Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. júla 2023, 7:25
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík

Jonah Hill vraj expartnerke zakazoval fotky v plavkách a surfovanie s mužmi. Je to „mizogýn a narcista“, tvrdí

FILMY A SERIÁLY JONAH HILL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

V desiatkach instagramových príbehov zdieľala ďalšie aj iné zážitky svojich followerov.

Bývalá partnerka Jonaha Hilla Sarah Brady nepriamo nazvala známeho herca „mizogýnom a narcisom“. Na sociálnych sieťach zdieľala ich údajnú komunikáciu, ktorá to má dokazovať, píše Complex.

Jonah Hill
Zdroj: instagram.com/sarahhbrady

Brady ďalej zdieľala viaceré správy svojich sledovateľov, ktorí sa rozhodli podeliť sa s podobnou skúsenosťou, akú údajne zažila s Hillom. Podľa komunikácie Sarah Brady a Jonaha Hilla jej herec vraj vyčítal, že ho zneužíva pre peniaze.

Údajne jej tiež zakazoval pridávať na sociálne siete fotografie v plavkách či dokonca surfovať s mužmi. Pokiaľ by sa rozhodla tieto „hranice“ prekračovať, nebol by pre ňu tým pravým partnerom, napísal jej v jednej zo správ Jonah Hill.

Jonah Hill
Zdroj: instagram.com/sarahhbrady/

Sarah Brady a Jonah Hill v roku 2021 na verejnosti potvrdili svoj vzťah a spoločne sa ukázali na premiére filmu Don't Look Up. Približne o rok neskôr sa dvojica rozišla. Hill začal medzičasom nový vzťah s Oliviou Millar, s ktorou v júni tohto roku splodili prvé dieťa.

Jonah Hill
Zdroj: instagram.com/sarahhbrady
Domov
Zdieľať
Diskusia