Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2023, 18:30
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Transformeri bojujú s gigantickými zvieratami proti požieračovi planét. Viac výbuchov a akcie v kinách toto leto neuvidíš

Transformeri bojujú s gigantickými zvieratami proti požieračovi planét. Viac výbuchov a akcie v kinách toto leto neuvidíš
Zdroj: Paramount
FILMY A SERIÁLY TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS
Uložiť Uložené

Sleduj akčný trailer na nových Transformerov. Optimus Prime bude v snímke zachraňovať Zem pred Unicronom a jeho poskokmi.

Štúdio Paramount vydalo oficiálny trailer na Transformers: Monštrá sa prebúdzajú (Rise of the Beasts). Ide o pokračovanie Bumblebeeho z roku 2018, ktoré tvorcovia zasadili do roku 1994. Transformeri sa v tomto filme budú musieť spojiť proti veľkému požieračovi planét Unicronovi.

Odporúčané
Netflix sa v máji vracia v plnej sile. Vydajú toľko seriálových a filmových peciek, že ich ani nebudeš stíhať pozerať Netflix sa v máji vracia v plnej sile. Vydajú toľko seriálových a filmových peciek, že ich ani nebudeš stíhať pozerať 27. apríla 2023, 11:30

Bojovať medzi sebou budú Autoboti, Maximals, Predacons a Terrorcons. Novinkou v sérii budú obrovskí roboti, ktorí sa dokážu transformovať do zvieracej podoby. Trailer prezentuje množstvo akčných momentov a veľkolepých blockbusterových scén.

Ak si užívaš výbuchy a oku lahodiace súboje medzi veľkými robotmi, tento film by ťa nemal sklamať. Hlavnú ľudskú postavu, ktorá bude robotom pomáhať, stvárnil Anthony Ramos z muzikálu In the Heights. Film zamieri do kín už 8. júna 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia