Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
13. júna 2022, 7:47
Čas čítania 0:46
Jakub Paulík

VIDEO: Pokračovanie Squid Game má prvý teaser. Ktoré postavy sa vrátia na scénu?

VIDEO: Pokračovanie Squid Game má prvý teaser. Ktoré postavy sa vrátia na scénu?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA SQUID GAME
Uložiť Uložené

Maskovaný zloduch z prvej série znova zamieša karty.

Netflix na sociálne siete pridal krátky teaser na druhú sériu Squid Game, čím potvrdil, že práce na pokračovaní ich hitu pokračujú. Okrem toho zverejnil dôležité informácie o tom, na čo sa môžeme tešiť. Hwang Dong-Hyuk, tvorca úspešného projektu, prezradil, že sa stretneme nielen s hlavným hrdinom Gi-hunom, ale tiež s maskovaným záporákom známym pod prezývkou Front Man.

Anketa:
Tešíš sa na druhú sériu?
Určite.
Nie, malo to skončiť prvou sériou.
Nie, nepáčila sa mi ani prvá séria.
Určite.
85 %
885 Hlasov
Nie, malo to skončiť prvou sériou.
13 %
134 Hlasov
Nie, nepáčila sa mi ani prvá séria.
2 %
25 Hlasov

Zrejme sa tiež vráti záhadný muž, ktorý s Gi-hunom hral ddakji a bol teda vstupnou bránou do smrteľnej hry. Pripraviť sa môžeme aj na ďalšiu vražednú atrakciu. Spomínaš si na prvú hru, počas ktorej robotické dievča menom Young-hee spievalo a strieľalo ľudí?

V novej sérii by sme sa mali dočkať jej priateľa Cheol-su, ktorý nebude zrejme o nič menej krvilačnejší. Pokračovanie nám teda predstaví staré postavy, nové spôsoby zabíjania ľudí v bizarnej kórejskej hre o život a zároveň množstvo nových súťažiacich.

Je tiež pravdepodobné, že kvôli Gi-hunovej snahe zničiť mocných v pozadí hry sa dozvieme aj niečo viac o jej V.I.P. hosťoch, ktorí si chodia užívať pohľad na smrť a stávkujú, kto dokáže prežiť, a koho čaká smrť.

Domov
Zdieľať
Diskusia