Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2023, 15:30
Čas čítania 1:40
Veronika Szűcs Rajničová

Prečo sa už nesmejem zúfalým mamám na Modrom koníku? Som jednou z nich (Komentár)

ZAUJÍMAVOSTI KOMENTÁRE RODIČOVSTVO
Uložiť Uložené

Na svete je málokto osamelejší než novopečená matka. Rozorvaná bolesťou, hormónmi a ľúbezným pobytom v štátnom zdravotníckom zariadení sa snaží zistiť, kým je a prečo nie je len neskonale šťastná, ako to od nej očakáva spoločnosť.

Sú tri hodiny ráno. Ležíš v posteli. Na plachte je hneď vedľa neidentifikovateľnej hnedej mláčky fliačik od moču. Hučí ti v hlave. Chcel by si spať, ale nemôžeš. Miesto toho ti tvár oslepuje modré svetlo z displeja mobilu. Nie si po riadnom nočnom záťahu po baroch. Si uťahaný rodič.

Na displeji svieti otvorený portál s logom modrého nepárnokopytníka, kde jedna z matiek preberá tému Moje dieťa smrdí ako slanina, nie je náhodou choré? A keby si bol náhodným bezdetným sledovateľom, zasmial by si sa na tom a zajtra v práci to ukázal kolegom.

Lenže to tvoj novorodenec smrdí ako slanina. A nevysvetliteľne krochká, stále plače a vôbec sa nepodobá na rozkošné vyretušované deti na Instagrame. Tie predsa nemajú na nose akné a červenú tvár od toho, ako sa stále snažia prdnúť si.

Odporúčané
„Partner na mňa napľul počas intímností. Čo si o tom myslíte?“ Instagram Modrý komik zverejňuje bizarnosti z mamičkovského portálu „Partner na mňa napľul počas intímností. Čo si o tom myslíte?“ Instagram Modrý komik zverejňuje bizarnosti z mamičkovského portálu 23. mája 2022, 16:30

Na svete je málokto osamelejší než novopečená matka. Rozorvaná bolesťou, hormónmi a ľúbezným pobytom v štátnom zdravotníckom zariadení sa snaží zistiť, kým je a prečo nie je len neskonale šťastná, ako to od nej očakáva spoločnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia