Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
12. apríla 2023, 13:00
Čas čítania 3:48
Richard Balog

Biele retro tenisky sú horúci trend v obuvi. Spoznaj ikonické modely Adidas Originals, Puma alebo Reebok za férové ceny

Biele retro tenisky sú horúci trend v obuvi. Spoznaj ikonické modely Adidas Originals, Puma alebo Reebok za férové ceny
Zdroj: Queens
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

V ponuke online obchodu Queens nájdeš tie najčerstvejšie vyhotovenia. Vyber si svojho favorita z týchto 10 produktov.

Tenisky sú našou vášňou viac ako desať rokov a za ten čas boli v kurze desiatky rôznych štýlov vrátane basketbalových siluet Air Jordan, bežeckých modelov Adidas Ultraboost či dokonalých skateboardových tvarov, ktoré predstavovali vyhotovenia Vans Sk8-Hi alebo Nike Dunk.

Túto jar nastal čas bielych retro tenisiek od známych značiek, ktoré sú atraktívne a navyše vo väčšine prípadov cenovo dostupné. V spolupráci s obchodom Queens sme vybrali desať najlepších párov pre mužov aj ženy, ktoré môžeš mať doma do dvoch dní.

V deň publikovania článku bola v obchode Queens akcia do výšky 30 % na vybrané produkty vrátane tenisiek. Ceny sú pred zľavou.
Kompletná ponuka v obchode Queens
Odporúčané
Najviac fresh páry tenisiek, ktoré kúpiš za retail. Vyskúšaj novinky z dielní Salomon, New Balance či Mizuno  Najviac fresh páry tenisiek, ktoré kúpiš za retail. Vyskúšaj novinky z dielní Salomon, New Balance či Mizuno 3. apríla 2023, 16:00

Reebok Classic Leather SP (Extra)    79,50 €

Klasické tenisky Reebok na platforme s odvážnym, ale nadčasovým dizajnom. Takto by sme charakterizovali novinku, ktorú v ponuke obchodu Queens kúpiš za približne 80 eur.

Návrhársky tím značky Reebok v tomto prípade adekvátne upravil legendárnu retro siluetu a výsledkom sú tenisky s koženým zvrškom a jemne štruktúrovanou úpravou v čistobielom farebnom vyhotovení s perforáciou a elegantným prešívaním jednotlivých vrstiev. Samozrejmosťou je medzipodrážka s technológiou EVA a komfortná gumová podrážka. Len ťažko nájdeš lepšie a krajšie tenisky za podobnú cenu.

Reebok Classic Leather SP (Extra)
Zdroj: Queens

Reebok Club C 85 Vintage    87 €

Tenisky Reebok Club C 85 predstavujú každodennú klasiku vhodnú k rôznym typom outfitov s dokonalým retro nádychom z obdobia osemdesiatych rokov minulého storočia. 

Ide o čistokrvnú old-school obuv v pravom zmysle slova. Spoločnosť Reebok túto siluetu predstavila v roku 1985 ako topánky tenisových šampiónov, preto vo svojom názve nesú písmeno C. Vďaka minimalistickému dizajnu, ktorý konvenčný štýl obliekania v prípade tenistov vtedy vyžadoval, prežili tenisky v takmer nezmenenej podobe dodnes. Ak plánuješ skúsiť retro, o ktorom snívali naši rodičia, potom sú Reebok Club C 85 s vintage efektom ideálnou voľbou.  

Reebok Club C 85 Vintage
Zdroj: Queens

Nike Cortez    95 €

Tenisky, v ktorých Tom Hanks vo filme Forrest Gump bežal 3 roky, 2 mesiace, 14 dní a 16 hodín, vďaka čomu ich pozná celý svet. Medzi novinkami v online obchode Queens nájdeš bielu verziu siluety Nike Cortez s kontrastnými čiernymi a modrými prvkami, ktorá je zahalená do vrstvy kvalitnej kože.

Ak hľadáš nadčasový pár tenisiek v pôsobivom retro dizajne, ktorý využiješ na množstvo spôsobov a nezruinuje tvoj rozpočet, zbytočne neváhaj. Model Nike Cortez v koženom vyhotovení je dostupný v mužských aj ženských veľkostiach za menej ako 100 eur vrátane doručenia. 

Nike Cortez
Zdroj: Queens

Adidas Originals Retropy 2E    115 €

Vedenie spoločnosti Adidas je majstrom v oblasti predaja svojich archívnych modelov a dnes sa o tom presvedčíš niekoľkokrát. 

Nenechaj sa spútať očakávaniami, definíciami, dokonca ani časom. Vhupni do týchto tenisiek Adidas Originals Retropy 2E, ktoré v sebe spájajú retroštýl s najmodernejšími technológiami. Ich vzhľad je inšpirovaný retro bežeckými modelmi zo sedemdesiatych rokov, ale špeciálne tlmenie Boost zastupuje súčasnosť, takže ťa nabijú poriadnou dávkou energie a zároveň vynikneš old-school vzhľadom.

Adidas Originals Retropy 2E
Zdroj: Queens

Adidas Originals Rivalry Low    115 €

Budeme sa opakovať, ale v jednoduchosti je krása a tieto elegantné tenisky s logom Adidas Originals sú toho dôkazom. Vďaka ich basketbalovým koreňom si môžeš byť istý/-á, že ti sadnú ako uliate. Z bočných strán nechýbajú ikonické tri prúžky v sivej farbe a ich monochromatický dizajn je stávkou na istotu.

Adidas Originals Rivalry Low sú kultové tenisky za férovú cenu, ktoré sa hodia k čomukoľvek.

Adidas Originals Rivalry Low
Zdroj: Queens

Adidas Originals ADI2000    115 €

Je začiatok milénia retro? Pre dnešných tínedžerov áno, a preto sme do výberu zaradili tenisky Adidas Originals ADI2000, ktoré považujeme za jeden z najlepších modelov v ponuke nemeckého športového giganta.

Na prelome tisícročí sme nevedeli, čo prinesie budúcnosť, ale modelový rad ADI2000 so sebou priniesol štýlovú istotu. Silueta si zachovala autentický dizajn s minimalistickými líniami aj v roku 2023 a skvelo doplnia súčasný trend širokých nohavíc. Kombinácia materiálov (semiš, koža a syntetické vlákna) a štýl zo začiatku milénia, ktorý je aktuálne v centre pozornosti známych módnych domov, je atraktívnou voľbou.

Adidas Originals ADI2000
Zdroj: Queens

Puma Vlado Stenzel OG    119 €

Zastúpenie v dnešnom článku má tiež spoločnosť Puma, a to vďaka týmto ikonickým teniskám v minimalistickom štýle zo sedemdesiatych rokov, ktoré nosila hádzanárska legenda Vlado Stenzel. 

V podobe modelu Vlado Stenzel OG ide o zrekonštruovaný a zefektívnený dizajn s jemným koženým zvrškom s perforáciou a so semišovými prvkami v oblasti špice, ktorý ponúka maximálne pohodlie. Značka s podpisom chorvátskeho brankára sa nachádza na jazyku, bočnej strane a päte, zatiaľ čo odolná gumová podrážka dotvára retro vzhľad.

Puma Vlado Stenzel OG
Zdroj: Queens

Asics EX89    131 €

Značka Asics má čo ponúknuť. Spoznaj tenisky EX89 – basketbalovú retro siluetu, ktorá vychádza z pôvodného modelu Asics GEL-Extreme z osemdesiatych rokov. 

Či v nich budeš doskakovať odrazené lopty v priestore medzi dvoma košmi, alebo ich trendy estetiku využiješ ako dokonalý doplnok k svojim každodenným outfitom, spoľahni sa na komfort tlmiacej technológie FF BLAST. Z Japonska až do tvojej zbierky obuvi v dizajne, ktorý reprezentuje to najlepšie zo športového dedičstva mesta Kóbe. Toto sú Asics EX89.

Asics EX89
Zdroj: Queens

New Balance 2002    143 €

Moderné retro v podobe tenisiek New Balance 2002, ktoré vyšli v roku 2010 ako nástupca modelu s označením 2001. Dizajnéri ich obohatili o gélovú zložku na päte, priedušný zvršok a športovejší vzhľad.

Model s retro bežeckými líniami vyniká najmä vďaka pohodliu a príjemným materiálom. Za súčasnú podobu tenisiek New Balance 2002 vďačíme kreatívnemu riaditeľovi japonskej divízie spoločnosti Tetsuyovi Shonovi, ktorý predefinoval americkú streetwearovú estetiku do trendu, ktorý aktuálne vládne chodníkom. Čo hovoríš na tento svieži bielo-modrý variant s koženým telom, vintage medzipodrážkou a látkovými panelmi?

New Balance 2002
Zdroj: Queens

New Balance 650    158 €

Tenisky, v ktorých raper Jack Harlow predvedie svoje basketbalové majstrovstvo v reboote filmu White Men Can’t Jump z roku 1992, môžeš mať vo svojej zbierke za približne 160 eur v nadčasovom bielom vyhotovení z kože. 

Silueta New Balance 650 má nádherné minimalistické línie s retro nádychom, ktorý pridá tvojim outfitom na originalite a štýle. Stačí, ak ich doplníš o široké rifle či šortky počas teplých dní, a budeš hviezdou ulíc. 

New Balance 650
Zdroj: Queens
Kompletná ponuka v obchode Queens
Odporúčané
Tenisky New Balance si zamiluješ na prvý pohľad. Vyber si model podľa svojich preferencií Tenisky New Balance si zamiluješ na prvý pohľad. Vyber si model podľa svojich preferencií 14. marca 2023, 17:00
Domov
Zdieľať
Diskusia