Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2023, 10:28
Čas čítania 0:41
Adriana Královičová

FOTO: Kolekcia Palace x Carhartt WIP je tu. Je plná jesenných farieb, fanúšikov opäť nepotešila

MÓDA MÓDA PALACE SKATEBOARDS
Uložiť Uložené

Čo si pre fanúšikov streetwearu pripravili dve módne legendy?

Skateboardová značka Palace spojila sily s ďalšou módnou „legendou“ Carhartt po prvýkrát. V rámci spolupráce na trh prinášajú jesennú kolekciu Palace x Carharrt WIP, ktorá sa dostane do predaja už 15. septembra 2023. Potešiť by mala všetkých milovníkov streetwearového štýlu. Najnovšie kolekcie Palace Skateboards však módnych nadšencov vôbec neoslovujú. „Pamätáš si, keď Palace robil cool veci?“ napísal komentujúci pod poslednú kolekciu Palace a McDonald’s.

Odporúčané
FOTO: McDonald’s x Palace uvádzajú limitovanú kolekciu oblečenia. Budeš si ju môcť zaobstarať aj na Slovensku FOTO: McDonald’s x Palace uvádzajú limitovanú kolekciu oblečenia. Budeš si ju môcť zaobstarať aj na Slovensku 15. augusta 2023, 9:46

Farebnosť produktov sa perfektne hodí na jeseň, nájdeš medzi nimi mikiny, čiapky, tričká aj nohavice. Prevláda olivová, hnedá a krémová farba, no príležitosť dostal aj maskáčový vzor. Samozrejme, nechýba logo americkej značky Carhartt a nápis Palace. Ak patríš medzi milovníkov ikonických kúskov, neboj, klasický „Michigan Coat“ nebude chýbať. 

Debutové spojenie mnohých potešilo, no pre iných je výsledok opäť nuda. „Wau, niektoré kúsky mi pripomínajú domov. Už sa teším, keď si to oblečiem do kancelárie,“ píše fanúšik na Instagrame. „Dnešné moderné spolupráce spočívajú v tom, že spoja dve logá vedľa seba. Mali toľko možností, aby vytvorili niečo originálne, a výsledok je peklo. Ach, opäť nuda,“ pridávajú sa ďalší, ktorých kolekcia nenadchla. 

Palace Skateboards, móda, oblečenie, CarharrtPalace Skateboards, móda, oblečenie, CarharrtPalace Skateboards, móda, oblečenie, CarharrtPalace Skateboards, móda, oblečenie, Carharrt
Zobraziť galériu
(12)
Anketa:
Čo hovoríš na výsledok?
Kolekcia sa mi páči. Ideálna na jeseň. 
Nuda, Palace už nie je to, čo to bývalo. 
Kolekcia sa mi páči. Ideálna na jeseň. 
29 %
Nuda, Palace už nie je to, čo to bývalo. 
71 %
Domov
Zdieľať
Diskusia