Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. augusta 2023, 16:33
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

Gal Gadot učí Arnolda Schwarzeneggera, ako byť lepším špiónom. Akčný film Heart of Stone dorazí na Netflix už o 2 dni

Gal Gadot učí Arnolda Schwarzeneggera, ako byť lepším špiónom. Akčný film Heart of Stone dorazí na Netflix už o 2 dni
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY GAL GADOT
Uložiť Uložené

Nové promo na akčný film Heart of Stone ukazuje Arnolda ako baristu a Gal Gadot ako neohrozenú akčnú hrdinku.

Gal Gadot učí Arnolda Schwarzeneggera, ako byť lepším špiónom. Herci sa spojili, keďže Arnold už dva mesiace figuruje na pozícii vedúceho úradníka/dôstojníka akčnej sekcie Netflixu. V promo videu na akčný film Heart of Stone sa rozprávajú v kaviarni v budove Netflixu, pričom video sa končí explozívnymi zábermi na film.

Odporúčané
Netflix v auguste 2023: Toto sú najlepšie nové seriály a filmy, ktoré pribudnú a oplatí sa pozerať Netflix v auguste 2023: Toto sú najlepšie nové seriály a filmy, ktoré pribudnú a oplatí sa pozerať 1. augusta 2023, 14:30

Ten vyjde už 11. augusta. V hlavnej role sa predstaví Gal Gadot čoby špiónka MI-6, ktorá je zároveň členkou tajnej organizácie. Vďaka tomu zistí, že svet sa rúti do záhuby, a ona musí zastaviť ľudí, ktorí sa o to usilujú. V snímke si zahral aj Jamie Dornan (50 Shades of Grey). Režíroval Tom Harper (Wild Rose, Peaky Blinders či Misfits).

Domov
Zdieľať
Diskusia