Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2022, 18:10
Čas čítania 1:11
Daniel Mikolášik

Frayer Flexking sa vracia do ringu, pobije sa s Baronom z Farmy. Nazval ho chronickým klamárom, ktorý si kupuje followerov

ŠPORT BOX FARMA FARMA 2022 FIGHT NIGHT CHALLENGE FRAYER FLEXKING
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kontroverzný raper si servítku pred ústa rozhodne nedáva. Farmárovi posiela tvrdý odkaz.

Andreasa Stolárika, ktorý je známy viac ako kontroverzný raper so pseudonymom Frayer Flexking, čaká ďalší, v poradí tretí boxerský zápas. Pod taktovkou organizácie Fight Night Challenge (FNC), v rámci ktorej sa v ringu ukázali mnohé známe osobnosti, ale aj významní športovci, sa tentoraz pobije s Imrichom „Baronom“ Štefánikom z aktuálnej Farmy 14.

FNC ohlásila ďalší zápas na svojej už v poradí tretej akcii. Tá sa bude konať 27. decembra v priestoroch Bobyhall centra v Brne. V ringu jedinečnej organizácie sa predstaví na FNC 3 svetový šampión v kickboxe Václav Sivák či slovenský raper Erik Tresor, ktorý má s boxom dlhoročné skúsenosti. Mená ich súperov zatiaľ nie sú známe, no FNC sľubuje v tomto smere atraktívne prekvapenie.


V rámci FNC 3 sa opäť predstaví aj Frayer Flexking, ktorý je najkontroverznejšou osobnosťou organizácie. Pred zápasom sa nebojí otvoriť ústa na adresu svojich súperov. Raper, ktorý má na konte niekoľko významných hitov aj v spolupráci s Rytmusom, dokázal v prvom zápase knokautovať Čis T-ho a vo svojom druhom zápase prehral s českým raperom Refewom. Ten do odvety s Flexkingom odmietol nastúpiť.

Odporúčané
Frayer Flexking: Slovenskí raperi sú dosť mäkkí. Síce sa na prvý pohľad tvária drsne, ale sú z cukru (Rozhovor) Frayer Flexking: Slovenskí raperi sú dosť mäkkí. Síce sa na prvý pohľad tvária drsne, ale sú z cukru (Rozhovor) 3. júna 2022, 9:30

Barona zas mohli spoznať fanúšikovia vďaka aktuálnej sérii markizáckej šou Farma. Na Instagrame ho sleduje viac ako 110-tisíc fanúšikov, ktorí sú však podľa Flexkinga falošní. Okrem toho sa venuje podnikaniu s elektronickými cigaretami. 

„Došiel sa sem len ukázať a spraví pre to všetko, čo naznačuje aj to, že prijal váhu, ktorú ani nepremyslel. Videá z jeho prípravy ma vôbec nezaujali a môj názor na neho je taký, že je to chronický klamár, ktorý si kupuje followerov a o**báva ľudí. Čo sa týka tlaku pred zápasom, môže byť v lepšej pozícii, keďže je to prvý zápas a očakáva sa od neho tým pádom menej. Ľudia nechcú vidieť, ako Baron vyhrá, ale skôr to, ako znova Flexking prehrá,“ konštatoval Flexking na Baronovu adresu.

Fight Night Challenge frayer flexking baron farma 14
Zdroj: Fight Night Challenge
Domov
Zdieľať
Diskusia