Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2022, 13:00
Čas čítania 0:22
Kamila Šebestová

Rehoľná sestra Lamiya: Sex mi nechýba, celibát je tajomstvo nášho povolania, no na krásneho chlapa sa pozriem (Videorozhovor)

NÁBOŽENSTVÁ SEXUALITA TIKTOK
Uložiť Uložené

Rehoľná sestra Lamiya Jalilová má na Tik Toku vyše milión lajkov. V otvorenom rozhovore nám prezradila, či spáva v závoji a v sukni alebo aký je život v celibáte.

„Som rehoľná sestra a som šťastná.“ Tak opisuje samú seba rehoľná sestra Lamiya Jalilová  na TikToku, kde má vyše 77-tisíc fanúšikov a milión lajkov. V štúdiu nám prezradila, prečo sa rozhodla pre život rehoľnej sestry a aké je pre ňu dodržiavať celibát. 

„Keď vidím krásneho chlapa, tak sa naňho pozriem. Je to normálne,“ hovorí nám Lamiya v štúdiu. V rozhovore nám prezrádza, či rehoľné sestry spia v závoji a v sukni, alebo či si občas dajú pivo. Tiež hovorí o tom, aké pre ňu bolo pracovať na ukrajinskej hranici. Viac sa dozvieš vo videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia