Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
6. júna 2023, 18:30
Čas čítania 3:58
Richard Balog

S týmito typmi letnej obuvi zaboduješ na pláži aj v meste. Atraktívne vyhotovenia nájdeš aj za 70 eur

S týmito typmi letnej obuvi zaboduješ na pláži aj v meste. Atraktívne vyhotovenia nájdeš aj za 70 eur
Zdroj: Birkenstock
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Priedušné tenisky, sandále alebo šľapky, ktoré ťa budú sprevádzať tohtoročným letom v pohodlí a štýle.

Kvalitná obuv je základom každého dobrého outfitu v priebehu celého roka, avšak v prípade, že vonkajšie teploty vyletia nad 30 stupňov, je dobré vlastniť aj iný typ obuvi, ako sú kožené tenisky.

Dopraj svojim nohám čerstvý vietor a pohodu alebo poprípade úplne zabudni na rozviazané šnúrky. V spolupráci s online obchodom Queens sme vybrali typy letnej obuvi, s ktorými zaboduješ na pláži aj večer v meste, pričom atraktívne vyhotovenia nájdeš aj za menej ako 80 eur. Vyber si svojho favorita spomedzi desiatich modelov od značiek Adidas Originals, Birkenstock alebo Converse.

V deň publikovania článku bola v online obchode Queens akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Kompletná ponuka v obchode Queens
Odporúčané
Tenisky Vans a leto patria k sebe. Vyber si jednu zo šťavnatých noviniek   Tenisky Vans a leto patria k sebe. Vyber si jednu zo šťavnatých noviniek 30. mája 2023, 9:00
Adidas Originals Adilette 22
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adilette 22    71 €

Výber otvárame futuristickým šľapkami, ktoré sú vyrobené v spolupráci s prírodou, keď obsahujú prírodne a obnoviteľné materiály. Ide o jeden z krokov, vďaka ktorým by sme sa mohli prestať spoliehať na vyčerpateľné zdroje a zároveň pomohli skoncovať s plastovým odpadom.

Dizajnérsky tím spoločnosti Adidas Originals našiel inšpiráciu v topografických mapách, ktoré zobrazujú expedície na Mars a jednotlivé fázy novej planéty. Futuristický štýl dopĺňa funkčnosť šľapiek Adilette 22, keď sú prispôsobené do akékoľvek terénu, či už vonku prší, alebo svieti slnko. Cena 70 eur je skvelá ponuka a k dispozícii je aj výrazná oranžová verzia alebo svetlohnedý variant s pieskovým vzorom.

Adidas Originals Adifom Stan Smith Mule
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adifom Stan Smith Mule    71 €

Pre odvážnych jedincov má spoločnosť Adidas Originals vo svojom portfóliu túto novinku s penovou podrážkou. Model Adifom Stan Smith Mule si obuješ raz-dva a si v uliciach neprehliadnuteľný/-á. 

Tieto našuchovačky Adidas Originals vzdávajú hold ikonickým teniskám Stan Smith jedinečným spôsobom. Ich minimalistický zvršok a detail na výložke päty sú inšpirované originálom, no robustné proporcie a nesmierne hladký povrch pridávajú moderný šmrnc.

Majú ekologický dizajn, ktorý budeš chcieť predviesť všetkým, pretože sa vyznačujú penovým materiálom, ktorý je sčasti vyrobený z cukrovej trstiny. Vďaka tomu, že nemajú popruhy ani šnúrky, do nich stačí len vkĺznuť a tešiť sa z toho, ako celý deň pohodlne sedia na nohe.

Vans Authentic 44 DX
Zdroj: Queens

Vans Authentic 44 DX    83,50 €

Nemysli si, že sme zanevreli na tenisky, to určite nie. Vo výbere ich nájdeš niekoľko, a to vrátane modelu Vans Authentic 44 DX, ktorý je predurčený na leto a festivaly. 

Nízka silueta, priedušné textilné telo a atraktívny grafický motív si získali naše srdcia a veríme, že oslovia aj teba. Okrem výrazného červeno-bieleho vyhotovenia nájdeš v ponuke online obchodu Queens aj modro-bielu verziu a čierno-bielu klasiku. Cena okolo 80 eur vrátane doručenia je úplne v poriadku. 

Birkenstock Arizona
Zdroj: Queens

Birkenstock Arizona BFBC    93,50 €

Dreváky Birkenstock v posledných letných sezónach ovládli ulice svetových metropol aj Slovenska a všetko nasvedčuje tomu, že na výslní budú aj v priebehu tohtoročného leta. 

V ponuke online obchodu Queens nájdeš široké spektrum modelov od nemeckého výrobcu, spomedzi ktorých sme vybrali trojicu siluet pre všetkých. Ako prvé sme si pripravili šľapky Birkenstock Arizona s prívlastkom BFBC v tmavohnedom vyhotovení, ktoré sú vyrobené z textilných a zo syntetických tkanín v prémiovej kvalite. 

Táto univerzálna letná obuv môže byť v tvojej zbierke za menej ako 100 eur vrátane doručenia, čo stojí za zváženie. 

Converse Chuck Taylor All-Star Lift
Zdroj: Queens

Converse Chuck Taylor All-Star Lift    108,50 €

Miesto vo výbere si našli aj klasické číňany s logom Converse v modernej úprave s vyššou podrážkou, ktoré dizajnéri zahalili do atraktívnej svetlohnedej farby s gumovými prvkami a vintage efektom. 

Vedenie spoločnosti Converse týmto vyhotovením legendárneho modelu Chuck Taylor All-Star trafilo klinec priamo po hlavičke a k dispozícii je v mužských aj ženských veľkostiach za cenu na úrovni 110 eur. 

Birkenstock Boston
Zdroj: Queens

Birkenstock Boston SFB Leve    116 €

Naše srdcia si získali aj tieto šľapky z dielní značky Birkenstock, ktoré sú nielen vizuálne atraktívne, ale aj maximálne pohodlné na celodenné nosenie v uliciach.

Dreváky s názvom Boston sú najpredávanejším modelom z portfólia nemeckej spoločnosti a dodajú módny šmrnc každému štýlu. Zamatový semiš vo vintage svetloružovom vyhotovení dodá aj ležérnemu vzhľadu príťažlivosť a mäkká stielka s dodatočnou penovou vrstvou sa postará o odpruženie a podporu počas chôdze.

Tento atraktívny variant je v predaji vo veľkostiach 36 EU až 41 EU za cenu 116 eur. 

Adidas Originals Samba OG
Zdroj: Queens

Adidas Originals Samba OG    125 €

Spoločnosť Adidas predstavila modelový rad Samba ešte v roku 1949 a v posledných sezónach ide o must have obuv pre mladých ľudí, s ktorou neurobíš krok vedľa ani počas leta.

V súčasnosti ide o najpredávanejšie tenisky s logom Adidas, ktoré vďaka univerzálnemu vzhľadu ľahko zladíš s čímkoľvek vo svojom šatníku. Tentoraz sme vybrali verziu s prívlastkom OG, ktorú dizajnéri zahalili do semišu v zeleno-sivej farebnej schéme a výsledok je božský. Fresh celebritné tipy, ako nosiť tenisky Adidas Originals Samba v rámci outfitov, nájdeš v článku

Adidas Originals Ozwego OG
Zdroj: Queens

Adidas Originals Ozwego OG    141,50 €

Portfólio spoločnosti Adidas je plné archívnych modelov tenisiek, ktoré sú ako stvorené na leto, a to vrátane OG vyhotovenia siluety Ozweego s priedušným textilným telom a koženými panelmi s perforáciou.

S teniskami Adidas Originals Ozweego OG budeš neprehliadnuteľný/-á. Príznačné kožené vrchné vrstvy a bežecký štýl z konca deväťdesiatych rokov ti umožnia ukázať sa s dávkou retro šmrncu. Ich jedinečný vzhľad dotvárajú kontrastné detaily a charakteristická podrážka. Skombinuj ich so šortkami alebo šatami v prípade žien a získaš perfektný športový look.

Cena je na úrovni 140 eur a k dispozícii je tiež verzia s tyrkysovými akcentmi.

Birkenstock Kyoto
Zdroj: Queens

Birkenstock Kyoto    158,50 €

Šľapky pre skutočných fajnšmekrov – takto by sme v stručnosti charakterizovali obuv Birkenstock Kyoto, ktorá je vyrobená z prémiových materiálov, čomu plne zodpovedá cena 160 eur. 

Elegantný dizajn a nastaviteľné zapínanie na háčik a slučku obopínajú chodidlo a poskytujú celodenné pohodlie. Zaži individuálne prispôsobenie s modelom šľapiek Birkenstock Kyoto, ktorý vyzerá skvelo so šortkami, sukňou, šatami aj s rifľami počas chladnejších večerov. 

Nike Zoom Vomero 5
Zdroj: Queens

Nike Zoom Vomero 5    166,50 €

Naša posledná voľba na dokonalú letnú obuv padla na priedušnú verziu tenisiek Nike Zoom Vomero 5 v modro-sivo-bielej farebnej schéme s množstvom sieťoviny na zvršku. 

V týchto teniskách si užiješ všetko – pohodlie aj jednoduchý štýl. Bohato vrstvený dizajn zahŕňa textílie, syntetický semiš a plastové akcenty, ktoré spolu vytvárajú jedny z najzaujímavejších tenisiek tohtoročnej letnej sezóny.

Kompletná ponuka v obchode Queens
Odporúčané
TOP letné tenisky na každý rozpočet. V kurze sú ikonické modely Nike aj bežecké línie s rukopisom značky Asics    TOP letné tenisky na každý rozpočet. V kurze sú ikonické modely Nike aj bežecké línie s rukopisom značky Asics 22. mája 2023, 17:00
Domov
Zdieľať
Diskusia