Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2023, 14:30
Čas čítania 5:29
Adriana Královičová

Veronika Vágnerová vytvorila ultra sexi lodičky, ktoré vlastní aj Dua Lipa: Po celom internete sme hľadali jej veľkosť (Rozhovor)

Veronika Vágnerová vytvorila ultra sexi lodičky, ktoré vlastní aj Dua Lipa: Po celom internete sme hľadali jej veľkosť (Rozhovor)
Zdroj: REFRESHER
MÓDA DIZAJN MISS SLOVENSKO MÓDA MODELING ROZHOVORY
Uložiť Uložené

„Nechcem, aby ich ženy nosili len na večierky či iné udalosti, ale aj do práce. Aby v nich prechodili dni či pretancovali noci a neboleli ich nohy,“ tvrdí Veronika. Topánky sa vyrábajú ručne v Taliansku vedľa značiek ako Prada či YSL.

„Vždy som chcela mať vlastnú značku topánok. Mám k topánkam na opätku vzťah, pretože som odmalička tancovala. Bol to môj sen. Keď prišla možnosť založiť si vlastnú značku, neváhala som. Cieľ bol priniesť na trh kvalitnú, pohodlnú a sexy koženú topánku. Dnes vyrábame v Taliansku vedľa svetových značiek ako Prada či Yves Saint Laurent,“ hovorí Veronika Vágnerová, zakladateľka značky Vē.

V roku 2007 vyhrala Miss Slovakia, súťažila taktiež na Miss World, predtým sa venovala modelingu a vyštudovala právo. Súťaž krásy otvorila Veronike mediálny priestor, dokonca viac, než si myslela. Neskôr tancovala v Let’s Dance, pôsobila ako riaditeľka magazínu a založila vlastnú PR agentúru. Vlastná značka topánok Vē je jej splneným snom a zrodila sa z myšlienky spojenia elegancie, príťažlivosti, kvality a zároveň pohodlia. Pár topánok poslala dokonca aj Dua Lipe. 

V rozhovore ti prezradí, ako sa jej naskytla príležitosť poslať topánky Dua Lipe, ako sa malá značka dokáže dostať k exkluzívnym dodávateľom z Talianska a aj to, či sa podľa nej neboja Slovenky v móde experimentovať. Veronika sa snaží ženy inšpirovať prostredníctvom Instagramu, kde zdieľa štýlové a odvážne outfity. 

Veronika Vágnerová vyhrala v roku 2007 Miss Slovakia.
Veronika Vágnerová vyhrala v roku 2007 Miss Slovakia. Zdroj: Veronika Vágnerová

Ako by si opísala topánky Vē?

Pohodlné, no zároveň sexy, elegantné a kvalitné. Na tieto hodnoty som stavila od začiatku. „Véčka“ sú kožené zvonku aj zvnútra, je to topánka v znamení luxusu. No chcem, aby ju ženy nenosili len na večierky či iné udalosti, ale aj do práce. Aby v nich prechodili dni či pretancovali noci a neboleli ich nohy.

Sama som vynosila mnoho topánok svetoznámych značiek, no nikdy sa mi nepodarilo nájsť také, v ktorých by som vydržala celý deň.

Vraj si poslala svoje Vē lodičky aj Dua Lipe. Ako sa ti to podarilo?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 129706 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Kam poslala Dua Lipe krabicu s topánkami.
  • Ako sa malej značke podarí dostať do exkluzívnej fabriky v Taliansku.
  • Prečo nemôže vstúpiť do výrobnej fabriky, ak sú na páse iné značky.
  • Ako ovplyvnila výhra v súťaži Miss Slovensko jej kariéru.
Domov
Zdieľať
Diskusia