Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
18. júla 2023, 17:00
Čas čítania 4:03
Richard Balog

Top 10 modelov bielych tenisiek: Vyber si svojho favorita spomedzi ikonických modelov a ako bonus ušetri desiatky eur

Top 10 modelov bielych tenisiek: Vyber si svojho favorita spomedzi ikonických modelov a ako bonus ušetri desiatky eur
Zdroj: Nike
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Biele tenisky sú počas horúcich dní nutnosťou, a ak nemáš v zbierke aspoň jeden pár, mal/-a by si to napraviť.

Biele farebné vyhotovenie patrí medzi obľúbené na väčšine modelov tenisiek, avšak je citlivé na počasie. Preto ide o ideálnu voľbu v letných mesiacoch, keď je riziko zrážok nižšie. Minimalistické biele tenisky si získajú tvoje srdce vďaka univerzálnosti – nosiť ich môžeš prakticky s čímkoľvek a stále budú vyzerať cool. 

V pestrej ponuke online obchodu Footshop sme našli 10 atraktívnych variantov pre mužov aj ženy od značiek Adidas, Nike, Puma a Reebok. Vo výbere sú ikonické siluety, ktoré sú na trhu niekoľko desaťročí, aj novinky podľa súčasných trendov. Nájdi si svojho favorita.

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 30 % na vybrané produkty. Ceny tenisiek sú uvedené pred zľavou.
Pozri si všetky novinky v online obchode Footshop
Odporúčané
Leto 2023 v znamení štýlových tenisiek: Ktorý pár najlepšie doplní tvoje outfity v meste aj na festivale? Leto 2023 v znamení štýlových tenisiek: Ktorý pár najlepšie doplní tvoje outfity v meste aj na festivale? 4. júla 2023, 12:00
Reebok BB 4000 II
Zdroj: Footshop

Reebok BB 4000 II    99,95 €

Retro tenisky sú v posledných sezónach horúcim hitom a spoločnosť Reebok ukrýva vo svojom portfóliu niekoľko siluet, ktoré si zaslúžia pozornosť – vrátane modelu Reebok BB 4000 II v prémiovej koži.

Čerstvá novinka v ponuke online obchodu Footshop je inšpirovaná basketbalom a ponúka OG atmosféru tvrdých ihrísk zahalenú do pružného zvršku, ktorý pozdvihne tvoj vzhľad. Tak čisté, tak svieže a navyše za skvelú cenu. Tenisky Reebok BB 4000 II s množstvom detailov vrátane vyrazeného loga sú v predaji za 100 eur.

Reebok Club C Bulc
Zdroj: Footshop

Reebok Club C Bulc x BEAMS    122,95 €

V archíve spoločnosti Reebok sa nachádza aj modelový rad Club C, ktorý uzrel svetlo sveta v roku 1985, keď predstavoval obuv tenisových šampiónov. Minimalistický vzhľad, ktorý konvenčný štýl obliekania hráčov vtedy vyžadoval, prežil v takmer nezmenenej podobe dodnes.

Tenisky Reebok Club C Bulc v sebe spájajú DNA legendárneho športového výrobcu a trendový štýl Y2K, ktorý so sebou priniesla japonská streetwearová značka BEAMS. Na tomto vyhotovení je väčšie všetko – od zvršku až po tučné šnúrky a extra vypchatý jazyk. Pogumovaná špica chráni koženú vrchnú časť pred zničením pri chôdzi. Záverečný cool efekt dotvárajú farebné detaily.

Puma Slipstream
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream    122,95 €

Skvelú voľbu za férovú cenu predstavuje aj minimalistická biela verzia tenisiek Puma Slipstream s čiernymi panelmi a detailmi.

Modelový rad Slipstream Mid vstúpil na scénu v roku 1987 ako basketbalová obuv a vedenie spoločnosti v súčasnosti pridáva do svojho portfólia nízku verziu. Ide o prepracovaný originál, ktorý prináša úplne novú energiu a zároveň zostáva verný športovým koreňom OG variantu.

Adidas Originals Rivalry Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Rivalry Low    122,95 €

Ako môžeš vidieť vo výbere, retro basketbalové siluety sú v kurze, čo vedenie spoločnosti Adidas využilo a oživilo modelový rad Rivalry Low z roku 1986.

Tenisky majú typickú oválnu špicu, monochromatický kožený zvršok bez akýchkoľvek farebných akcentov, a keď si ich obuješ, pocítiš pohodlie. Jednoduchý nadčasový vzhľad s tromi prúžkami podčiarkol ich genialitu a prispel k tomu, že sú obľúbené aj medzi mladou generáciou Z.

Adidas Originals Superstar, Ksenia Schnaider
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Superstar W x Ksenia Schnaider    142,95 €

Spoločnosť Footshop má vo svete tenisiek skvelú reputáciu, vďaka čomu prináša na slovenský a český trh aj limitované vyhotovenia. Medzi novinkami preto nájdeš aj modernú verziu siluety Adidas Originals Superstar, ktorú upravila ukrajinská návrhárka Ksenia Schnaider pod hlavičkou rovnomennej značky.

Schnaider sa nepodriaďuje konvenciám, stelesňuje originalitu a snaží sa vydať vlastnou cestou. To isté platí aj o teniskách Adidas Originals Superstar s ikonickou mušľovitou špicou. Čo hovoríš na klasický vzhľad doplnený o charakteristický štýl KSENIASCHNAIDER?

Namiesto šnurovania je k dispozícii zapínanie na suchý zips a atraktívne sú aj neónové detaily, rifľový panel s logom spoločnosti Adidas na päte a nápis v ukrajinskom jazyku zboku.

Adidas Originals Stan Smith Lux
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Stan Smith Lux    142,95 €

Ak si fanúšikom minimalistických siluet, potom oceníš klasické tenisky Adidas Originals Stan Smith s luxusnými prvkami vyrobené z prvotriednych materiálov, ktoré získali výstižný prívlastok Lux.

Novinka v ponuke online obchodu Footshop má neutrálny vzhľad, ktorý vzdáva hold originálu, avšak s moderným nádychom. Tenisky sú inšpirované tenisovými kurtmi – od podšívky až po extra výložku päty sú vyrobené z jemnej kože na dosiahnutie výnimočného pohodlia a odolnosti. Elegantný look dotvára logo s podobou Stana Smitha na jazyku.

Adidas Originals Oztral
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oztral    149,95 €

Na rozdiel od klasického modelu Adidas Originals Stan Smith modelový rad Oztral je odvážny a v tomto prípade aj vyrobený s obsahom recyklovaných materiálov.

V deväťdesiatych rokoch štýl nepoznal hranice a nepoznajú ich ani tenisky Adidas Originals Oztral. Vzhľadovo vychádzajú z rebelského postoja tej éry a sú pripravené s tebou odísť do budúcnosti. Kombinácia priedušnej sieťoviny a materiálu TPU pridáva zvršku modernú energiu a tlmenie s technológiou adiPRENE+ sa postará o pohodlie pri každom kroku. 

Tieto futuristické tenisky môžu byť tvoje za približne 100 eur vďaka zľave vo výške 30 %.

Adidas Originals Samba Decon
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba Decon    162,95 €

Klasické športové tenisky, ktoré dodnes výrazne ovplyvňujú modernú módu. Návrhári sa v tomto prípade pohrali s dekontruovanou estetikou, pričom v nadčasovom dizajne zachytili bohatú históriu obuvi, ktorá postupne prešla z nôh futbalistov až na prehliadkové móla na týždňoch módy. Kultové detaily v podobe troch prúžkov a téčkovej špice zo semišu hovoria samy za seba a pomôžu ti prejaviť sa naplno, nech už ich skombinuješ s čímkoľvek.

Zabezpeč si klasický športový vzhľad vďaka modelu tenisiek Adidas Originals Samba Decon v jednoduchom bielom vyhotovení s čiernymi prvkami vrátane prúžkov, ktoré práve pristáli v ponuke online obchodu Footshop.

Nike Air Force 1 Low Retro
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low Retro    167,95 €

Do skupiny kultovej športovej obuvi patria aj tenisky Nike Air Force 1 Low, ktoré oplývajú nadčasovým vzhľadom a kvalitným spracovaním. 

Fresh biele vyhotovenie prináša nový štýl toho, čo poznáš najlepšie – odolné prešitie, čistú povrchovú úpravu, pevnú gumovú podrážku s vyrazeným nápisom Air a množstvo zábleskov, vďaka ktorým zažiariš. V tomto prípade dominuje metalický swoosh a časť podrážky v sivom vyhotovení.

Nike Air Max 95
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95    199,95 € 

Tenisky Nike Air Max 95 úplne posunuli hranice športovej obuvi. Špeciálna vzduchová bublina je umiestnená nielen v zadnej časti, ale je viditeľná aj v prednej časti obuvi. Spoločnosť Nike ich predstavila v roku 1995 a odvtedy sú obľúbené naprieč vekovými a záujmovými skupinami či subkultúrami. 

Silueta čerpá inšpiráciu z ľudského tela a atletickej estetiky deväťdesiatych rokov. Tenisky Nike Air Max 95 spájajú neuveriteľné pohodlie so štýlom dedičstva. Ikonické bočné panely predstavujú silu, zatiaľ čo viditeľný Air v päte a prednej časti chodidla tlmí každý krok.

Atraktívny biely variant z jemnej kože teraz stojí 180 eur vďaka zľave vo výške 20 %. 

Pozri si všetky novinky v online obchode Footshop
Odporúčané
Toto je čerstvá ponuka značiek Adidas, Asics, Nike aj New Balance. Objav teniskové novinky, ktoré nosí Bad Bunny aj slávne modelky Toto je čerstvá ponuka značiek Adidas, Asics, Nike aj New Balance. Objav teniskové novinky, ktoré nosí Bad Bunny aj slávne modelky 14. júna 2023, 16:00
Domov
Zdieľať
Diskusia