Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2022, 10:31
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Tragédia na bratislavskom internáte: Obeťou je 21-ročná ukrajinská študentka

NEWS POLÍCIA SR SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Mladé dievča vraj malo hotové všetky skúšky, ráno pred tragickou udalosťou si podľa svedkov bola ešte zabehať.

Tragédiu na bratislavskom internáte už vyšetruje polícia. Podľa Nového Času je obeťou 21-ročná študentka z Ukrajiny, ktorá bola len v druhom semestri na Slovenskej technickej univerzite. Mala už hotové všetky skúšky a ráno pred tragickou udalosťou si vraj ešte bola zabehať, informuje portál s odvolaním sa na svedectvá ďalších ubytovaných. Mladú Máriu ako prvý našiel v izbe bez známok života jej spolužiak, ktorý privolal záchrannú službu. 

„Krátko po 10. hodine sme dostali hlásenie o náleze tela ženského pohlavia v bezvedomí. Okamžite sme na miesto vyslali posádku záchrannej zdravotnej služby, pričom po príchode lekár skonštatoval smrť,“ uviedol Novému Času hlavný lekár operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Július Pavčo.

Hovorkyňa Policajného zboru priblížila, že polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. „Dnes krátko po 10.00 h sme prijali oznámenie o nájdení tela 21-ročnej ženy v priestoroch vysokoškolského internátu. Policajti hodnovernosť tohto oznámenia preverili a potvrdili,“ uviedla Jana Šimunková.

Odporúčané
Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom 16. mája 2024, 15:00

„Prípad vyšetruje polícia, ktorá bude poskytovať ďalšie informácie. Slovenská technická univerzita vyslovuje hlboké poľutovanie a vyjadruje úprimnú sústrasť pozostalým,“ uviedol hovorca Slovenskej technickej univerzity v Bratislave Juraj Rybanský.

Domov
Zdieľať
Diskusia