Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2023, 18:38
Čas čítania 0:43
Tímea Krauszová

16-ročný chlapec takmer zomrel pri skúšaní novej výzvy z Tiktoku. Skončil s popáleninami na 75 % tela

ZAUJÍMAVOSTI SPRÁVY ZO SVETA TIKTOK TRENDY
Uložiť Uložené

Nebezpečná výzva sa skončila hrozivo, chlapca čakajú mesiace operácií a rehabilitácie.

Šestnásťročný Mason Dark zo Severnej Karolíny chcel napodobniť trendové video z Tiktoku. Ľudia sa pokúšajú vyrobiť pochodeň pomocou sprejovej farby a zapaľovača. Ako informuje Complex, trik sa Masonovi nepodaril a miesto toho sa mu po výbuchu plechovky zapálilo tričko aj telo.

Odporúčané
Na Tiktoku sa šíri nebezpečná výzva. Iba 13-ročný mladík pre ňu prišiel o život Na Tiktoku sa šíri nebezpečná výzva. Iba 13-ročný mladík pre ňu prišiel o život 20. apríla 2023, 8:59

Hoci utekal do blízkej rieky, aby uhasil plamene, skončil s popáleninami tretieho stupňa a v nemocnici strávi minimálne ďalší polrok. Absolvoval transplantáciu kože. Čakajú ho aj ďalšie rozsiahle operácie, popáleniny má na 75 % tela. 

Jeho matka tvrdí, že tričko sa chlapcovi vpálilo do kože, keď sa ho pokúšal v rieke vyzliecť. Na chrbte tak má vypálenú kožu v tvare písmena T. Vyzerá vraj na nerozoznanie už po prvej operácii.

Rodina si založila kampaň na stránke GoFundMe, kde sa snaží vyzbierať 25-tisíc dolárov na pokrytie zdravotných nákladov. Už sa im podarilo vyzbierať vyššiu ako požadovanú sumu.

Domov
Zdieľať
Diskusia