Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2023, 15:23
Čas čítania 0:25
Dominik Vetrák

Glass Onion je už teraz 3. najsledovanejším filmom od Netflixu

Glass Onion je už teraz 3. najsledovanejším filmom od Netflixu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY GLASS ONION: A KNIVES OUT MYSTERY
Uložiť Uložené

Netflix sa pochválil dobrými štatistikami na pokračovanie Knives Out.

Filmový portál Screencrush informuje, že Glass Onion: Knives Out Mystery je už 3. najsledovanejším filmom v histórii Netflixu. Novinka režiséra a scenáristu Riana Johnsona to dokázala v priebehu 10 dní od vydania. 

Odporúčané
KVÍZ: Poznáš mená avatarov a slávnych hercov, ktorí ich hrajú? KVÍZ: Poznáš mená avatarov a slávnych hercov, ktorí ich hrajú? 4. januára 2023, 10:30

Diváci sledovaním filmu dohromady strávili 209,4 milióna hodín. Pred Glass Onion sú už len filmy Red Notice a Don’t Look Up. Úspech druhej časti upriamil pozornosť aj na jednotku z roku 2019, ktorá bola minulý týždeň 3. najpopulárnejším filmom na Netflixe. 

My sme Glass Onion: A Knives Out Mystery zaradili na 10. miesto najlepších filmov roka 2022. Ide o podarený kriminálny, detektívny film s úžasnými hereckými výkonmi Daniela Craiga, Edwarda Nortona a Janelle Monáe. 

Glass Onion
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia