu na vek aj pohlavie. 

Dizajnéri v tomto prípade použili klasickú tenisovú siluetu, ktorú zahalili do zvršku z hladkej kože v bielom vyhotovení s perforáciou namiesto prúžkov a kontrastným detailom v podobe denimového panelu na päte s logom Adidas Originals. Denim nájdeš aj na štítku. Tieto tenisky môžu byť tvoje za 115 eur vrátane doručenia. 

New Balance 530
Zdroj: Queens

New Balance 530    117 €

Pozornosť všetkých spolužiakov aj učiteľov si získaš aj v modeli tenisiek New Balance 530 v atraktívnom svetloružovom farebnom vyhotovení, ktoré dodalo obuvi príjemný vintage nádych. 

Tieto športové krásky má v zbierke množstvo známych modeliek vrátane Kendall Jenner alebo Hailey Bieber a patria medzi najhorúcejšie tenisky v posledných dvoch letných sezónach. Ide o retro bežeckú siluetu, ktorú vedenie bostonskej spoločnosti predstavilo v deväťdesiatych rokoch a dnes je v ponuke v odľahčenej verzii zo semišu a syntetických materiálov.

Vyzbrojené sú technológiou ABZORB, ktorá zabezpečuje dokonalé odpruženie a mäkký došľap. Za cenu 117 eur ide o skvelú kúpu. 

Nike V2K Run
Zdroj: Queens

Nike V2K Run    119 €

Obuv, ktorá ťa prenesie do budúcnosti. Model Nike V2K Run obnovuje všetko, čo máš rád/rada na siluete Vomero, pričom vzhľad vychádza priamo z katalógu bežeckých tenisiek zo začiatku tohto tisícročia.

Obuj sa do zmesi neprehliadnuteľnej striebornej metalízy, originálnych plastových detailov a masívnej medzipodrážky s vintage estetikou. Možno najlepšia novinka z dielní spoločnosti Nike v posledných sezónach. Sú tenisky Nike V2K Run hodné ceny 120 eur? 

Adidas Originals Nucombe
Zdroj: Queens

Adidas Originals Nucombe   119 €

Modelový rad, ktorý nie je taký známy ako napríklad Stan Smith, Superstar alebo Samba, ale zaslúži si pozornosť.

Tenisky Adidas Originals Nucombe sú štýlové a odolné zároveň. Vďaka týmto neopozeraným kráskam s mäkkým koženým zvrškom a ešte mäkšou koženou podšívkou budú tvoje nohy ako v bavlnke a gumová podrážka sa postará o maximálne pohodlie počas chôdze. Tenisky sa skvelo hodia k ležérnym aj elegantným typom outfitov.

Za 120 eur vrátane doručenia ide o skvelý nákup, ktorý si budeš užívať nielen počas prvých mesiacov školského roku.

Adidas Originals Ozweego OG
Zdroj: Queens

Adidas Originals Ozweego OG W    135 €

Tenisky inšpirované zlatou érou bežeckých modelov v moderných farbách. S modelom Adidas Originals Ozweego OG budeš v dave neprehliadnuteľný/-á.

Jedinečné vrchné vrstvy z hladkej kože a štýl z konca deväťdesiatych rokov ti umožnia ukázať sa s dávkou retro šmrncu. Ich jedinečný vzhľad dotvárajú kontrastné detaily a charakteristická gumová podrážka. Skombinuj ich s denimom alebo so športovými šortkami a získaš perfektný vzhľad na každý a nielen školský deň.

New Balance 2002R
Zdroj: Queens

New Balance 2002R    145 €

Krok správnym smerom urobíš aj kúpou známeho modelového radu New Balance 2002R, ktorý nájdeš v ponuke online obchodu Queens vo viacerých farebných aj materiálových úpravách. 

Prvotné predaje tenisiek New Balance 2002R nenasvedčovali tomu, že jedného dňa budú fenoménom, lenže ako silnel trend chunky obuvi, dopyt po siluete bol čoraz väčší. Cena je rovných 145 eur. 

Asics Gel-1130, HAL Studios
Zdroj: Queens

Asics Gel-1130 x HAL Studios    150,50 €

Medzi najviac hot novinky v ponuke online obchodu Queens patria bez akýchkoľvek pochybností tenisky Asics Gel-1130 x HAL Studios, ktoré kúpiš za približne 150 eur. 

Známy austrálsky obchod Highs And Lows znovu spojil sily so spoločnosťou Asics, aby vytvorili jedinečnú verziu modelového radu Gel-1130, a výsledný produkt je pastvou pre oči každého milovníka bežeckých tenisiek. 

Dizajnérsky tím spoločnosti HAL Studios zaujal k vzhľadu tenisiek prístup maximálneho minimalizmu, keď odstránil obvyklé vlastnosti a estetiku tradičnej športovej obuvi. Namiesto toho sa rozhodli zvýrazniť retrofuturistickú formu a tvar archívnej bežeckej siluety prostredníctvom použitia nádherných textúr a farebných tónov.

Asics Gel-NYC
Zdroj: Queens

Asics Gel-NYC    150,50 €

Do pozornosti dávame aj ďalšie páry tenisiek s logom značky Asics, a to konkrétne model Gel-NYC, ktorý si ťa získa vďaka univerzálnej farebnej schéme a čistým športovým tvarom jednotlivých vrstiev.

Vzhľad tenisiek Asics Gel-NYC je inšpirovaný modernými bežeckými štýlmi, pričom vrchná konštrukcia odkazuje na modelový rad Gel-NIMBUS 3 z roku 2000 a zároveň spája prvky zo siluety Gel-CUMULUS 16 a MC-PLUS V. Pohodlie pod nohami zabezpečuje pokročilá patentovaná technológia Asics Gel®, ktorá je zárukou kvality.

Adidas Originals Samba Decon
Zdroj: Queens

Adidas Originals Samba Decon    154,50 €

Tenisky Adidas Originals Samba Decon sa pohrávajú s dekonštruovanou estetikou, ale to im ani trochu neuberá na štýle. V nadčasovom dizajne zachytávajú svoju bohatú históriu, počas ktorej sa z nôh futbalistov dostali až na prehliadkové móla a stali sa symbolom pohody a sebavyjadrenia.

Ich kultové detaily v podobe troch prúžkov a semišovej špice hovoria samy za seba a pomôžu ti prejaviť sa naplno, nech už ich skombinuješ s čímkoľvek. Okrem čiernej verzie je dostupné aj bielo-čierne vyhotovenie za rovnakú cenu. 

Nike Zoom Vomero 5 Premium
Zdroj: Queens

Nike Zoom Vomero 5 Premium W    158,50 €

Tenisky Nike Zoom Vomero 5 Premium vyzdvihujú bežeckú obuv zo začiatku tisícročia do moderných výšin a je istou výhrou nielen na bežeckom ovále, ale aj v uliciach, nech ich skombinuješ akokoľvek. 

Prekonaj všetky hranice a nástrahy mesta vďaka kombinácii funkčnej bežeckej technológie a štýlovej siluety. Tenisky sa vyznačujú viacerými vrstvami zahalenými do čierno-bielej schémy podľa vzoru tenisiek Nike Dunk Low „Panda“, pričom ponúkajú zvršok z textílie, zo semišu a detaily zo syntetických tkanín.

Pozri si všetky novinky v online obchode Queens
Odporúčané
Top 10 modelov bielych tenisiek: Vyber si svojho favorita spomedzi ikonických modelov a ako bonus ušetri desiatky eur Top 10 modelov bielych tenisiek: Vyber si svojho favorita spomedzi ikonických modelov a ako bonus ušetri desiatky eur 18. júla 2023, 17:00
Domov
Zdieľať
Diskusia