Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. januára 2023, 13:19
Čas čítania 1:18
Tímea Krauszová

Selena Gomez reaguje na hejterov, ktorí písali, že na Zlatých glóbusoch vyzerala tučne a otrasne. Len som si užila sviatky, tvrdí

OSOBNOSTI SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Vyzerala famózne, odpovedajú na hejt jej fanúšikovia.

Selena Gomez si nepripúšťa bodyshaming. Spolu so svojou sestrou v živom vysielaní na Facebooku so smiechom priznáva, že si sviatky užila a trochu pribrala. Neznie, že si robí ťažkú hlavu z toho, čo písali hejteri na internete po zverejnení fotiek z odovzdávania ocenenia Golden Globes, informuje Buzzfeed.

Na galavečere mala speváčka a herečka na sebe odvážne šaty z dielne Valentino. Čiernu siluetu s hlbokým výstrihom bez ramienok doplnili veľké fialové rukávy. Gomez bola na tohtoročných glóbusoch nominovaná za svoju úlohu v seriáli Only Murders in the Building.

Selena Gomez Golden Globes 2023
Zdroj: Getty Images/Film Magic/Matt Winkelmeyer

Niektorí ľudia na sociálnych sieťach sa však zamerali na jej výzor, nie na jej herecké výkony. V komentároch kritizovali, že vyzerá tučne a otrasne. Naznačujú, že je tehotná a že sa „opustila“. Iní sa však rýchlo postavili na jej stranu a vyhlásili, že vyzerá nádherne.

Pripomenuli, že Gomez má autoimunitné ochorenie lupus, ktoré okrem iného spôsobuje aj nadúvanie a veľké zmeny v telesnej váhe. „Nie je povinná vysvetľovať, ako vyzerá jej telo,“ píše jeden z komentujúcich na sociálnej sieti Tiktok. „Musí sa cítiť strašne, keď ju ľudia na tých podujatiach vidia. Je dokonalá a nič nemusí vysvetľovať,“ dodáva ďalší.

O živote s neliečiteľným ochorením otvorene prehovorila aj v dokumentárnom filme My Mind & Me. Film mapuje posledných šesť rokov jej života a za 90 minút ťa prevedie svetom temných myšlienok, bolestí a úzkostí celebrity, ktorá je pod svetlom reflektorov už od detstva.

Odporúčané
Plačúca Selena Gomez ide donaha v najúprimnejšej spovedi o vzťahoch a kariére. Takýto dokument o celebrite si ešte nevidel Plačúca Selena Gomez ide donaha v najúprimnejšej spovedi o vzťahoch a kariére. Takýto dokument o celebrite si ešte nevidel 14. novembra 2022, 14:30

Samotná Selena vo videu so svojou sestrou Gracie (s ňou šla aj na samotné glóbusy) vysvetlila, že si užívala sviatky, a preto je trochu veľká. Spolu so sestrou potom vybuchnú do smiechu a ďalej to neriešia.

@popnewsdaily She was also streaming Taylor and miley in the car 😭 #selenagomez #bodyshaming #bodypositivity #mileycyrus #taylorswift ♬ original sound - PopNewsDaily

Ak ťa trápi tvoj výzor alebo váha, prípadne zažívaš výsmech a šikanu, vyhľadaj psychologickú pomoc. Nemusíš tým prechádzať osamote.

Psychologickú a ďalšiu pomoc poskytuje:
– Bezplatná 24-hodinová linka dôvery Nezábudka: 0800 800 566
– Online poradňa Ligy za duševné zdravie
– Online poradňa pre mladých IPčko
Domov
Zdieľať
Diskusia