Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. apríla 2022, 22:07
Čas čítania 1:23
Dominik Vetrák

Sleduj zombíkov a mŕtve deti Wandy v traileri na Doctor Strange 2. Multivesmír otvorí cestu príšerám a nevídanému zlu

Sleduj zombíkov a mŕtve deti Wandy v traileri na Doctor Strange 2. Multivesmír otvorí cestu príšerám a nevídanému zlu
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS
Uložiť Uložené

Nová marvelovka sa do kín dostane už o mesiac a v novom traileri vyzerá veľmi zábavne.

Marvel Studios dnes spustili predpredaj lístkov do kina na komiksový film Doctor Strange in the Multiverse od Madness. Očakávaný blockbuster premiéruje v kinách už 4. mája a v novom traileri vidíme, že v ňom okrem iného budú aj zombíci. V rýchlom prestrihu sme videli zombie verzie Doctora Strangea aj Wandy z iných svetov (niečo podobné si mohol vidieť v animovanom seriáli What If?).

Je príhodné, že tento film režíruje práve Sam Raimi, ktorý natočil trilógiu Evil Dead, v ktorej boli príšery a niečo ako zombíci. Sam Raimi zároveň režíroval trilógiu Spider-Man s hercom Tobeym Maguierom, takže o marvelovkách niečo vie.

Odporúčané
RECENZIA: Apollo 10 1/2 RECENZIA: Apollo 10 1/2 6. apríla 2022, 10:30

Okrem zombíkov trailer láka aj na prítomnosť Wandy v scéne s jej deťmi, o ktoré prišla na konci seriálu WandaVision. S novonadobudnutými silami ich však našla niekde v multivesmíre a zdá sa, že jej snaha dostať ich späť do tejto reality spôsobí veľké problémy celému svetu a hlavne Doctorovi Strangeovi, ktorý bude musieť celú situáciu zachraňovať. 

Okrem Strangea a Wandy (už známej aj ako Scarlet Witch) uvidíme aj postavy Wonga (Benedict Wong),  Barona Morda (Chiwetel Eijofor) či Christine Palmer (Rachel McAdams). Nováčikom bude herečka Xochitl Gomez ako America Chavez.

Táto postava dokáže voľne prechádzať cez multivesmír, čím na seba upriami pozornosť záporákov, takže Doctor Strange ju bude musieť ochrániť. Niektoré postavy uvidíme v ich alternatívnych verziách z iných dimenzií.

Doctor Strange 2
Zdroj: Marvel Studios

V neposlednom rade sa na internete špekuluje o tom, že neostane len pri nich. Krátke scény, takzvané cameo roly má mať veľké množstvo hercov z minulých marvelských filmov, ktoré nepatria do tohto sveta (ako napríklad sir Patrick Stewart vo svojej úlohe Professora X z filmov X-Men).

Ktoré známe a milované postavy v tomto filme uvidíme a či tam vôbec budú, zistíme zrejme až v kine, rovnako ako sme až v kine oficiálne zistili, že vo filme Spider-Man: No Way Home boli aj predošlí Spider-Mani v podaní hercov Tobeyho Maguiera a Andrewa Garfielda. 

 


Mohlo by ťa zaujímať:
Premiér Heger: Fico a Pellegrini sú ruskí zapredanci. Slovensko je najlepšie vojensky zabezpečené od vzniku republiky
RECENZIA: Furioza
Zakladatelia firmy Sudolabs: Vlani sme zvyšovali platy trikrát, aj toto je súčasť kariérneho rastu (Rozhovor)
Domov
Zdieľať
Diskusia