Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2022 o 15:00
Čas čítania 0:29
Jana Chovancová

Tragická nehoda na horskom priechode Soroška. Vinník z miesta činu zbabelo ušiel

NEWS AUTONEHODA POLÍCIA SR VRAŽDA
Uložiť Uložené

Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, vinník je stíhaný za trestný čin usmrtenia a za trestný čin ublíženia na zdraví.

Včera popoludní (9. júla) sa na ceste v smere z Košíc do Rožňavy stala tragická dopravná nehoda. V ľavotočivej zákrute na horskom priechode Soroška prešiel z neznámych príčin vodič do protismeru a narazil do protiidúceho osobného motorového vozidla. Informuje o tom Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti. 

Po zrážke zišlo vozidlo z cesty, kde zostalo stáť. Viezli sa v ňom štyri osoby, 55-ročný vodič podľahol zraneniam a zrážku napokon neprežil. Ďalší dvaja spolujazdci sa pri zrážke ťažko zranili a jedna osoba utrpela ľahké zranenia.

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Rožňave začal v súvislosti s uvedenou dopravnou nehodou trestné stíhanie za trestný čin usmrtenia a za trestný čin ublíženia na zdraví,“ píše vo svojom príspevku polícia. 

Dopravná nehoda je stále v procese vyšetrovania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia