Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2023, 8:13
Čas čítania 1:07
Jana Chovancová

Kevin Costner už pozná výšku výživného, ktoré má platiť exmanželke. 51-tisíc mesačne jej bolo málo

OSOBNOSTI DETI HERCI HOLLYWOODSKI HERCI PENIAZE
Uložiť Uložené

Kevinova exmanželka nebola so sumou, ktorú navrhol súd, spokojná, tak sa rozhodla predložiť správu o hercových príjmoch z predošlého roka.

Rozvod manželského páru dokáže spôsobiť množstvo problémov. Človek by si pomyslel, že už má po tom, no skutočné prekážky prichádzajú až neskôr. Svoje o tom vie aj známy hollywoodsky herec Kevin Costner. Píše o tom UNILAND

Hercova manželka Christine Baumgartner podala prvého mája tohto roka žiadosť o rozvod. Spolu vychovávali tri deti. Po tom, čo súd stanovil výšku výživného, ktoré mal Kevin mesačne platiť bývalej manželke, však vyjadrila nespokojnosť. O sume 51 940 dolárov mesačne sa vyjadrila, že na to, koľko jej muž zarába, sa jej to zdá málo. V roku 2022 totiž podľa jej slov zarábal viac ako 2 milióny eur mesačne, čo za rok predstavuje viac ako 24 miliónov dolárov.

Odporúčané
Jonah Hill čelí ďalšiemu obvineniu. 16-ročnú herečku mal kedysi nasilu opiť a vopchať jej jazyk do hrdla Jonah Hill čelí ďalšiemu obvineniu. 16-ročnú herečku mal kedysi nasilu opiť a vopchať jej jazyk do hrdla 12. júla 2023, 11:30

Christine sa teda opäť obrátila na súd, pričom predložila správu súdneho účtovníka o hercových príjmoch a žiadala o výživné vo výške takmer 250-tisíc eur mesačne. Napriek tomu sudca včera vyniesol predbežné rozhodnutie, ktoré hovorí o sume takmer 130-tisíc.

Rozhodnutie ďalej hovorí, že Kevin bude musieť zaplatiť takmer 100-tisíc eur za súdne trovy a dvakrát toľko za advokáta. Dvojica sa má tiež spoločne podieľať na nákladoch na mimoškolské aktivity, športy a zdravotnú starostlivosť napriek tomu, že to mala byť vyslovene Kevinova starosť.

Aby toho nebolo Málo, Christine ďalej tvrdí, že ju spolu s deťmi Kevin vyháňa z domu. Jej tvrdenie herec poprel a uviedol, že jeho deti môžu kedykoľvek v dome zostať. Vyzerá to tak, že v dome chce ostať aj Christine. Jej zástupcovia tvrdili, že návrhárka nemá dostatok finančných prostriedkov na zabezpečenie bývania, ktoré by zodpovedalo životnej úrovni, akú mali deti páru doteraz. 

Začiatkom mesiaca však sudca na základe predmanželskej zmluvy, podľa ktorej dom v oddelenom vlastníctve zostane Kevinovi, rozhodol, že Christine má čas do 31. júla. Potom musí nehnuteľnosť opustiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia