Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2022, 12:30
Čas čítania 6:33
Daniel Mikolášik

Čo vidia ženy na Peteovi Davidsonovi? Ariana Grande prezradila, že má obrovský penis, no komik toho skrýva oveľa viac

Čo vidia ženy na Peteovi Davidsonovi? Ariana Grande prezradila, že má obrovský penis, no komik toho skrýva oveľa viac
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang/WireImage
OSOBNOSTI 10 ZAUJÍMAVOSTÍ ARIANA GRANDE EMILY RATAJKOWSKI KIM KARDASHIAN PETE DAVIDSON PROFILY HERCOV STAND-UP COMEDY
Uložiť Uložené

Kto sa v skutočnosti skrýva za najväčším sukničkárom v Hollywoode?

V Hollywoode platí nepísané pravidlo, že ak si úspešná a pôvabná modelka či herečka, Pete Davidson s tebou už buď chodil, alebo sa ešte len chystá. Dvadsaťdeväťročný komik známy najmä z komediálnej nočnej šou Saturday Night Live sa posledné týždne opäť dostal na titulky svetových magazínov po tom, čo zbalil ďalšiu hviezdu, tentokrát Emily Ratajkowski.

Pete za svoju kariéru vystriedal už veľké množstvo svetoznámych žien a mnohí ľudia (prevažne muži) sa na sociálnych sieťach len čudujú, ako je to možné. Prinášame ti preto osem zaujímavostí o tomto komikovi a hercovi pôvodom z New Yorku, vďaka ktorým možno aj ty lepšie pochopíš, čo na ňom hollywoodske krásky vlastne vidia.

V Refresheri ti pravidelne prinášame rôzne zaujímavosti o známych osobnostiach či profily hercov. Ak ťa zaujímajú články venované šoubiznisu a chceš podporiť naše úsilie neustále skvalitňovať obsah, pridaj sa do klubu Refresher+, čím získaš neobmedzený prístup ku všetkým článkom.

Otec mu zomrel pri záchrane ľudí počas útoku na dvojičky

Peteov otec Scott Davidson sa preslávil ako jeden z najodvážnejších hasičov. Počas teroristických útokov na budovy Svetového obchodného centra (World Trade Center) v New Yorku, známe ako dvojičky, zasahoval aj on. Zomrel pod troskami Severnej veže počas toho, ako tam zachraňoval ľudí.

Odporúčané
Zendaya: Tajne chodila s hercom z Euphorie, kariéru začínala po boku hviezdy Onlyfansu a mohla byť basketbalistkou Zendaya: Tajne chodila s hercom z Euphorie, kariéru začínala po boku hviezdy Onlyfansu a mohla byť basketbalistkou 10. marca 2024, 14:30

Pete mal vtedy iba sedem rokov a túto traumu si so sebou nesie celý život. Číslo služobného odznaku svojho otca si neskôr nechal vytetovať na ruku a v roku 2020 vzdal česť jeho pamiatke polobiografickým filmom The King Of Staten Island, ktorý na počesť jeho pamiatke sám natočil a zahral si v ňom aj hlavnú postavu. Hovorí sa, že práve vďaka traume, ktorú so sebou celý život nosí, dokáže byť takým dobrým komikom.

Stand-up začal robiť kvôli stávke

Jeho kariéra odštartovala ešte v čase, keď bol študentom žijúcim na Staten Island v New Yorku. Keď mal Pete 16 rokov, bol s priateľmi na bowlingu. V rovnakej budove v tom čase prebiehala aj stand-upová šou. Jeho priatelia sa s ním stavili, že nemá odvahu postaviť sa na stage. Davidson sa preto rozhodol vyskúšať si open mic.

„Moji kamoši ma do toho vyburcovali. Vedeli, že som to vždy chcel robiť. Ale v tej situácii som sa na to úplne necítil. Tak som vyfajčil jointa a šiel som do toho. Vyšlo to celkom dobre. Odvtedy som potreboval byť stredobodom pozornosti na 12 minút každý jeden deň,“ prezradil Pete v rozhovore pre SFGate v roku 2015.

Pete Davidson
Zdroj: Getty Images/Roy Rochlin/WireImage

Hejteri sa mu vysmievajú z kruhov pod očami. Môže za to Crohnova choroba

V roku 2016 Davidson prvýkrát v rozhovore pre High Times priznal boj s Crohnovou chorobou (črevný zápal), ktorou trpí od svojich 17 rokov. Máva vraj obdobia, keď ho celé dni bolí brucho a nemôže jesť. Toto autoimunitné ochorenie má aj kožné prejavy, v dôsledku čoho má komik výrazne kruhy pod očami. Práve z toho sa mu často vysmievajú ľudia na sociálnych sieťach. Davidson priznal, že v liečbe mu pomáha lekárske použitie marihuany.

Odporúčané
UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov UGG topánky: Hit milénia rozbehli surferskí bratia s investíciou 500 dolárov 8. decembra 2023, 9:30

„Zistil som, že lieky, ktoré mi lekári predpisovali, mi nezaberali. Tráva bola jediná vec, ktorá by mi pomohla jesť. Fajčil som a mohol som tak jesť a robiť svoju šou. Nemohol by som robiť v SNL, keby som nefajčil trávu. Nezvládol by som nič. Keby som pri vystupovaní nebol zhúlený, bolo by to hrozné, pretože by som sa necítil dobre,“ povedal v rozhovore.

Pete na Met Gala 2022, kde prišiel spoločne s jeho vtedajšou priateľkou Kim Kardashian.
Pete na Met Gala 2022, kde prišiel spoločne s jeho vtedajšou priateľkou Kim Kardashian. Zdroj: Getty Images/Dimitrios Kambouris pre The Met Museum/Vogue

Pre drogy ho chceli vyhodiť zo SNL

V roku 2019 Davidson počas svojho stand-upu v Chevalier Theatre v Bostone priznal, že americký stand-up komik a režisér Louis C.K. ho chcel vyhodiť zo šou Saturday Night Live – americkej komediálnej šou, ktorá má doposiaľ najväčší počet nominácií na ceny Emmy v histórii TV. Davidson v nej pôsobil od roku 2014 a stal sa tiež jej najmladším protagonistom. V SNL skončil v minulej sezóne na začiatku roka 2022.

C.K. ho chcel vyhodiť za fajčenie marihuany, keď hostil šou v roku 2017. „C.K. povedal všetkým producentom v mojej prítomnosti, že nič iné nerobím, len fajčím trávu. Vraj si prefajčím celú svoju kariéru,“ prezradil. Louis sa vtedy vraj sťažoval aj samotnému tvorcovi a výkonnému producentovi SNL Lornemu Michaelsovi. Hovoril, že Davidson fajčí toľko trávy, že to už je ľudom nepríjemné.

Ariana Grande prezradila, že má obrovský penis

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 126983 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia