Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2022, 11:42
Čas čítania 0:47
Martin Adam Pavlík

Tvorcovia seriálu Lord of the Rings: The Rings of Power zverejnili prvé fotky Orkov

Tvorcovia seriálu Lord of the Rings: The Rings of Power zverejnili prvé fotky Orkov
Zdroj: Amazon Studios
FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

Vyzerajú poriadne desivo.

Herný web IGN informoval, že tvorcovia očakávaného prequelového seriálu The Lord of the Rings: The Rings of Power zverejnili prvé zábery Orkov. Seriál dorazí na Prime Video 2. septembra a ponúkne fanúšikom Pána prsteňov osem epizód.

Práve Orkovia by mali dostať v seriáli oveľa viac priestoru, než tomu bolo doteraz vo filmoch. A keďže The Rings of Power sa bude odohrávať v takzvanom Druhom veku, teda bude zasadený do obdobia pred slávnou trilógiou Petra Jacksona, uvidíme Orkov roztrúsených po Stredozemi. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa IGN (@igndotcom)



Tisíce rokov predtým, ako sa pretransformovali do nevídanej sily, ktorá následne pomáhala zničiť ríše elfov a ľudí, je Orkov paradoxne málo, nemajú šťastie a bojujú o prežitie. „Strávili sme veľa času rozprávaním sa o tom, čo by znamenalo byť Orkom v Druhom veku,“ povedala výkonná producentka Lindsey Weberová.

„Zdalo sa mi vhodné, že ich vzhľad bude iný, súčasť divokejšieho, surovejšieho Druhého veku Stredozeme, bližšie k tomu, kde sa končí Prvý vek. Ako sa s nimi stretávame, ešte nie sú organizovaní do armád, sú trochu viac roztrúsení a hľadajúci si potravu. Takže je to len iná doba v ich celkovom príbehu,“ dodala. Podľa prvých fotiek vyzerajú seriáloví Orkovia poriadne desivo.

Domov
Zdieľať
Diskusia