Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
19. apríla 2023, 10:30
Čas čítania 3:50
Richard Balog

Kolekcia Tommy Jeans x Aries je ódou na streetwear v štýle deväťdesiatych rokov. Prekvapili nás aj priaznivé ceny

Kolekcia Tommy Jeans x Aries je ódou na streetwear v štýle deväťdesiatych rokov. Prekvapili nás aj priaznivé ceny
Zdroj: Tommy Jeans
MÓDA FOOTSHOP STREETWEAR
Uložiť Uložené

Kreatívne tímy oboch značiek kládli dôraz na dizajn a konštrukciu každého odevu – využili surovú estetiku v kombinácii s pútavou energiou a výsledok je skvelý.

V online obchode Footshop vedia, čo letí vo svete streetwearu – od trendy siluet tenisiek cez klasické mikiny až po limitované kolekcie ako v prípade fresh novinky Tommy Jeans x Aries.

Všetky modely pre mužov aj ženy v kolekcii majú výrazný dizajn a prepracovanú konštrukciu, pričom návrhári využili surovú estetiku v štýle deväťdesiatych rokov v kombinácii s pútavou energiou, ktorá ťa pohltí. Kreatívnu červenú niť dopĺňa umelecké využitie rôznych nášiviek, grafických motívov, materiálových úprav alebo pásky s nápismi, ktoré spoločne prispeli k vytvoreniu celkového príbehu z ulíc New Yorku a Londýna. 

Spoločná kolekcia značiek Tommy Jeans a Aries je ódou na streetwear v štýle deväťdesiatych rokov.
Spoločná kolekcia značiek Tommy Jeans a Aries je ódou na streetwear v štýle deväťdesiatych rokov. Zdroj: Tommy Jeans

Jednotlivé modely sú ódou na streetwear v štýle deväťdesiatych rokov a zároveň odkazom na hiphopovú minulosť populárnej línie Tommy Jeans. Ak náhodou nepoznáš Aries, ide o luxusnú streetwearovú značku, ktorú založila Sofia Prantera v Londýne, ale všetky kolekcie sú vyrobené v Taliansku, čo je zárukou kvality. V návrhoch sa odráža Sofiina láska k undergroundovému umeniu, grafike a ilustráciám, ale aj jej dôkladný prístup ku konštrukcii odevov, ich farbeniu a potláčaniu. 

Svoj jedinečný pohľad vniesol do spolupráce fotograf Angelo Pennetta, ktorý je autorom reklamných fotografií s menami ako GloRilla (budúca ženská rapová hviezda – pozn. redakcie), Novelist, Brian Tshabola, Kasper Kapica, Haajar Djouada, Kirbs alebo Xiao Wang. 

P. S. Všetky modely zo spoločnej kolekcie značiek Tommy Jeans a Aries sú v predaji s 15 % zľavou, ktorú nám poskytlo vedenie online obchodu Footshop.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Tommy Jeans
V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty.
Kompletná ponuka v obchode Footshop
Odporúčané
Biele retro tenisky sú horúci trend v obuvi. Spoznaj ikonické modely Adidas Originals, Puma alebo Reebok za férové ceny Biele retro tenisky sú horúci trend v obuvi. Spoznaj ikonické modely Adidas Originals, Puma alebo Reebok za férové ceny 12. apríla 2023, 13:00

Tommy Jeans x Aries Denim Bucket Hat    77,95 €

Unisex denimový klobúk vo vintage svetlomodrom farebnom vyhotovení, ktorý dopĺňajú roztrhané nápisy Aries a spoločný, vyšívaný odznak s logom oboch značiek. Tento atraktívny kúsok vhodný na najbližšie mesiace môže byť v tvojej zbierke za približne 65 eur vďaka zľave vo výške 15 % od online obchodu Footshop.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Bandana“ Graphic T-Shirt    89,95 €

Súčasťou kolekcie je aj klasické bavlnené tričko v bielej farebnej schéme, ktoré návrhársky tím oboch značiek doplnil o zaujímavý sivo-červený „bandana“ motív zakomponovaný do ikonického loga Tommy Hilfiger na prednej časti. Dostupný je už len minimálny počet kusov tričiek, a preto nad kúpou príliš dlho nerozmýšľaj. 

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries Graphic Longsleeve T-Shirt    99,95 €

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš aj neónový variant trička s dlhými rukávmi s prívlastkom „Safety Yellow“, v ktorom sa nestratíš ani v uliciach New Yorku či Londýna, kde vznikli značky Tommy Jeans a Aries. Baví nás originálny grafický motív zavesenej košele, box logo na oboch rukávoch aj výrazné farebné vyhotovenie. 

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries Embroided Logo Crewneck    154,95 €

Spoločná kolekcia Tommy Jeans x Aries obsahuje všetky prvky streetwearu vrátane mikín bez kapucne, ktoré sú vhodné na každé ročné obdobie. Návrhársky tím v tomto prípade vsadil na čiernu schému v kombinácii s viacfarebným vyšívaným logom. Mierne nadrozmerný strih a jednoduchý vzhľad robí z tohto kúsku nadčasovú záležitosť, ktorú si zamiluješ.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Flag“ Graphic Shirt    154,95 €

Medzi najvýraznejšie produkty z limitovanej kolekcie Tommy Jeans x Aries patrí denimová košeľa s atraktívnym motívom vlajky v originálnych farbách značky, ktorú založil Thomas Hilfiger v roku 1984 a zmenil popkultúru nielen v Spojených štátoch amerických. Extravagantný model je dostupný za približne 130 eur vrátane doručenia. 

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Flag“ Denim Pants    179,95 €

Ak si fanúšikom súprav s rovnakým motívom, potom môžeš košeľu doplniť o rifle s vlajkou Tommy Jeans v rovnom strihu. Vintage modrý denim je doplnený o biely panel s kontrastnými nápismi a výsledok je veľmi podarený. Cena na úrovni 150 eur je priamoúmerná kvalite aj času, ktorú na výrobku strávili návrhári. 

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Multi Flags“ Graphic Shirt    179,95 €

Návrhársky tím, ktorý vytvoril kolekciu Tommy Jeans x Aries, myslel aj na ľudí, ktorí preferujú jednoduchší vzhľad, čoho dôkazom je táto tmavomodrá košeľa s bielo-červeným panelom, množstvom vlajok z oboch strán a decentným logom na hrudi. Ide o pomerne univerzálnu voľbu, ktorú môžeš nosiť do kancelárie či školy, ale aj večer do mesta a budeš hviezda. Cena je približne 150 eur.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Laser“ Denim Jacket    199,95 €

Ak by sme si mali vybrať len jeden produkt zo spoločnej kolekcie Tommy Jeans x Aries, na 99 % by sme si vybrali túto denimovú bundu vo vintage svetlomodrom vyhotovení s roztrhanými nápismi a so zapínaním na zips. Návrhári v tomto prípade zvolili rovnakú techniku úpravy a vzhľad ako pri klobúku, ktorý sme si ukázali na začiatku výberu. Doplň svoje jarné outfity o tento kúsok za 170 eur. 

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Taped“ Denim Jacket    199,95 €

Úplne odlišnú techniku úpravy použili návrhári v prípade tohto čierneho kúsku z tvrdého denimu, ktorý je zdobený páskami s nápismi Aries v originálnych farbách (biela, modrá a červená) značky Tommy Hilfiger. Cena je rovnaká ako pri vintage modrej schéme, a to cca 170 eur vrátane doručenia.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries „Multi Flags“ Graphic Chinos Pants    214,95 €

Naše srdcia si získali aj tmavomodré chinos nohavice v širokom strihu, ktoré sú pokryté vlajkami ako v prípade košele z rovnakej série a miniatúrnym logom kolekcie Tommy Jeans x Aries na ľavom prednom vrecku. Nastaviteľný pás je doplnený o neónové prvky a dlhé šnúrky. Cena nohavíc je 180 eur. 

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries Woven Webbing Big Bag    319,95 €

V rámci kolekcie sme videli aj viacero doplnkov vrátane veľkej látkovej tašky, respektíve kabelky v čiernej farbe s farebnými kontrastmi v podobe pások s logom značiek Tommy Jeans a Aries. Cena je rovných 270 eur. 

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop

Tommy Jeans x Aries Tape Dress    324,95 €

Na záver výberu sme vybrali ženský kúsok v podobe krátky šiat zahalených do pások s nápismi Tommy Jeans aj Aries v rozličných fontoch aj veľkostiach a farbách. Ich cena je na úrovni 270 eur po zľave 15 %, ktorú poskytol online obchod Footshop. Obleš sa do ulíc podľa vzoru americkej raperky GloRilla, ktorá má pred sebou hviezdnu kariéru.

Tommy Jeans, Aries
Zdroj: Footshop
Kompletná ponuka v obchode Footshop
Odporúčané
10 najlepších high fashion siluet tenisiek. Vychutnaj si model Louis Vuitton za tisícku aj extravagantné Balenciagy   10 najlepších high fashion siluet tenisiek. Vychutnaj si model Louis Vuitton za tisícku aj extravagantné Balenciagy 12. apríla 2023, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia