Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
23. augusta 2023, 10:00
Čas čítania 3:53
Richard Balog

Samby od Pharrella, nadupaný model Asics aj Nike s rukopisom Billie Eilish. Toto sú najlepšie teniskové novinky za posledné týždne

Samby od Pharrella, nadupaný model Asics aj Nike s rukopisom Billie Eilish. Toto sú najlepšie teniskové novinky za posledné týždne
Zdroj: Nike
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš všetko, čo potrebuješ k zaujímavému outfitu, vrátane fresh tenisiek od svetoznámych značiek.

Leto a dovolenky sú v plnom prúde, ale to neznamená, že výrobcovia tenisiek neprodukujú nové modely či farebné vyhotovenia. Na vavrínoch následne nespia ani zodpovední ľudia v online obchode Footshop, vďaka ktorým si môžeš kúpiť fresh modely z pohodlia svojej obývačky. 

Toto je 10 najlepších teniskových noviniek za posledné týždne, medzi ktorými sú Nike Air Alpha Force SP s rukopisom hudobnej hviezdy Billie Eilish, atraktívne Samby od Pharrella Williams aj nadupaný model Asics Gel-Quantum Kinetic.

Teraz už len stačí vybrať si svojho favorita a objednať. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 30 % na vybrané produkty. Ceny tenisiek sú uvedené pred zľavou.
Pozri si celú ponuku v online obchode Footshop
Odporúčané
Šľapky a sandále Birkenstock sú stále cool. Nájdi si svoj pár na koniec leta a začiatok jesene Šľapky a sandále Birkenstock sú stále cool. Nájdi si svoj pár na koniec leta a začiatok jesene 15. augusta 2023, 10:00
Vans Knu Skool
Zdroj: Footshop

Vans Knu Skool    97,95 €

Úvod výberu patrí atraktívnej novinke z dielní spoločnosti Vans vďaka neopozeranému modelovému radu Knu Skool, ktorý má dokonalý nádych zlatej éry skejtbordingu zo začiatku milénia, čo podčiarkujú široké šnúrky a vystužené panely z oboch strán.

Minimalistický vzhľad podčiarkuje neutrálna farebná schéma zahalená do vrstiev semišu a nubuku. Cena tenisiek je necelých 100 eur vrátane doručenia. Model Vans Knu Skool nájdeš v online obchode Footshop aj v iných farebných, respektíve materiálových vyhotoveniach, spomedzi ktorých by sme vypichli čierno-bielu verziu a čierny variant s kontrastnou gumovou podrážkou

Adidas Originals Response CL
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Response CL W  –  120 €

Absolútne letné rakety s logom Adidas Originals, ktoré budeš milovať – takto by sme opísali tenisky inšpirované outdoorovým športovým štýlom a bežeckými siluetami z deväťdesiatych rokov zahalené do sviežej bielo-striebornej farebnej schémy s atraktívnymi modrými prvkami.

Tenisky majú robustný vzhľad a zvládneš v nich celodennú prechádzku v uliciach Ríma aj výlet v srdci Vysokých Tatier. Silueta Adidas Originals Response CL sa nesie na ľahkej medzipodrážke a udrží ťa v pohodlí pri každej príležitosti. Ak niekto tvrdí, že ísť von je námaha, tak je na veľkom omyle.

Konkrétne vyhotovenie je dostupné v ženských veľkostiach, avšak v ponuke obchodu Footshop sú k dispozícii aj mužské verzie týchto tenisiek.

Nike Air Force 1 '07
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07    120 €

Klenot spoločnosti Nike, ktorý nesmie chýbať v žiadnej zbierke tenisiek, je teraz dostupný vo fresh vyhotovení so zamatovým swooshom z oboch strán v zelenom odtieni. 

Nízky variant Nike Air Force 1 patrí medzi jedny z najdlhšie vyrábaných tenisiek na svete a milujú ho milióny ľudí vrátane celebrít na čele s Floydom Mayweatherom, Rihannou, Benom Affleckom či Cristianom Ronaldom. Dopraj si maximálne pohodlie počas každodenného nosenia za férovú cenu 120 eur.

Nike Dunk High
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High    120 €

Za rovnakú cenu sú k dispozícii aj ďalšie legendárne tenisky z portfólia spoločnosti Nike, a to konkrétne model Dunk High vo farebnej schéme Pale Vanilla, ktorá je ódou na leto. 

Ikona basketbalu z osemdesiatych rokov, ktorú inžinieri vytvorili pre tvrdý povrch, v posledných rokoch ovládla ulice. Klasický dizajn obruče prináša atraktívny vintage nádych, zatiaľ čo čalúnený golier s vysokým priehlavkom dodáva športový vzhľad s dôrazom na pohodlie. 

Nike Dunk Low
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low W    130 €

Svoje miesto v dnešnom výbere najhorúcejších teniskových noviniek má aj nízka verzia modelového radu Nike Dunk, a to v farebnej schéme s prívlastkom Safety Orange.

Neprehliadnuteľné vyhotovenie legendárnych tenisiek je zahalené do vrstvy kože s perforáciou v oblasti špice, pričom dizajnéri predstavili viacero remeselných detailov vrátane textúr či priehľadnej podrážky. Táto atraktívna novinka je v predaji v ženských veľkostiach za 130 eur a z nášho pohľadu ide o skvelý deal. 

Nike Air Alpha Force SP, Billie Eilish
Zdroj: Footshop

Nike Air Alpha Force SP x Billie Eilish    130 €

Billie Eilish ovláda hudobné trendy posledných rokov, a v ničom nezaostáva ani na poli módy. Do obliekania vniesla sebadôveru a osobitosť, ktorú neformujú názory ostatných, ale vlastné presvedčenie a pohodlie.

V tomto duchu sa nesie aj najnovšia spolupráca hviezdnej speváčky a spoločnosti Nike, ktorá prináša vintage siluetu tenisiek Air Alpha Force SP v dvoch schémach. Model zahalený rúškom tajomstva, ktoré mal Michael Jordan obuté len raz, sú späť vo farbách tímu Chicago Bulls a v prémiovej koži.

Asis Gel-NYC
Zdroj: Footshop

Asics Gel–NYC    150 €

Vzhľad tenisiek Asics Gel-NYC je inšpirovaný modernými bežeckými štýlmi, pričom vrchná konštrukcia odkazuje na modelový rad Gel-NIMBUS 3 z roku 2000 a zároveň spája prvky zo siluety Gel-CUMULUS 16 a MC-PLUS V. Pohodlie pod nohami zabezpečuje pokročilá patentovaná technológia Asics Gel®, ktorá je zárukou kvality.

Ak hľadáš športovú obuv na každodenné nosenie za férovú cenu, ide o skvelú voľbu. Farebná schéma s prívlastkom Cream predstavuje univerzálny štýl, ktorý ľahko zladíš aj počas ranného stresu. 

New Balance 9060
Zdroj: Footshop

New Balance 9060    190 €

Super sexy tenisky, ktoré zaručene oživia každý outfit. Portfólio módnych hitov spoločnosti New Balance rozšírila v posledných rokoch aj futuristická silueta s číselným označením 9060. 

Najvýraznejším prvkom tenisiek je výrazná zvlnená medzipodrážka natlačená nielen komfortným gumovým materiálom, ale aj tromi tlmiacimi technológiami – ABZORB, SBS a ENCAP. Stoj pri začiatku tejto trendovej vlny a dopraj si ružovo-sivé vyhotovenie zahalené do kombinácie semišu, sieťoviny a syntetických tkanín za 190 eur.

V prípade, že je táto verzia na tvoj vkus príliš odvážna, skús čiernu verziu alebo bielo-čierny variant

Adidas Originals Humanrace Samba, Pharrell Williams
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Humanrace Samba by Pharrell Williams    200 €

Pharrell Williams znovu zobral do rúk dedičstvo spoločnosti Adidas a tentokrát modernizoval klasický modelový rad Samba.

Táto verzia kultovej siluety tenisiek patrí medzi najštýlovejšie v ponuke značky so sídlom v meste Herzogenaurach. Sú vyrobené z prvotriednych materiálov v tónovaných odtieňoch, pričom jasne vzdávajú hold svojim futbalovým koreňom. Hlásia však odklon od tradičného dizajnu Samba, pretože sa vyznačujú prepychovým koženým zvrškom, špicou, podšívkou aj šnúrkami.

K dispozícii je aj čierna verzia a vyhotovenie s prívlastkom Clay Strata, pričom všetky sú v predaji za rovných 200 eur.

Asics Gel-Quantum Kinetic
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Quantum Kinetic    260 €

Tenisky na aktívny životný štýl, ktoré kombinujú technický dizajn s niekoľkými vrstvami komfortného tlmenia. Model Asics Gel-Quantum Kinetic je napchatý technológiou Asics Gel®, vďaka ktorej bude každý krok tvojho nabitého dňa oveľa príjemnejší, čo ocení nielen telo, ale predovšetkým hlava.

Nie nadarmo je japonská spoločnosť Asics akronymom známeho latinského príslovia v zdravom tele zdravý duch, a práve s teniskami Gel-Quantum Kinetic v tajomnom, čierno-hnedo-zelenom vyhotovení sa o tom môžeš presvedčiť.

Pozri si celú ponuku v online obchode Footshop
Odporúčané
Top 10 modelov bielych tenisiek: Vyber si svojho favorita spomedzi ikonických modelov a ako bonus ušetri desiatky eur Top 10 modelov bielych tenisiek: Vyber si svojho favorita spomedzi ikonických modelov a ako bonus ušetri desiatky eur 18. júla 2023, 17:00
Domov
Zdieľať
Diskusia