Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2023, 13:09
Čas čítania 0:34
Jakub Paulík

HBO Max láka divákov na vraždy zo 4. série True Detective a návrat do Rokfortu seriálom Harry Potter

FILMY A SERIÁLY HBO MAX PROGRAM HBO MAX SPRÁVY ZO SVETA TRUE DETECTIVE
Uložiť Uložené

Diváci sa budú môcť znova ponoriť do obľúbených seriálových svetov.

HBO Max bude prechádzať veľkými zmenami. Spoločne s oznámením o upravení názvu streamovacej služby a prepracovaním taríf sme sa dočkali aj trailerov na očakávané seriály, ako je The Penguin či True Detective: Night Country. Vo 4. sérii populárneho detektívneho seriálu hrá hlavnú hrdinku Jodie Foster, ktorá bude vyšetrovať vraždy na Aljaške.

HBO Max ďalej pripravuje napríklad seriálový spin-off Rick and Morty: The Anime, prequelový seriál ku Game of Thrones s názvom A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight a v neposlednom rade seriál zo sveta Harryho Pottera.

 

„Záväzok HBO Max zachovať integritu mojich kníh je pre mňa dôležitý a teším sa, že budem súčasťou tejto novej adaptácie, ktorá umožní taký stupeň hĺbky a detailov, aký poskytuje len dlhý televízny seriál,“ povedala spisovateľka J. K. Rowlingová, ktorá bude producentkou seriálu. Ďalšie trailery na pripravované novinky od streamovacej služby HBO Max nájdeš na jej youtubovom účte.

Odporúčané
Je to oficiálne. Harry Potter dostane vlastný seriál na HBO, spoznali sme prvé detaily o tom, ako by mal vyzerať Je to oficiálne. Harry Potter dostane vlastný seriál na HBO, spoznali sme prvé detaily o tom, ako by mal vyzerať 12. apríla 2023, 21:00
Domov
Zdieľať
Diskusia