Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2022, 10:54
Čas čítania 0:30
Eduard Starkbauer

13-ročný chlapec zomrel po nehode na bicykli. Nemal cyklistickú prilbu

NEWS TRAGÉDIA
Uložiť Uložené

Tragédia sa stala počas pretekov partie kamarátov.

Trinásťročný Marek z Prašníka zomrel po páde z bicykla. Tragédia sa stala v parku v neďalekých Krakovanoch, kam si podľa informácií Nového Času prišiel zajazdiť na prírodnej trase a U-rampe. Svedkovia sa zhodli, že Marek na hlave nemal cyklistickú prilbu. 

Marek, ktorý patril podľa kamarátov k najlepším cyklistom v partii, spadol počas nezáväzných pretekov. Marekov kamarát povedal: „Marekovi to išlo veľmi dobre, dokonca bol skoro najlepší spomedzi všetkých. Keď však vyšiel na najväčší kopec, nejak sa šmykol a spadol. Udrel si hlavu.“

Napriek okamžitej snahe o pomoc a rýchlemu zásahu sanitky sa život chlapca zachrániť nepodarilo. Polícia oznámenie o udalosti prijala v nedeľu večer a policajti z Vrbového už začali trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Policajná hovorkyňa Zlatica Antalová vzhľadom na citlivosť prípadu bližšie informácie neposkytla.

Anketa:
Nosíš na bicykli prilbu?
Áno
Nie
Niekedy
Áno
44 %
163 Hlasov
Nie
37 %
137 Hlasov
Niekedy
19 %
71 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia