Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2022, 19:24
Čas čítania 0:51
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Jake Paul napadol maskota na basketbalovom zápase NBA

VIDEO: Jake Paul napadol maskota na basketbalovom zápase NBA
Zdroj: Mike Ehrmann/Getty Images
ZAUJÍMAVOSTI JAKE PAUL SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ
Uložiť Uložené

Mladší z bratov Paulovcov sa zase „vyfarbil“.

Ako píše portál GiveMeSport, americký youtuber a boxer Jake Paul opäť pútal pozornosť verejnosti. Počas pondelňajšieho basketbalového zápasu NBA medzi tímami Minnesota Timberwolves a Houston Rockets totiž udrel maskota Houstonu.

Maskot Clutch najskôr prišiel za Paulom a začal doňho strkať, pričom mal nasadené boxerské rukavice. Youtuber najskôr nereagoval, no následne sa postavil, pričom maskot ihneď zaujal bojový postoj, akoby bol pripravený Paula skutočne udrieť. 


Boxer, ktorý zatiaľ nenašiel premožiteľa a drží si sériu piatich víťazstiev v rade (porazil dokonca aj dvoch bývalých UFC zápasníkov Tyrona Woodleyho a Bena Askrena) však krátko na to poslal maskotovi pravý hák, po ktorom šiel k zemi a ostal nehybne ležať. Následne ešte Paul uštedril maskotovi pár slov, nebolo však počuť, čo povedal. 
 
Obľúbeného maskota Clutcha podľa športového portálu následne odniesli preč, pričom Paul zostal sledovať ďalej zápas. Je preto veľmi pravdepodobné, že celá scénka bola zinscenovaná a malo ísť len o šou a nachytanie divákov. Jake Paul bol na zápase so svojím bratom Loganom, ktorý cez víkend súťažil na podujatí WrestleMania 38

Domov
Zdieľať
Diskusia