Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2013, 15:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Shia LaBeouf vo fantastickom traileri pre Charlieho Countrymana

FILMY A SERIÁLY SHIA LABEOUF
Uložiť Uložené

Shia LaBeouf v strhujúcom traileri predstavuje romantickú akciu Charlie Countryman. Uvidíme aj Madsa Mikkelsena či Ruperta Grinta aka Rona Weasleyho.

Máme tu prvý trailer na romantickú akciu Charlie Countryman. Tempo je vysoké, nastáva teda otázka, či vydrží aj filmu, ktorý sa zatiaľ javí ako jeden zo svetlých momentov konca roku, aj keď recenzie hovoria niečo iné. Určite si ale názor vytvorte sami, mám pocit, že pri tejto snímke sa to naozaj oplatí. 

Charlie je normálny mladík, ktorému sa ale svet obráti naruby potom, čo stretne dievča, na ktoré už má zálusk mafiánsky boss. To ho ale neodradí, pretože je pre neho Gabi (nie ten z refresheru) neodolateľnou, čo ho ale môže stáť aj stratu života. Film sa do našich kín nedostane, preto sa zamerajte na torrenty, zahrajú si Shia LaBeouf (Transformers), Mads Mikkelsen (minuloročná perfektná dráma Hunt), Evan Rachel Wood (Wrestler, Ides of March), Rupert Grint (Harry Potter), Til Schweiger (Inglorious Basterds, Knockin’ on Heaven’s Door) a iní.

Domov
Zdieľať
Diskusia