Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2022, 15:33
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Šéf obsahu HBO znovu obraňuje kontroverzný záver seriálu Game of Thrones: „Twitter nie je realita, nikdy nebudú šťastní všetci“

Šéf obsahu HBO znovu obraňuje kontroverzný záver seriálu Game of Thrones: „Twitter nie je realita, nikdy nebudú šťastní všetci“
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Riaditelia HBO aj po rokoch stále tvrdia, že koniec Game of Thrones bol v poriadku a chyba je v tom, že sa nemôžete zavďačiť každému fanúšikovi.

Tri roky po odvysielaní finále Game of Thrones fanúšikom seriálu stále zostáva na jazyku trpká pachuť. Posledné dve série boli pre divákov podľa ich reakcií veľkým sklamaním, no posledná séria spoločne so záverečnou epizódou množstvo ľudí vyslovene naštvala.

Odporúčané
Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 13. júla 2022, 16:30

Game of Thrones bol veľkolepý seriál, no záver tvorcovia nezvládli najlepšie, čo po odvysielaní poslednej série naznačoval aj autor kníh George R. R. Martin.

V magazíne The Hollywood Reporter o seriáloch zo sveta Game of Thrones predstaviteľ spoločnosti HBO teraz znovu obraňuje koniec Game of Thrones. Šéf obsahu Casey Bloys povedal, že človek sa nikdy nemôže zavďačiť každému fanúšikovi. 

„Myslím, že vo viacerých častiach našej spoločnosti si pripomíname, že Twitter nie je skutočný život. Vedeli sme, že to rozdelí divákov na dva tábory, a, samozrejme, chcete, aby boli všetci fanúšikovia šťastní, ale to sa nikdy nestane. Naživo sme nezaznamenali veľa nespokojných ľudí. Je to názor, ktorý sa dobre číta, ale pravdepodobne neodzrkadľuje pocity divákov,“ skonštatoval Bloys.

Anketa:
Páčila sa ti posledná séria a finálna epizóda?
Nie, bolo to sklamanie.
Áno, finále bolo podarené.
Nie, bolo to sklamanie.
82 %
490 Hlasov
Áno, finále bolo podarené.
18 %
107 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia