Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2023, 13:03
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Chaplinova vnučka z Game of Thrones si zahrá záporáčku v Avatar 3 a Avatar 4 sa bude odohrávať po veľkom časovom skoku

Chaplinova vnučka z Game of Thrones si zahrá záporáčku v Avatar 3 a Avatar 4 sa bude odohrávať po veľkom časovom skoku
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY AVATAR 3 AVATAR 4
Uložiť Uložené

Producent série prezradil prvé detaily o 3 chystaných pokračovaniach.

Magazín Empire dostal možnosť urobiť rozhovor s producentom série Avatar Jamesom Landau. Ten prezradil prvé detaily o troch nadchádzajúcich pokračovaniach. Vďaka režisérovi a scenáristovi Jamesovi Cameronovi už vieme, že v trojke uvidíme nový druh Na’vi – Ash People, ktorí zobrazia „temnú“ stránku obyvateľov Pandory a nebudú takí milí ako doterajší Na’Vi.

Odporúčané
Slovenka Miroslava robila kaskadérku Millie Bobby Brown. S Joaquinom Phoenixom sa spriatelila, lebo nebola vtieravá (Rozhovor) Slovenka Miroslava robila kaskadérku Millie Bobby Brown. S Joaquinom Phoenixom sa spriatelila, lebo nebola vtieravá (Rozhovor) 5. februára 2023, 9:30

Ich líderku menom Varang stvárni Oona Chaplin, vnučka slávneho Charlieho Chaplina, ktorá hrala v seriáloch ako Game of Thrones, Taboo, Black Mirror či Treason. Producent Landau prezradil, že štvrtá časť sa bude odohrávať oveľa neskôr po tej tretej. Časový skok nastane najmä pre to, že detskí herci dovtedy vyrastú. Tvorcovia sa chcú vyhnúť tomu, aby dospelí herci hrali detské postavy.

Istú časť piateho dielu tvorcovia zasadili na planétu Zem. O tej vieme len toľko, že jej dochádzajú vzácne suroviny, a javí sa, že na nej ľudstvo už veľmi dlho žiť nemôže (aj preto chcú obývať a plieniť planétu Pandora). Avatara 3 uvidíme v decembri 2024. Avatar 4 a 5 sa následne dostanú do kín v decembri 2026, respektíve 2028. 

Avatar
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia