Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2023, 11:13
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Megan Fox propaguje Diablo 4 v korzete a podväzkoch. Výsledkom je najrýchlejšie predávaná hra v histórii Blizzardu

Megan Fox propaguje Diablo 4 v korzete a podväzkoch. Výsledkom je najrýchlejšie predávaná hra v histórii Blizzardu
Zdroj: Blizzard
TECH DIABLO 4 MEGAN FOX
Uložiť Uložené

Blizzardu sa rekordne predáva ich najnovší herný blockbuster.

Blizzard si aktuálne užíva úžasné vydanie hry Diablo 4. Na pomery veľkých AAA hier totiž vydali hru v skvelom technickom stave bez bugov a nával miliónov hráčov vydržali aj servery. Hru navyše recenzenti vychválili do nebies.

Odporúčané
Aké nové hry vychádzajú v júni? Z tohto nákladu na PS5, PC a Xbox sa poskladáš a dorazí ťa epické Final Fantasy XVI či Diablo 4 Aké nové hry vychádzajú v júni? Z tohto nákladu na PS5, PC a Xbox sa poskladáš a dorazí ťa epické Final Fantasy XVI či Diablo 4 29. mája 2023, 9:30

Spoločnosť vysolila slušný balík aj pre herečku Megan Fox, ktorá titul propaguje v korzete s veľkým výstrihom a podväzkami. Rozpráva pritom o svojej vášni pre Diablo a zabíjanie démonov.

Možno aj ona prispela k tomu, že je Diablo 4 najrýchlejšie predávaná hra v histórii Blizzardu. Oznámila to samotná spoločnosť, ktorá hráčov potešila aj tým, že už pripravuje dve rozsiahle príbehové rozšírenia, ktoré hráčom ponúknu ďalšie desiatky hodín obsahu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia