Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
14. júna 2023, 16:00
Čas čítania 3:49
Richard Balog

Toto je čerstvá ponuka značiek Adidas, Asics, Nike aj New Balance. Objav teniskové novinky, ktoré nosí Bad Bunny aj slávne modelky

Toto je čerstvá ponuka značiek Adidas, Asics, Nike aj New Balance. Objav teniskové novinky, ktoré nosí Bad Bunny aj slávne modelky
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Nájsť medzi množstvom nových tenisiek vhodný pár nie je vždy jednoduchá úloha, a preto sa ti pokúsime uľahčiť život výberom najlepších vyhotovení z aktuálnej ponuky v online obchode Footshop.

Všetci milujeme tenisky, a to bez ohľadu na vek alebo pohlavie. S príchodom leta ide o najvyhľadávanejší typ obuvi, a preto v nasledujúcich riadkoch nájdeš 10 párov, ktoré povýšia tvoje každodenné outfity na novú úroveň.

V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali fresh novinky z dielní značiek Adidas Originals, Nike či New Balance, pričom na svoje si prídu muži a rovnako aj ženy. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Kompletná ponuka v obchode Footshop
Odporúčané
S týmito typmi letnej obuvi zaboduješ na pláži aj v meste. Atraktívne vyhotovenia nájdeš aj za 70 eur S týmito typmi letnej obuvi zaboduješ na pláži aj v meste. Atraktívne vyhotovenia nájdeš aj za 70 eur 6. júna 2023, 18:30
Asics GEL-1130
Zdroj: Footshop

Asics GEL-1130    100 €

Modely tenisiek s logom spoločnosti Asics sú v posledných sezónach horúcim trendom, čo ti určite neušlo, ak si navštívil/-a niektorú zo škandinávskych krajín. Miestni ľudia ich nosia prakticky s čímkoľvek vrátane elegantných nohavíc, šortiek alebo šiat v prípade žien. 

Za skvelú voľbu považujeme napríklad siluetu s označením GEL-1130 s priedušným telom z textílie a komfortnou gumovou podrážkou s patentovanou technológiou GEL™, ktorá zabezpečuje mäkké odpruženie pri chôdzi aj behu. Cena za tento biely variant s jemnými akcentmi je rovných 100 eur, čo je férová ponuka.  

Asics GEL-1090
Zdroj: Footshop

Asics GEL-1090    110 €

Ak ti neulahodil model GEL-1130, možno si tvoje srdce získa odvážnejší model od spoločnosti Asics, a to GEL-1090, ktorý vedenie prvý raz predstavilo v roku 2003. V súčasnosti ide o jeden z najpredávanejších produktov ikonického výrobcu bežeckej obuvi. 

Tenisky majú minimalistickú konštrukciu zvršku a zachovali si svoje charakteristické prvky, ako sú napríklad znaky tigrieho pazúra na prekrytí špice a päty. Okrem toho sa pozdĺž medzipodrážky objavujú zamatové línie, zatiaľ čo v päte je implementované odpruženie technológiou GEL™ na zvýšenie pohodlia.

 
V obchode Footshop sme našli verziu s prívlastkom „Citrus“, ktorá je zahalená do bielo-striebornej farebnej schémy s neprehliadnuteľnými oranžovými detailmi. 

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Samba OG    124,95 €

Ak hľadáš klasický vzhľad, skús tenisky Adidas Originals Samba v OG vyhotovení zo semišovým zvrškom, koženými prúžkami a gumovou podrážkou. 

Model Samba sa zrodil na ihrisku, ale vďaka svojmu nadčasovému dizajnu si získal pevné miesto aj vo svete pouličnej módy. Tieto tenisky sú verné originálu, ale svieža farebná schéma s pastelovou stielkou je ako stvorená na horúce letné dni.

Inšpiráciu, ako nosiť legendárnu siluetu, nájdeš v článku s celebritnými outfitmi

Adidas Originals Adi2000
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Adi2000 W    124,95 €

Ďalšia tenisková novinka z dielní spoločnosti Adidas Originals v podobe modelu Adi2000 ponúka overenú kombináciu materiálov (koža a syntetické vlákna) a štýl zo začiatku milénia, ktorý je aktuálne v centre pozornosti známych módnych domov aj športových výrobcov.

Na prelome tisícročí sme nevedeli, čo prinesie budúcnosť, ale model Adi2000 so sebou priniesol štýlovú istotu. Tenisky si zachovali autentický dizajn s minimalistickými líniami aj v roku 2023 a skvelo doplnia súčasný trend širokých nohavíc aj športové šortky.

Nike Dunk Low LX
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low LX W    124,95 €

Modelový rad Nike Dunk Low patrí medzi najväčšie klenoty v portfóliu americkej športovej ikony a v posledných rokoch sme videli desiatky atraktívnych vyhotovení, ktoré reselleri dnes predávajú s výraznou prirážkou. 

Ak chceš získať nový pár týchto tenisiek za retail, potom zbytočne dlho nerozmýšľaj nad kúpou novej verzie s prívlastkom „Celestial Gold“, ktorá ponúka semišovo-kožený zvršok v univerzálnej farebnej schéme. Cena je 125 eur vrátane doručenia. 

Nike Dunk High Retro SE
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High Retro SE    137,95 €

Dizajnér Peter Moore stojí za vzhľadom modelu Nike Dunk High, ktoré prvý raz uzreli svetlo sveta v roku 1984 a odvtedy boli celý čas v tieni tenisiek Air Jordan 1, čo sa zmenilo až vďaka vplyvu Travisa Scotta a Virgila Abloha. 

V priebehu niekoľkých minút sú vypredané takmer všetky dostupné kusy, a to bez ohľadu na to, či ide o nízke alebo o vysoké vyhotovenie siluety. V ponuke online obchodu Footshop nájdeš medzi novinkami túto fresh verziu v oranžovo-bielej schéme. Cena je približne 140 eur. 

Nike Air Force 1 '07 LX
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 LX    137,95 €

Tenisky Nike Air Force 1 v nízkom vyhotovení sú jedným z najdlhšie sériovo vyrábaných modelov na svete a bezpochyby sa zaradili k najpopulárnejším produktom spoločnosti so sídlom v Oregone.

Dopraj si letný drip a maximálne pohodlie. Vyskúšaj variant s označením '07 LX, ktorý sa pýši prémiovým koženým zvrškom, metalickým logom a medzipodrážkou s technológiou Air Sole – kapsula naplnená stlačeným vzduchom, ktorá zmenila svet tenisiek. Cena na úrovni 140 eur je priamoúmerná kvalite materiálov aj spracovaniu.

Vans Vault Sk8-Hi Reissue LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Sk8-Hi Reissue LX    139,95 €

Milujeme tenisky s logom Vans a model Sk8-Hi patrí medzi naše srdcové záležitosti, a preto nás teší, že v ponuke online obchodu Footshop pravidelne nachádzame fresh vyhotovenia, ako v prípade verzie s vyšívaným patchwork vzorom. 

Táto interpretácia modelu Sk8-Hi Reissue LX má od nás plný počet bodov. Baví nás kombinácia čierneho semišového tela s bielymi šnúrkami a multifarebným motívom, ktorý dodal legendárnym teniskám sviežu identitu. V zbierke ich môžeš mať za 140 eur vrátane doručenia. 

Adidas Originals Response CL
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Response CL W    149,95 €

Tenisky inšpirované outdoorovým aj retro bežeckým štýlom, z ktorých raper Bad Bunny urobil hviezdu posledných mesiacov. Takto by sme v stručnosti charakterizovali model Response CL z dielní spoločnosti Adidas Originals.

Silueta s priedušným textilným telom a syntetickými panelmi sa nesie na ľahkej medzipodrážke, ktorá je vyzbrojená funkčnými technológiami a udrží ťa v pohodlí pri každej príležitosti od obyčajných prechádzok až po horúce festivalové noci v kruhu priateľov. Ak niekto tvrdí, že ísť von je námaha, potom je na omyle a nepozná tieto cool tenisky. 

V ponuke obchodu Footshop sú dostupné aj v iných farebných schémach.

New Balance 990v4
Zdroj: Footshop

New Balance 990v4    249,95 €

Silueta tenisiek, ktorá ovládla celý rok 2022 a v kurze bude aj počas tohtoročného leta. Najviac cool dad shoe získala v poslednom období desiatky úprav, pričom verzia 990v4 s prívlastkom „Angora“ patrí do TOP 5.

Tenisky New Balance 990 sú ideálny unisex model pre všetkých fanúšikov klasických modelov s vintage nádychom, ktorý však bude odlišný od obuvi masovej väčšiny – no len do chvíle, kým zistia, že lepšie tenisky z esteického aj funkčného hľadiska určite nenájdu.

Kompletná ponuka v obchode Footshop
Odporúčané
Tenisky Vans a leto patria k sebe. Vyber si jednu zo šťavnatých noviniek   Tenisky Vans a leto patria k sebe. Vyber si jednu zo šťavnatých noviniek 30. mája 2023, 9:00
Domov
Zdieľať
Diskusia