Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
30. mája 2023, 9:00
Čas čítania 3:47
Richard Balog

Tenisky Vans a leto patria k sebe. Vyber si jednu zo šťavnatých noviniek

Tenisky Vans a leto patria k sebe. Vyber si jednu zo šťavnatých noviniek
Zdroj: Vans
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Privítaj začiatok leta v nových teniskách od ikonickej značky.

Značka Vans je na trhu viac ako päťdesiat rokov a na pulty obchodov posúva jedny skvelé tenisky za druhými. Jednotlivé modely s vafľovou podrážkou sú neoddeliteľnou súčasťou nielen skateboardovej komunity, ale celej streetwearovej kultúry.

Vďaka spolupráci s online obchodom Footshop môžeš spoznať všetky najčerstvejšie novinky vrátane limitovaných kusov. Nižšie nájdeš 10 najzaujímavejších vyhotovení pre mužov aj ženy, medzi ktorými sú jednoduché látkové vyhotovenia, ale aj siluety s rukopisom známych umelcov či legendárnych jazdcov na skateboarde. Vyber si svojho favorita a uži si leto naplno. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Kompletná ponuka v obchode Footshop
Odporúčané
TOP letné tenisky na každý rozpočet. V kurze sú ikonické modely Nike aj bežecké línie s rukopisom značky Asics    TOP letné tenisky na každý rozpočet. V kurze sú ikonické modely Nike aj bežecké línie s rukopisom značky Asics 22. mája 2023, 17:00
Vans Authentic 44 DX
Zdroj: Footshop

Vans Authentic 44 DX x Tony Alva    89,95 €

Výber otvárame siluetou Vans Authentic 44 DX, ktorá je z nášho pohľadu posledné sezóny v tieni ostatných modelov, čo je škoda. V ponuke online obchodu Footshop aktuálne nájdeš desiatky vyhotovení, spomedzi ktorých sme sa rozhodli pre tento svetlomodrý variant s priedušným textilným telom, kontrastnými bielymi linkami a podpisom legendárneho jazdca Tonyho Alvu. Jeho meno zdobí medzipodrážku naprieč takmer celým obvodom.

Vans Vault OG Classic Slip-On LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX    97,95 €

V online obchode Footshop nájdeš okrem klasických úprav aj limitované verzie, ako aj v prípade tohto originálneho vyhotovenia modelu Vans Vault OG Classic Slip-On LX. Dizajnéri doplnili klasicky čierno-biely šachovnicový vzor o výraznú žltú farbu a výsledok je skvelý. 

Ak hľadáš výnimočný model do svojej zbierky tenisiek, ide o správnu voľbu, ktorú neoľutuješ. K dispozícii sú v mužských aj ženských veľkostiach v obmedzenom množstve, preto zbytočne dlho neváhaj s ich kúpou. Cena na úrovni 100 eur je viac ako dobrá ponuka. 

Vans Style 36 Decon VR3
Zdroj: Footshop

Vans Style 36 Decon VR 3 x Mami Wata    99,95 €

Svoje miesto v dnešnom výbere majú aj tenisky Vans Style 36 s textilným telom a so semišovými panelmi, ktoré vznikli v rámci spolupráce s africkou značkou Mami Wata. Siluetu zdobí atraktívna farebná schéma z oboch bočných strán, ktorú vyvažuje minimalistická čierna na špici. 

Odporúčané
TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose TOP 10 tenisiek s metalickými prvkami, ktoré sú horúcim hitom. Siahni po modeloch New Balance, Asics alebo Golden Goose 24. apríla 2024, 15:30

Uži si tohtoročné leto v teniskách, ktoré neuvidíš na každom a rýchlo sa stanú tvojím obľúbeným každodenným spoločníkom. Vo svojej zbierke ich môžeš mať za 85 eur vďaka zľave vo výške 15 percent. 

Vans Lowland CC JMP
Zdroj: Footshop

Vans Lowland CC JMP    109,95 €

Silueta s názvom Vans Lowland CC JMP je kombináciou skateboardovej a lifestylovej obuvi, ktorú ľahko zladíš s rôznymi typmi outfitov, a to aj vďaka vintage vzhľadu. Vrchná časť tenisiek je zahalená do kože a semišu v sivo-bielej schéme s perforáciou a hlavnou výhodou tenisiek je pohodlná stielka s technológiou ComfyCush.

Baví nás aj kontrastná gumená podrážka s ikonickým vafľovým vzorom. Stále sme v kategórii obuvi s cenou okolo 100 eur, vďaka čomu ti zostane viac peňazí na letný drip.

Vans Vault OG Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX    109,95 €

Prvú polovicu výberu uzatvárame prémiovým vyhotovením modelu Vans Vault OG Style 36 LX, ktorý je láskou na prvý pohľad. Dizajnérsky tím v tomto prípade stavil na atraktívny svetlomodrý semiš, ktorý evokuje letné obdobie a výsledný vzhľad doplnil o známe logo spoločnosti na jazyku a päte. 

Retro verzia siluety Vans Old-Skool sa od svojho mladšieho brata odlišuje predovšetkým zvrškom, keď sú šnúrky oveľa bližšie k špici. Cena na úrovni 110 eur je priamoúmerná kvalite použitých materiálov. K dispozícii je tiež svetlozelený variant alebo univerzálna béžová verzia.

Vans Vault Authentic VR3 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Authentic VR3 LX    109,95 €

Modelový rad Authentic bol prvou vyrobenou siluetou tenisiek spoločnosti Vans v roku 1966. Ide o dielo zakladateľa značky Paula Van Dorena a dodnes sú populárne v kultúre skateboardingu, punku a mnohých iných, kde si získali povesť kultovej obuvi.

Odporúčané
Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance    Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance 10. apríla 2024, 14:30

Prémiové vyhotovenie s podtitulom Marshmallow je zahalené do textilného zvršku v neutrálnych tónoch, ktoré pripomínajú armádny vzor. Ak preferuješ počas letných mesiacov výraznejšie schémy, skontroluj modro-žltý variant. Cena je rovných 110 eur. 

Vans Style 53 Mule DX
Zdroj: Footshop

Vans Style 53 Mule DX    112,95 €

Tenisky, ktoré nie sú tenisky, ale šľapky a vyzerajú tak cool, ako to len ide. Obuv Vans Style 53 Mule DX považujeme za jeden z najlepších návrhov značky v posledných sezónach. 

Šľapky majú luxusný celoplošný kvetinový vzor a odolnú podrážku s reverznými vafľovými výstupkami pre lepšiu priľnavosť k povrchu. Obsahujú aj viacero vintage detailov, ako je pôvodné číslo štýlu, vyššia lesklá páska a semišovo-textilný zvršok. Táto originálne záležitosť môže byť tvoja za približne 95 eur. 

Vans Vault OG Classic Slip-On LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Classic Slip-On LX    122,95 €

Modelový rad Vans OG Classic Slip-On má v dnešnom výbere dvojnásobné zastúpenie. V ponuke online obchodu Footshop je množstvo zaujímavých variantov, spomedzi ktorých sme vybrali aj tieto krásky s neprehliadnuteľným grafickým motívom cez celý zvršok, keď textilné telo zdobí psychedelický šachovnicový vzor a viacero kvetín. 

Odporúčané
TOP 8 párov tenisiek, na ktorých môžeš v apríli zarobiť. V predaji budú cool modely Nike, Asics aj New Balance  TOP 8 párov tenisiek, na ktorých môžeš v apríli zarobiť. V predaji budú cool modely Nike, Asics aj New Balance 3. apríla 2024, 17:30

Ak nemáš čas na zaväzovanie šnúrok, ide o ideálnu voľbu nielen na letné obdobie, čo máme odskúšané na vlastných nohách. Priaznivá je aj cena, ktorá je na úrovni 120 eur. 

Vans Vault Sk8-Hi VR3 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Sk8-Hi VR3 LX    124,95 €

Plný počet bodov udeľujeme aj týmto sviežim teniskám Vans Vault Sk8-Hi VR3 LX, ktoré môžu byť tvoje za 125 eur.

Dizajnéri dodali ikonickému modelu geometrický panelový zvršok zo semišu a sieťoviny s prešívanými detailmi, ktoré vyžarujú letný štýl. Tenisky sú vyrobené s udržateľným zámerom, stielka ECOCUSH je vyrobená z minimálne 25 % z materiálov rastlinného pôvodu, takže vieš, že každý tvoj krok je šetrný k životnému prostrediu a to je výhra.

Vans Vault Old Skool LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Old Skool LX x Shane Gonzales    174,95 €

Najdrahším vyhotovením v dnešnom výbere je tento detailne prepracovaný variant modelu Vans Vault Old Skool LX, na ktorom spolupracoval umelec a návrhár Shane Gonzales. Obe strany posunuli klasickú čierno-bielu farebnú schému na novú úroveň a my im nemáme čo vytknúť, keďže výsledok je skvelý.

Čierne kožené telo doplnili o kontrastné biele vzory, ktoré obopínajú celú tenisku a rovnako bielu podrážku s vafľovým motívom z gumy. Cena týchto luxusných tenisiek je 175 eur, čo je nie je málo, ale kúpu neoľutuješ. 

Kompletná ponuka v obchode Footshop
Odporúčané
Toto je 10 najlepších bielych tenisiek na leto, ktoré kúpiš z pohodlia obývačky Toto je 10 najlepších bielych tenisiek na leto, ktoré kúpiš z pohodlia obývačky 9. mája 2023, 10:00
Domov
Zdieľať
Diskusia