Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2022, 17:12
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Peter Tóth bol môj kolega, o vzťahu s Kočnerom som nevedela. Milanová reaguje na uniknutú súkromnú komunikáciu so siskárom

NEWS VLÁDA EDUARDA HEGERA
Uložiť Uložené

Ministerka Milanová tvrdí, že ak niekto má chuť hrabať sa v jej súkromnej komunikácii, nech si poslúži. Vyplýva z nej, že Peter Tóth jej radil, ako písať blogy proti Kiskovi a Lipšicovi.

Ak má niekto záujem hrabať sa v súkromnej ukradnutej komunikácii z roku 2012, nech si poslúži, odkazuje ministerka kultúry SR Natália Milanová. Vyhlásila to pred rokovaním vlády v súvislosti s medializovanou témou týkajúcou sa uniknutej komunikácie s bývalým príslušníkom SIS Petrom Tóthom.


Ministerka zdôraznila, že medializácia sa týka ukradnutej súkromnej komunikácie pred jej vstupom do politiky s človekom, ktorého poznala výlučne ako pracovného kolegu. „O jeho prepojeniach na Mariana Kočnera som netušila,“ zdôraznila ministerka.

Bývalý príslušník Slovenskej informačnej služby pomáhal súčasnej ministerke kultúry Natálii Milanovej v rokoch 2012 až 2016 s písaním blogov, v ktorých kritizovala Andreja Kisku aj Daniela Lipšica. Informuje o tom Nový Čas s odvolaním sa na e-mailovú komunikáciu, z ktorej vyplýva, že Tóth pomáhal s úpravou textov z obsahovej aj štylistickej stránky. 

Peter Tóth, ktorý v roku 2017 na objednávku Mariana Kočnera zorganizoval komando na sledovanie novinárov, sa s Natáliou Milanovou stretol v politickej strane 99 percent. Denník N informuje, že z mailovej komunikácie vyplýva, že Milanovej sa zmeny Petra Tótha páčili, akceptovala ich a chválila. 

Odporúčané
Ministerke Milanovej pomáhal s kritikou Kisku a Lipšica siskár Peter Tóth. Kočnerov agent jej radil aj po vstupe do politiky Ministerke Milanovej pomáhal s kritikou Kisku a Lipšica siskár Peter Tóth. Kočnerov agent jej radil aj po vstupe do politiky 11. januára 2022, 10:26

Milanová má dôveru ministra obrany Naďa

Ministerka kultúry Natália Milanová má dôveru svojho kolegu ministra obrany Jaroslava Naďa. Pred rokovaním vlády povedal, že odkedy ju pozná, nedala mu ani jeden dôvod, aby pochyboval o jej úprimnosti.


„Zo zásady nečítam uniknutú súkromnú korešpondenciu,“ zdôraznil Naď pred novinármi. Dodal, že sa mu tiež nepáčilo, keď sa zverejňovali súkromné komunikácie iných verejných predstaviteľov, napríklad súčasného podpredsedu parlamentu Gábora Grendela či súčasného špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica.

Domov
Zdieľať
Diskusia