Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
24. apríla 2023, 14:00
Čas čítania 4:09
Richard Balog

Hľadáš tenisky s cenou do 100 eur, ktoré vyzerajú skvelo? Skús retro siluety od Reebok či Adidas alebo novinky s logom Vans Vault

Hľadáš tenisky s cenou do 100 eur, ktoré vyzerajú skvelo? Skús retro siluety od Reebok či Adidas alebo novinky s logom Vans Vault
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali 10 párov, ktoré sú ako stvorené na jarné a letné mesiace. Po ktorom modeli siahneš?

Tenisky sú našou celoživotnou láskou a vďaka spolupráci s online obchodom Footshop sledujeme všetky novinky z prvej línie. Postupne vyberáme a predstavujeme najlepšie modely v rozličných kategóriách, pričom dnes sa pozrieme na TOP 10 párov s cenou do 100 eur. 

Precízny výber obuvi je základom každého dobrého outfitu. V dnešnom článku sme si pripravili mix retro športových modelov z dielní značiek Reebok či Nike, ale aj komfortné krásky s logom Adidas Originals a fresh novinky od Vans Vault. Finálne rozhodnutie záleží len na tebe, ale v prípade týchto tenisiek neurobíš krok vedľa v žiadnom prípade. Na to sa môžeš spoľahnúť. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisiek sú uvedené pred zľavou.
Kompletná ponuka v online obchode Footshop
Odporúčané
Kolekcia Tommy Jeans x Aries je ódou na streetwear v štýle deväťdesiatych rokov. Prekvapili nás aj priaznivé ceny  Kolekcia Tommy Jeans x Aries je ódou na streetwear v štýle deväťdesiatych rokov. Prekvapili nás aj priaznivé ceny 19. apríla 2023, 10:30

Reebok Club C 85 Vintage  –  92,95 €

Čistokrvná old-school klasika v štýle osemdesiatych rokov, ktorá je vhodná k rôznym typom outfitov a neomrzí ani po pravidelnom nosení. Ide o vintage športovú obuv v pravom zmysle slova za atraktívnu cenu menej ako 80 eur po zľave vo výške 15 %. 

Spoločnosť Reebok ikonickú siluetu Club C 85 predstavila v roku 1985 ako topánky tenisových šampiónov, preto vo svojom názve nesú písmeno C. Vďaka minimalistickému dizajnu, ktorý konvenčný štýl obliekania v prípade tenistov vtedy vyžadoval, prežili tenisky v takmer nezmenenej podobe dodnes.

Ak chceš skúsiť retro, o ktorom snívali naši rodičia, potom sú biele tenisky s vintage efektom ideálnou voľbou.  

Reebok Club C 85 Vintage
Zdroj: Footshop
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia