Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
9. mája 2023, 10:00
Čas čítania 3:44
Richard Balog

Toto je 10 najlepších bielych tenisiek na leto, ktoré kúpiš z pohodlia obývačky

Toto je 10 najlepších bielych tenisiek na leto, ktoré kúpiš z pohodlia obývačky
Zdroj: Filling Pieces
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Vo výbere nájdeš množstvo ikonických siluet, ktoré sú na trhu desaťročia, aj atraktívne novinky z portugalských dielní.

Biele tenisky sú nielen overenou klasikou, ale v prvom rade štýlovou záležitosťou, ktorú milujeme všetci, a to bez ohľadu na vek alebo pohlavie. S postupným príchodom leta ide o najvyhľadávanejšie farebné vyhotovenie, ktoré je správnou voľbou k svetlým rifliam, šortkám aj šatám v prípade žien. 

Nájdi si svojho favorita zo selekcie, ktorú sme zostavili v spolupráci s online obchodom Footshop. Na svoje si prídu fanúšikovia vintage modelov aj futuristických línií.

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Kompletná ponuka v obchode Footshop
Odporúčané
10 párov tenisiek, ktoré oživia každý outfit vďaka farbám, vzorom či odvážnym tvarom. Prekvap svoje okolie modelmi Puma či Nike 10 párov tenisiek, ktoré oživia každý outfit vďaka farbám, vzorom či odvážnym tvarom. Prekvap svoje okolie modelmi Puma či Nike 4. mája 2023, 10:00
Puma Clyde Base
Zdroj: Footshop

Puma Clyde Base    109,95 €

Model Clyde je viac ako obuv – ide o skutočnú ikonu z archívu značky Puma. Rovnako ako jej menovec Walt „Clyde“ Frazier, silueta je stelesnením módy, kultúry a bohatého basketbalového dedičstva s poriadnou dávkou sebavedomia a nadčasového štýlu. 

V tomto roku oslavujú tenisky Puma Clyde päťdesiate výročie od uvedenia na trh a predstavujú atraktívnu voľbu z prémiovej kože a semišu za férovú cenu. Podľahneš čaru tohto známeho modelu? 

Adidas Originals Rivalry Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Rivalry Low    122,95 €

Prestížne basketbalové tenisky z osemdesiatych rokov sú späť vo verzii na každodenné nosenie. Zatiaľ čo v minulosti tenisky Adidas Originals Rivalry Low dominovali palubovkám a neskôr boli obľúbené medzi pankáčmi a skejtermi, v súčasnosti sú skvelým spoločníkom do ulíc veľkomiest. 

Vďaka jemnému zvršku z kože, klasickej vsadenej podrážke a froté podšívke dodáš každému svojmu outfitu nádych vintage štýlu, a len čo si ich obuješ, pocítiš prestíž originálneho modelu.

Klasických tenisiek nie je nikdy dosť, a preto odporúčame pridať model Rivalry Low do tvojej zbierky. Majú všetko, čo by štýlové a trendy tenisky mali mať – históriu, príbeh a skvelý vzhľad. Bonusom je výhodná cena.

Adidas Originals Nucombe
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Nucombe    124,95 €

Silueta, ktorú poznajú len fajnšmekri. Tenisky Adidas Originals Nucombe sú štýlové a odolné zároveň. Vďaka týmto neopozeraným kráskam s mäkkým koženým zvrškom a ešte mäkšou koženou podšívkou budú tvoje nohy ako v bavlnke a gumová podrážka sa postará o maximálne pohodlie počas chôdze. Tenisky sa skvelo hodia k ležérnym aj elegantným typom outfitov.

Za 125 eur vrátane doručenia ide o skvelý nákup, ktorý si budeš užívať nielen počas letných mesiacov.

Puma Slipstream Low Premium
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Premium    129,95 €

Model Slipstream je stálicou značky Puma od osemdesiatych rokov minulého storočia, keď patrili medzi obľúbené tenisky basketbalistov. Pôvodne boli navrhnuté ako výkonnostná obuv, ale rýchlo sa stali streetwearovou klasikou, ktorú vyhľadávajú nielen staršie ročníky, ale aj mileniáli. 

Nová, čistejšia a minimalistickejšia verzia je čistým plátnom, ktoré môžeš doplniť podľa seba. Tenisky Puma Slipstream Premium z kože a so semišovými prvkami môžu byť tvoje za 130 eur. 

Adidas Originals Oztral
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oztral    149,95 €

Adidas Originals Oztral sú odvážne vintage tenisky s obsahom recyklovaných materiálov, ktoré nemajú žiadne hranice. Návrhári pri tvorbe týchto tenisiek čerpali inšpiráciu z rebelského postoja typického pre éru deväťdesiatych rokov a vďaka ostrým tvarom sú pripravené odniesť ťa do budúcnosti. 

Vďaka kombinácii sieťoviny, kože a materiálu TPU dodajú tvojmu každodennému štýlu modernú energiu, zatiaľ čo tlmenie s patentovanou technológiou Adiprene+ sa postará o nefalšované pohodlie. 

Biela farebná schéma so sivými prvkami týmto teniskám pristane, čo povieš?

Nike Air Max 95
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95    199,95 €

Na biele vyhotovenie tenisiek vsadili aj návrhári spoločnosti Nike, keď upravili ikonickú siluetu Air Max 95 a výsledok je božský.

Nike Air Max 95 je model, ktorý posunul hranicu obuvi. Špeciálna vzduchová bublina je nielen v zadnej časti, ale je viditeľne umiestnená aj v prednej časti obuvi. Vedenie spoločnosti tieto tenisky prvý raz predstavilo v roku 1995 a odvtedy sa tešia popularite naprieč vekovým skupinám.

Táto verzia s metalickými logami je k dispozícii v online obchode Footshop za 200 eur.

Filling Pieces Mondo 2.0
Zdroj: Footshop

Filling Pieces Mondo 2.0    199,95 €

Najminimalistickejšia silueta v ponuke holandskej značky Filling Pieces dostala novú úpravu s označením „2.0“ a ide o tenisky, do ktorých sme sa zamilovali na prvý pohľad. 

Hodvábne hladký zvršok z nappa kože stojí na podrážke Fundamental Ripple. Nadčasová klasika je doplnená o moderný štítok na päte s podpisovým logom. Značkou kvality je fakt, že tenisky boli vyrobené v portugalských dielňach. Cena zodpovedá celému procesu vzniku vrátane výberu materiálov a šitia. 

Adidas Originals NMD_S1 FS
Zdroj: Footshop

Adidas Originals NMD_S1 FS    219,95 €

Vezmi si inovácie špičkovej bežeckej obuvi s ľahkosťou každodenného nosenia a dostaneš tenisky Adidas Originals NMD – športový model na celý život. 

Edícia s podtitulom NMD_S1 má všetky funkčné aspekty a detaily, vďaka ktorým je ich nosenie radosťou – od medzipodrážky s technológiou Boost až po mäkkú podšívku, ktorá objíme tvoje nohy. Minimalistický zvršok zo syntetických materiálov je odolný a ľahko sa čistí, pričom gumová podrážka má dokonalú priľnavosť k mestským povrchom. 

Čistá silueta NMD_S1 prináša do každého šatníku zdanlivo nenápadný minimalizmus v dizajne stvorenom pre budúcnosť. Cena tenisiek je 220 eur a my nemáme žiadne výhrady. 

Filling Pieces Avenue Cup
Zdroj: Footshop

Filling Pieces Avenue Cup    240 €

Spoločnosť Filling Pieces má v dnešnom výbere dvojnásobné zastúpenie, a to aj vďaka modelu Avenue Cup, ktorý dýcha nenápadným luxusom. 


Tenisky sú vyzbrojené vrstvenými panelmi, sofistikovane prešitými krivkami a hrubou podrážkou. Sú vyrobené z prvotriednej nappa kože, majú perforovanú vrchnú časť, reliéfne strieborné detaily, vlastné kovové očká a prinášajú všestrannosť a pohodlie na každú príležitosť.

Raf Simons Ultrasceptre
Zdroj: Footshop

Raf Simons Ultrasceptre    420 €

Rozlúčkové tenisky spod rúk návrhára Rafa Simonsa pre jeho vlastnú rovnomennú značku sú ódou na vintage bežecké siluety z deväťdesiatych rokov minulého storočia a skvelo doplnia aj monochromatické každodenné outfity. 

Simons doplnil retro športovú obuv o ultramoderné štýlové kódy, ktoré sú typické pre jeho tvorbu, hrubú podrážku a minimalistické detaily s logom na jazyku a z bočných strán tenisiek. Nie nadarmo sme tieto tenisky zaradili do výberu najlepších high fashion tenisiek v tomto roku.

Cena tenisiek je 420 eur a vzhľadom na fakt, že ide o jeden z posledných produktov s logom značky Raf Simons, ide o adekvátnu ponuku. 

Kompletná ponuka v obchode Footshop
Odporúčané
Hľadáš tenisky s cenou do 100 eur, ktoré vyzerajú skvelo? Skús retro siluety od Reebok či Adidas alebo novinky s logom Vans Vault Hľadáš tenisky s cenou do 100 eur, ktoré vyzerajú skvelo? Skús retro siluety od Reebok či Adidas alebo novinky s logom Vans Vault 24. apríla 2023, 14:00
Domov
Zdieľať
Diskusia