Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. apríla 2022, 8:37
Čas čítania 1:18
Ivan Koribanič

VIDEO: Cristiano Ronaldo rozbil pri odchode z ihriska telefón malému fanúšikovi, tvrdí jeho mama

VIDEO: Cristiano Ronaldo rozbil pri odchode z ihriska telefón malému fanúšikovi, tvrdí jeho mama
Zdroj: Getty Images/Alex Pantling/Staff
ŠPORT ANGLICKO CRISTIANO RONALDO FUTBAL MANCHESTER UNITED PREMIER LEAGUE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Celý incident už vyšetruje samotný klub Manchester United. Na sociálnych sieťach sa objavilo svedectvo ženy menom Sarah Kellyová. Tá tvrdí, že Ronaldo zničil telefón jej synovi Jakovi.

Cristiano Ronaldo údajne po prehratom zápase proti Evertonu v rámci anglickej Premier League rozbil telefón fanúšika, píše Givemesport.

Stalo sa tak vraj počas toho, ako evidentne frustrovaný Portugalčan odchádzal z ihriska do útrob štadióna. Na videu vidieť, ako sa Ronaldo zahnal rukou, a vo zvuku počuť pád predmetu.

Celý incident už vyšetruje samotný klub Manchester United. Na sociálnych sieťach sa objavilo svedectvo ženy menom Sarah Kellyová. Tá tvrdí, že Ronaldo zničil telefón jej synovi Jakovi.


„Nemôžem uveriť, že to hovorím, ale Ronaldo rozbil Jakovi telefón popri tom, ako si ho točil počas schádzania z ihriska. Som v šoku, že profesionálny futbalista môže takto napadnúť dieťa. Sám je otcom, ako by sa cítil, keby sa to stalo jeho dieťaťu?” pýta sa matka.

Tá ďalej vyzýva ľudí, aby zdieľali akýkoľvek materiál, ktorý by pomohol usvedčiť Ronalda z tohto skutku. Sarah ďalej pripojila aj dve fotografie. Na jednej je pomliaždená ruka a na druhej rozbitý telefón. Na internete sa objavila aj fotka, na ktorej vidno ležať na zemi pri ihrisku rozbitý mobil s krytom.

Futbal
Zdroj: Reprofoto


K celej veci sa vyjadril aj samotný Cristiano Ronaldo. „Nikdy nie je ľahké vyrovnať sa s emóciami v ťažkých chvíľach. Napriek tomu musíme byť vždy úctiví, trpezliví a ísť príkladom všetkým mladým, ktorí milujú túto krásnu hru. Rád by som sa ospravedlnil za svoj výbuch, a ak to bude možné, rád by som pozval tohto fanúšika, aby si pozrel zápas na Old Trafford v znamení fair-play a športového ducha,” napísal Ronaldo na Instagrame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Zápas medzi Evertonom a Manchestrom United bol dôležitý pre obe mužstvá. Zatiaľ čo Everton bojuje o záchranu v lige, Manchester United sa snaží dostať na priečky, ktoré by mu zabezpečili účasť v pohárovej Európe.

Mohlo by ťa zaujímať:
Ukrajinský minister energetiky: Ruským vojakom, ktorí kopali v Černobyle, ostáva maximálne rok života
Rehoľná sestra Lamiya: Sex mi nechýba, celibát je tajomstvo nášho povolania, no na krásneho chlapa sa pozriem (Videorozhovor)
10 najlepších filmov podľa knižnej predlohy
Domov
Zdieľať
Diskusia