Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2013, 8:27
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Uprising má kompletný program a aj nový dokument

REFRESHER UPRISING FESTIVAL
Uložiť Uložené

Šiesty ročník festivalu Uprising začína už budúci týždeň, 23. a 24. augusta na Zlatých pieskoch v Bratislave. Predpovede počasia vyzerajú priaznivo, a fanúšikovia už netrpezlivo odpočítavajú dni. Na atmosféru festivalu vás správne naladí nový dokument z m

Uprising má kompletný program a aj nový dokument


Šiesty ročník festivalu Uprising začína už budúci týždeň, 23. a 24. augusta na Zlatých pieskoch v Bratislave. Predpovede počasia vyzerajú priaznivo, a fanúšikovia už netrpezlivo odpočítavajú dni. Na atmosféru festivalu vás správne naladí nový dokument z minuloročného Uprisingu, ktorý zachytáva tie naj momenty tohto podujatia.



Poznáme kompletný časový harmonogram, aj pripravované novinky na festivale. Areál sa rozrastá o druhý kemping, do ktorého je povolený aj vstup s autami a dodávkami. Pribúda druhá úschovňa pred vstupom a okrem tradičných atrakcií ako zápasy v bahne, dancehall workshop, stolný futbal, preteky vodných bicyklov, či streetart a graffiti, vás tento rok čaká aj bungee jumping.

Program je pestrý a s týmto harmonogramom si svoj čas na festivale môžete dokonale naplánovať. Vstupenky kúpite v sieti Ticketportal, alebo v bratislavskom Batelieri na Továrenskej ulici. 

Lineup a kompletný program si pozrieš tu.

Viac info na
www.uprising.sk
www.fb.com/uprisingreggaefestival



                                              Ak chceš vedieť, či si vyhral lístky na Uprising, klikni sem.
Domov
Zdieľať
Diskusia