Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. júla 2023, 11:30
Čas čítania 1:14
Eduard Starkbauer

Jonah Hill čelí ďalšiemu obvineniu. 16-ročnú herečku mal kedysi nasilu opiť a vopchať jej jazyk do hrdla

FILMY A SERIÁLY JONAH HILL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

V čase údajného incidentu mal herec 24 rokov.

Bývalá detská hviezda Alexa Nikolasová obvinila herca Jonaha Hilla, že ju ako 16-ročnú bez súhlasu pritlačil k dverám a vopchal jej jazyk do úst. Herec, ktorý ju podľa Insideru predtým opil, mal v čase údajného incidentu 24 rokov. Herečka známa z tvorby stanice Nickelodeon sa na 15-ročný incident rozpamätala v sérii tvítov a upresnila, že k neželanému bozku prišlo počas párty u herca Justina Longa. 

„Všetci sme boli vtedy pekne mimo, keďže nás neplnoletých nalievali títo predátori kopou alkoholu,“ napísala v jednom z tvítov a objasnila aj ďalšie detaily. Tínedžerka si vraj počas párty chcela ísť zafajčiť a Hill jej navrhol, aby s ním šla zobrať krabičku z jeho auta. „Keď sme sa vracali k dverám, požiadala som ho o cigaretu. Neodpovedal, len ma privalil k dverám a strčil mi jazyk do hrdla. Bola som taká zhrozená, že som ho od seba odstrčila a vbehla dnu,“ pokračuje Nikolasová.

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

Dnes 31-ročná žena tvrdí, že incident dlhodobo považovala za fyzicky aj emocionálne problematický, no s jeho medializáciou zámerne čakala na správnu chvíľu. „V tú noc ma neznásilnil, bola som však sexuálne napadnutá. To, čo urobil, je zločinom,“ uzatvára Nikolasová.

Bývalá detská hviezda minulý rok obvinila aj bývalého producenta stanice Nickelodeon Dana Schneidera z toho, že podľa nej šikanoval ľudí počas nakrúcania a v reláciách nadmerne sexualizoval tínedžerov.

Odporúčané
Jonah Hill vraj expartnerke zakazoval fotky v plavkách a surfovanie s mužmi. Je to „mizogýn a narcista“, tvrdí Jonah Hill vraj expartnerke zakazoval fotky v plavkách a surfovanie s mužmi. Je to „mizogýn a narcista“, tvrdí 11. júla 2023, 7:25

Nikolasovej obvinenia nasledujú po tých zo strany Hillovej expriateľky Sarah Bradyovej, ktorá tvrdila, že ju herec počas ich vzťahu citovo týral. Na Instagrame ho nazvala „mizogýnom a narcisom“, pričom zdieľala aj ich údajnú komunikáciu, v ktorej jej zakazoval pridávať na sociálne siete fotografie v plavkách či surfovať s mužmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia