Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2013, 15:10
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Migos s klipom na banger Versace

DRAKE KANYE WEST VERSACE
Uložiť Uložené

Song Versace od zoskupenia Migos patrí jednoznačne aj napriek svojej jednoduchosti k tým najlepším bangerom roku a samotných Migos tak už v podstate

Song Versace od zoskupenia Migos patrí jednoznačne aj napriek svojej jednoduchosti k tým najlepším bangerom roku a samotných Migos tak už v podstate aj odpísal do kategórie one hit wonderov. Pochybujem že sa im ešte vôbec niekedy podarí vytvoriť podobnú namotávku, ktorú spolu s beatom od Zaytovena z hlavy nedostaneš už po prvom refréne.

K úspechu tohto songu prispel okrem toho, že sa hral na prehlaidke novej kolekcie Versace na Fashion Weeku v Miláne aj fakt, že sa naňho namotalo aj niekoľko ďalších raperov, ktorí vytvorili vlastné remixy. Tých bolo tak po prvých týždňoch od releasu niekoľko desiatok a najnovšie sa so svojim kúskom pridal aj Kanye.

To však nie je pravou podstatou tohto článku, keďže sa Migos konečne rozhodli natočiť k tejto pecke aj vizuál. Ten sa musel bohužiaľ obísť bez Drakea, ktorého remix bol medzi prvými a stal sa pre mnohých tou originálnou verziou. Ako náhradu tak pridali ku klipu chalani aj druhú časť so songom Hannah Montana.

Domov
Zdieľať
Diskusia