Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2023, 9:46
Čas čítania 0:38
Adriana Královičová

FOTO: McDonald’s x Palace uvádzajú limitovanú kolekciu oblečenia. Budeš si ju môcť zaobstarať aj na Slovensku

MÓDA MCDONALD’S MÓDA PALACE SKATEBOARDS
Uložiť Uložené

Fanúšikovia z novej kolekcie nadšení nie sú.

McDonald’s spojil sily so skatewearovou značkou Palace a spoločne uviedli na trh limitovanú edíciu oblečenia ako súčasť svojej novej kampane As Featured In. Ide o ponuku jedla McDonald’s, ktoré sa objavilo vo filmoch, v televíznych reláciách a piesňach. Medzi produktmi nájdeš tričká, mikiny s kapucňou a dokonca aj skateboard. Samozrejme, nechýba slávne žlté logo Golden Arches a nápis Palace. V kolekcii dominuje biela, čierna a červená farba.

Ako sa ku kolekcii dostaneš? Zákazníci nájdu špeciálny kód na balíčku s jedlom, ktorý ich nasmeruje na webstránku Palace. Nejde o žiadne nové jedlá, stačí, ak si menu vyskladajú z 10 McNuggets, Big Macu alebo Quarter Pounderu so syrom, s prostrednými hranolkami a nápojom.

Kolekcia bude dostupná aj na Slovensku a v Česku.

Palace, McDonald's, móda, oblečeniePalace, McDonald's, móda, oblečeniePalace, McDonald's, móda, oblečeniePalace, McDonald's, móda, oblečenie
Zobraziť galériu
(18)

Fanúšikovia však výsledkom tohto spojenia nadšení nie sú. „Nevidím žiadnu šancu, že budem míňať peniaze, aby som vyzeral ako zamestnanec McDonaldu“, píše komentár použivateľ Instagramu. „Toto by nenosili ani pracovníci McDonaldu. Pamätáš si, keď Palace robil cool veci?“, pridávajú sa ďalší.

Anketa:
Čo hovoríš na výsledok spolupráce ty?
Milujem Palace aj Mc'Donalds, takže za mňa áno!
Moc ma to neoslovilo. 
Milujem Palace aj Mc'Donalds, takže za mňa áno!
55 %
Moc ma to neoslovilo. 
45 %
Domov
Zdieľať
Diskusia