Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2023, 13:39
Čas čítania 1:30
Jana Chovancová Dominik Vetrák

Dave Bautista nechce byť nástupcom The Rocka: Chcem byť, ku*va, dobrým hercom. V Marveli ako Drax končím

Dave Bautista nechce byť nástupcom The Rocka: Chcem byť, ku*va, dobrým hercom. V Marveli ako Drax končím
Zdroj: Disney+/Roku/Apple TV+
NEWS DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Dave je presvedčený o tom, že nie je nástupcom Dwayna Johnsona.

Dave Bautista odmieta, že by bol nástupcom Dwayna Johnsona. „Nikdy som netúžil byť ďalším Rockom,“ hovorí bývalá hviezda WWE v novom rozhovore pre magazín GQ. „Chcem byť len pos*ate dobrým hercom. Uznávaným hercom,“ dodáva. 

Momentálne je Dave súčasťou hereckého ansámblu pokračovania filmu Riana Johnsona Knives Out: Glass Onion, ktorému sa podarilo získať obrovské čísla sledovanosti na Netflixe. 

Odporúčané
RECENZIA: Glass Onion: A Knives Out Mystery RECENZIA: Glass Onion: A Knives Out Mystery 25. decembra 2022, 9:00

Bautista sa už v minulosti snažil dištancovať od ďalších hereckých wrestlerov. V rozhovore z roku 2019 nazval The Rocka „filmovou hviezdou ešte predtým, ako sa stal filmovou hviezdou“.

Na otázku, či Dwayna Johnsona považuje za hviezdu, odpovedal rázne: „Považujem ho za skvelého herca? Do pekla, jasné, že nie!“

V roku 2021 zase na Twitteri verejne odmietol návrh fanúšikov, aby sa spojil s Johnsonom a Johnom Cenom vo veľkom akčnom filme. „Nie, som v pohode,“ napísal v reakcii a neskôr objasnil, že nechce, aby ho hádzali do jedného vreca s jeho s kolegami z WWE. 

Drax Bautista
Zdroj: Marvel Comics/Marvel Studios

S Marvelom končí

Bautista v rovnakom rozhovore prezradil aj to, že končí s Marvelom a jeho posledným filmom budú Strážcovia galaxie 3. A to aj napriek tomu, že role Draxa vďačí za všetko. Bautista začínal na nule, keď nemal ani len peniaze na darčeky pre svoje dcéry.

Následne sa dostal do wrestlingového sveta, kde sa vyšplhal až na vrchol, no v roku 2010 odišiel, aby sa stal hercom. Po troch rokoch už nemal žiadny majetok a začínal odznova. Postupne sa mu darilo dostávať lepšie úlohy, až získal rolu Draxa v marvelovke Strážcovia galaxie.

Odporúčané
Toto sú najlepšie hry roka 2022, o ktorých si ani nepočul. Sú lacné, originálne a nezaberú ti 100 hodín ako Assassin’s Creed Toto sú najlepšie hry roka 2022, o ktorých si ani nepočul. Sú lacné, originálne a nezaberú ti 100 hodín ako Assassin’s Creed 4. januára 2023, 16:00

Vďaka tomu si ho hollywoodski producenti konečne všimli a on dostával jednu ponuku za druhou. Dnes ho viacerí vnímajú ako najlepšieho herca z radov wrestlerov a režiséri Rian Johnson (Knives Out) či M. Night Shyamalan (Knock at the Cabin) mu predpovedajú ešte lepšie herecké roly. 

„Draxa milujem a som za neho vďačný. Cítim však úľavu, že sa to končí. Nebolo to vždy príjemné. Hrať ho bolo ťažké. Proces nanášania mejkapu ma ubíjal. Navyše si nie som istý, či chcem, aby mojím hereckým odkazom bol Drax. Je to hlúpe, bláznivé hranie a ja chcem robiť viac dramatických vecí,“ vysvetľuje.

Uvidíme, ako to Draxovi pôjde v trileri Knock at the Cabin od režiséra M. Nighta Shyamalana. Je to film, v ktorom vo svojej kariére dostal zatiaľ najviac dialógov a monológov. V kinách ho uvidíme už 3. februára 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia